Rouw en rouwverwerking

0113 - 783 993 24/7 bereikbaar

Na de hectische periode rondom de uitvaart volgt er voor u als nabestaande een periode waarin wederom veel praktische zaken geregeld moeten worden. Maar dit is vooral een periode van rouwen en leren omgaan met het gemis van uw dierbare. Na het verlies van een dierbare hoort men vaak dat het na een aantal weken of maanden erg stil wordt. Nabestaanden weten dan vaak niet waar ze met hun verdriet naartoe moeten. Vaak wordt er verwacht dat iemand de draad van het leven weer oppakt.

Met het doe-boekje ‘Wie troost mij' en het online platform www.wietroostmij.nl hoop ik u als nabestaande in deze moeilijke periode troost te bieden en enigszins te helpen het verdriet een plek te geven. Daarnaast kunt u op mijn steun rekenen bij de organisatie van verschillende zaken en kan ik u indien gewenst in contact brengen met diverse hulpinstanties voor verdere begeleiding.

Waarom Monuta Richard Ensing?

  • Uw wensen staan centraal
  • Open en toegankelijk
  • Persoonlijk betrokken
  • Kwaliteit en creativiteit
  • Register uitvaartverzorger en houder keurmerk

Werkgebied

Yerseke, Oostdijk, Kruiningen, Hansweert, Kapelle, Schore, Wemeldinge, ’s-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Baarland, Oudelande, Goes, Driewegen, Ovezande, Nisse, 's-Heer-Abtskerke, Heinkenszand, ’s-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp, Lewedorp,  's-Heer-Arendskerke, Goes, Wolphaartsdijk, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kortgene, Kats, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kamperland en Geersdijk