Waarom Monuta Isabelle Braem?

  • Meelevend en betrokken
  • U krijgt alle rust en ruimte om uw keuzes te maken
  • Een uitvaart kan ook anders, ik denk graag met u mee
  • Professionele begeleiding én nazorg
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,1
Gebaseerd op 66 recensies

Uw steun bij een uitvaart in West en Midden Zeeuws - Vlaanderen

De periode na een overlijden is in alle opzichten moeilijk. In een korte tijd moet u veel regelen en keuzes maken. Begraven of cremeren, thuis opbaren of in het uitvaartcentrum? Naast de emoties komen er ook veel praktische zaken op u af. Monuta Isabelle Braem is er voor u en ondersteunt en begeleidt u graag in deze moeilijke periode met persoonlijke aandacht, oprechte zorg en betrokkenheid voor, tijdens en na de uitvaart. Mijn werkgebied omvat de gemeente Sluis, Biervliet, Hoek, Philippine, Sas van Gent en Sluiskil. Op verzoek ben ik ook buiten dit gebied werkzaam. Neem vrijblijvend contact met mij op als u wilt dat ik de uitvaart help regelen: 0115 – 61 28 81 of 0117 – 452 309 (dag en nacht bereikbaar om een overlijden te melden). U kunt mij rechtstreeks bereiken op: 06 – 53 81 14 46.

Voor een persoonlijk afscheid

Ik wil uitvaarten verzorgen die het leven laten zien, een gedenkwaardig eerbetoon aan datgene wat uw dierbare uniek maakte. Het verdriet kan ik niet wegnemen, de zorgen rondom alle keuzes, mogelijkheden en praktische zaken wel. En dat doe ik dan ook. Er is vaak meer mogelijk dan iedereen denkt. Persoonlijk ben ik er iedere keer opnieuw dankbaar voor dat ik een aandeel mag leveren in het creëren van iemands “laatste” herinnering. En hoe moeilijk het afscheid ook is, ik ben ervan overtuigd dat een goed verzorgd afscheid nabestaanden helpt bij het rouwproces.

Er zijn uiteenlopende wensen mogelijk

Een uitvaart hoeft niet per definitie in een aula van een uitvaartcentrum plaats te vinden. Heeft u ook al eens gedacht aan een boerenschuur, boot, uw stamcafé of eigen woning? Ook is het mogelijk om uw afscheid door een fotograaf vast te leggen. Op de dag van het afscheid gaat er vaak veel aan u voorbij en dan vindt u het misschien wel fijn om een tastbare herinnering te hebben in de vorm van bijvoorbeeld een fotoboek. Het zijn maar een paar voorbeelden van mijn uitvaartverzorging in Oostburg en omgeving, waarmee ik nabestaanden kan helpen en informeren. Niks moet en alles mag!

Lokaal en onderdeel van Monuta

Ook het overlijden is onderdeel van het leven en mensen vinden het fijn om hun gedachten en wensen te kunnen delen met een vertrouwd persoon, een lokaal gezicht. In mijn geval een echte, trotse Zeeuwse! Ik ben altijd dichtbij en kan daarnaast gebruikmaken van de uitgebreide faciliteiten van Monuta. Een gedegen, klantvriendelijke en betrouwbare organisatie, waar de wensen van de klant vooropstaan. Samen met Monuta zorg ik als uitvaartverzorger voor een afscheid met een goed gevoel.

Voor iedereen een uitvaart

Als uitvaartverzorger kan ik een uitvaart verzorgen in: Oostburg, Breskens, Sas van Gent, Aardenburg, Biervliet, Cadzand, Eede, Groede, Hoofdplaat, IJzendijke, Nieuwvliet, Retranchement, Schoondijke, Sint Kruis, Sluis, Waterlandkerkje, Zuidzande, Hoek, Philippine en Sluiskil. Woont u niet in een van deze plaatsen? Op verzoek kan ik u ook elders van dienst zijn. Bent u gebonden aan een budget? Dan denk ik graag creatief met u mee over de mogelijkheden die binnen uw begroting passen. U krijgt direct inzicht in de kosten. Mijn uitvaartverzorging is er voor iedereen: ook als u niet of elders bent verzekerd.

Neem contact op over een uitvaart