Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 - 534 304

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Groen gemiddeld met een

9.7
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Groen aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

vriendelijk en duidelijk personeel. communicatie uitstekend. zeer behulpzaam.

Meer lezen
Joel
Klundert
05-01-2022
10

In oktober heeft Jolanda Nieuwlaat mij bijgestaan rondom het overlijden van mijn moeder. Door de duidelijke, open en snelle communicatie tussen Jolanda en mij verliep het super fijn. Ook voelde ik mij op mijn gemak bij haar, mede doordat ik Jolanda vaker heb gesproken met het op gebied van op voorhand vastleggen van de uitvaartwensen van mijn moeder. Binnen Monuta hing een fijne sfeer, ondanks de verdrietige situatie. Bij vragen en op- of aanmerkingen kon ik bij alle medewerkers terecht. Zij gingen direct voor mij op onderzoek uit of zij regelden het voor mij. Dank jullie wel, Monuta. Bedankt voor alle rust, ondersteuning en warme woorden die ik van jullie heb mogen ontvangen.

Meer lezen
Cora
Roosendaal
16-11-2021
10

Het is fijn in deze omstandigheden mensen met kennis van zaken naast je te hebben die alles tot in de puntjes voor je kunnen regelen en verzorgen daar gaat een bepaalde rust vanuit die alles in een goede sfeer zet en dat is wat je nodig hebt zeker in deze moeilijke omstandigheden.

Meer lezen
Harry
Breda
28-08-2021
10

Wij kijken terug op een heel mooi afscheid. Vanaf het eerste gesprek met Jolanda voelde het goed. Alle contacten met haar en haar collega's hebben wij als zeer prettig ervaren. Iedereen is betrokken, behulpzaam, meelevend en meedenkend in de hectische week van het moment van overlijden tot en met de uitvaart. Perfect!

Meer lezen
Brigitte
Roosendaal
28-02-2021
10

Ik kijk met samen met alle kinderen terug op een heel mooi afscheid De gesprekken met Jolanda en dienaren geweldig Ze hebben heel veel met ons nagedacht om de uitvaartvoor ons tot een mooie herinnering gemaakt Ook namens de kinderen en kleinkinderen hartelijk dank hiervoor

Meer lezen
Tini Akkermans
Breda
18-02-2021
10

Met grote dank van mij

Meer lezen
Maria Ermelinda Pinto Pinheiro
ROOSENDAAL
10-02-2021
10

Gepaste, prettige en prompte communicatie, heldere correspondentie, uitstekende organisatie.

Meer lezen
Rob
Den Haag
04-02-2021
10

Alles is liefdevol, warm en respectvol verlopen mbt de uitvaart. Compliment aan iedereen van Monuta die daar aan bijgedragen heeft met name Jolanda Nieuwlaat. Zo konden wij als familie puur met ons verdriet en afscheid bezig zijn. Monuta zorgt voor de rest. Veel dank!! Familie Gerritsen

Meer lezen
Ineke
Gerritsen
02-02-2021
10

Onze ervaring met uitvaart Monuta is, dat jullie zeer bekwame, lieve, behulpzame medewerkers hebben, ze luisteren goed naar de wensen en jullie denken goed mee wat wel, en niet kan. Wij zijn blij dat we jullie hebben gekozen en we zijn super te spreken over Monuta. Mvg, Ad de Graaff ( contact persoon van de familie ).

Meer lezen
Mevr, Janny Zijlmans
Waspik
23-12-2020

Goede en zorgvuldige begeleiding. Afspraken prima nagekomen

Meer lezen

mevrouw Dorreman-Post

Professioneel, zorgzaam begeleid.

Meer lezen

heer Van Der Aa

Ik ben goed geholpen, ben zeer tevreden.

Meer lezen

heer Houtman

Jolanda Nieuwlaat heeft ons erg goed bijgestaan vooral toen het Corona erbij kwam

Meer lezen

mevrouw Van Nispen-Vissenberg

Perfecte en waardige begeleiding voor en bij de uitvaart, heel klantvriendelijk en open en eerlijk in de communicatie.

Meer lezen

heer Van Leent

Ik ben meer dan tevreden en ik ben meer dan tevreden Het is jammer dat je niet hoger dan een 10 jan geven Dus top. Een 10 met een griffel.

Meer lezen

mevrouw Berends

Jolanda en team hebben in een korte tijd een prachtige uitvaart verzorgd . Jolanda een powervrouw met een klein hartje heeft gezorgd dat alles tot in de puntjes was verzorgd. Mijn dank is groot.

Meer lezen

Esmeralda van Ham

Netjes en goede verzorgde uitvaart er word echt goed naar je geluisterd.

Meer lezen

Mevrouw Broeren - Nieuwland

We werden door het team rondom Jolanda Nieuwlaat volledig gestuurd; niets werd aan het lot over gelaten en wij konden in alle rust de organisatie afsluiten omdat alles goed geregeld was.

Meer lezen

mevrouw Verstraaten

Alles tot in de puntjes geregeld. Duidelijk verteld wat wij moeten regelen.

Meer lezen

De heer van Benthem