Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 - 534 304

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Roosendaal gemiddeld met een

9,5
15 beoordelingen
100% beveelt Monuta Roosendaal aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Ondanks dat je als familie in een verdrietige en moeilijke periode zit, denken de medewerkers van monuta goed met je mee om samen met hen tot een mooi afscheid te komen van je dierbare. Alle lof voor Sander en collega’s, dankzij hen kijken we terug op een mooi en dierbaar afscheid van onze vader.

Meer lezen
Esther
Roosendaal
03-10-2022
10

Heel erg goed

Meer lezen
adrie van der Aa
BRANDWIJK
16-08-2022
7

Niets aan toe te voegen

Meer lezen
G.W.A. Backx
Roosendaal
16-02-2022
10

onze ervaring met monuta was zeer aangenaam alles was duidelijk uitgelegd . er was ruimte om vragen te stellen, en als er iets niet duidelijk was werd het nogmaals uit gelegd . zeker een aanrader om met monuta contact op te nemen.

Meer lezen
corrie
ZEVENBERGEN
03-02-2022
8

vriendelijk en duidelijk personeel. communicatie uitstekend. zeer behulpzaam.

Meer lezen
Joel
Klundert
05-01-2022
10

In oktober heeft Jolanda Nieuwlaat mij bijgestaan rondom het overlijden van mijn moeder. Door de duidelijke, open en snelle communicatie tussen Jolanda en mij verliep het super fijn. Ook voelde ik mij op mijn gemak bij haar, mede doordat ik Jolanda vaker heb gesproken met het op gebied van op voorhand vastleggen van de uitvaartwensen van mijn moeder. Binnen Monuta hing een fijne sfeer, ondanks de verdrietige situatie. Bij vragen en op- of aanmerkingen kon ik bij alle medewerkers terecht. Zij gingen direct voor mij op onderzoek uit of zij regelden het voor mij. Dank jullie wel, Monuta. Bedankt voor alle rust, ondersteuning en warme woorden die ik van jullie heb mogen ontvangen.

Meer lezen
Cora
Roosendaal
16-11-2021
10

Het is fijn in deze omstandigheden mensen met kennis van zaken naast je te hebben die alles tot in de puntjes voor je kunnen regelen en verzorgen daar gaat een bepaalde rust vanuit die alles in een goede sfeer zet en dat is wat je nodig hebt zeker in deze moeilijke omstandigheden.

Meer lezen
Harry
Breda
28-08-2021
10

Wij kijken terug op een heel mooi afscheid. Vanaf het eerste gesprek met Jolanda voelde het goed. Alle contacten met haar en haar collega's hebben wij als zeer prettig ervaren. Iedereen is betrokken, behulpzaam, meelevend en meedenkend in de hectische week van het moment van overlijden tot en met de uitvaart. Perfect!

Meer lezen
Brigitte
Roosendaal
28-02-2021
10

Ik kijk met samen met alle kinderen terug op een heel mooi afscheid De gesprekken met Jolanda en dienaren geweldig Ze hebben heel veel met ons nagedacht om de uitvaartvoor ons tot een mooie herinnering gemaakt Ook namens de kinderen en kleinkinderen hartelijk dank hiervoor

Meer lezen
Tini Akkermans
Breda
18-02-2021