Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 - 534 304

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Roosendaal gemiddeld met een

9,5
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta Roosendaal aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Al een x of 4 monuta nodig gehad dus ervaring genoeg

Meer lezen
Leentje Schoutens
Nieuw-Vossemeer
26-03-2023
10

Na het overlijden van mijn vader is er contact geweest met Monuta. Heel snel is er een afspraak gearrangeerd waarbij de uitvaartverzorgster (Jolanda Nieuwlaat) zeer professioneel de uitvaart is komen bespreken. Daarbij is zij op een correcte manier gaan uitleggen wat allemaal geregeld diende te worden en welke taken ikzelf wilde uitvoeren en wat van haar gevraagd werd. Al met al is alles op een dusdanig goede manier verlopen, van de begeleiding tijdens de periode voor de uitvaart tot aan de ontvangst in het uitvaartcentrum. Het geheel is ervaren als ondersteunend en professioneel zonder dat medewerkers opdringerig werden. Ze bleven op de achtergrond doch waar gevraagd stonden ze gelijk klaar.

Meer lezen
Peter
Roosendaal
16-03-2023
10

Zeer goede uitvaart begeleider

Meer lezen
A.c
roosendaal
28-02-2023
10

Alles is zeer goed geregeld. Onze uitvaartverzorger is zelfs zaterdag zondag bezig geweest voor ons. Verder was de uitvaart enorm goed geregeld Sander rietbergen bedankt!

Meer lezen
Tim
Sint-Annaland
03-02-2023
9

Ondanks dat je als familie in een verdrietige en moeilijke periode zit, denken de medewerkers van monuta goed met je mee om samen met hen tot een mooi afscheid te komen van je dierbare. Alle lof voor Sander en collega’s, dankzij hen kijken we terug op een mooi en dierbaar afscheid van onze vader.

Meer lezen
Esther
Roosendaal
03-10-2022
10

Heel erg goed

Meer lezen
adrie van der Aa
BRANDWIJK
16-08-2022
7

Niets aan toe te voegen

Meer lezen
G.W.A. Backx
Roosendaal
16-02-2022
10

onze ervaring met monuta was zeer aangenaam alles was duidelijk uitgelegd . er was ruimte om vragen te stellen, en als er iets niet duidelijk was werd het nogmaals uit gelegd . zeker een aanrader om met monuta contact op te nemen.

Meer lezen
corrie
ZEVENBERGEN
03-02-2022
8

vriendelijk en duidelijk personeel. communicatie uitstekend. zeer behulpzaam.

Meer lezen
Joel
Klundert
05-01-2022