Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 – 213 04 01

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Rijswijk en Den Haag Ypenburg

Voor een begrafenis in Rijswijk en Den Haag Ypenburg zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht op begraafplaats Eikelenburg of de R.K. begraafplaats H. Bonefatius in Rijswijk, maar ook bij Oud Eik en Duinen in Den Haag. U bent vrij in uw keuze, wij staan u overal in Nederland bij voor het regelen van een begrafenis die bij uw wensen past. Wij adviseren u graag over wat mogelijk is. We weten bijvoorbeeld precies hoe u het beste naar de begraafplaats kunt: met rouwvervoer, lopend met dragers of zelfs met een koets als u dat wenst. Zo kunt u op geheel eigen wijze passend afscheid nemen en hier met een goed gevoel op terugkijken. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

070 – 213 04 01
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Rijswijk en Den Haag Ypenburg

Moet u een crematie in Rijswijk of Den Haag Ypenburg regelen? Dan kunt u bij Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer terecht. Dit crematorium ligt op een kleine twintig minuten rijden van Rijswijk. Dit crematorium is modern ingericht, en u kunt de crematie hier van begin tot eind regelen. Wilt u de crematie liever ergens anders regelen? Dan kan dat uiteraard ook. Wij staan u overal in Nederland bij. Neemt u vooral contact met ons op. De begrafenisondernemer vertelt u graag over alle mogelijkheden rondom een crematie in de omgeving van Rijswijk en Den Haag Ypenburg.

070 – 213 04 01
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart Rijswijk en Den Haag Ypenburg? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

070 – 213 04 01