Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 - 534 304

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 13 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

G.W.A. Backx
16-02-2022

Niets aan toe te voegen

Lees meer

corrie
03-02-2022

onze ervaring met monuta was zeer aangenaam alles was duidelijk uitgelegd . er was ruimte om vragen te stellen, en als er iets niet duidelijk was werd het nogmaals uit gelegd . zeker een aanrader om met monuta contact op te nemen.

Lees meer

Joel
05-01-2022

vriendelijk en duidelijk personeel. communicatie uitstekend. zeer behulpzaam.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Roosendaal

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Het leven staat even in de pauzestand. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen over het afscheid en de uitvaart. Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart in Roosendaal. In die moeilijke periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta De Groen kunt leggen. Een goed geregelde uitvaart is immers net zo persoonlijk als iemands leven. Monuta De Groen helpt u hier graag bij en regelt voor u een uitvaart in Roosendaal en omgeving. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta De Groen Roosendaal uitvaartcentrum
Monuta De Groen
Bergrand 236
4707 AT Roosendaal
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
 Jolanda Nieuwlaat
Uitvaartverzorger

Jolanda

Nieuwlaat

Lees meer over Jolanda

Image
Erwin Aarts
Uitvaartverzorger

Erwin

Aarts

Lees meer over Erwin

Image
Uitvaartcentrum Roosendaal gebouw

Uitvaartcentrum in Roosendaal

Monuta De Groen is gelegen aan de Bergrand in Roosendaal. Ons uitvaartcentrum in Roosendaal heeft een moderne uitstraling, een binnentuin en een grote parkeerplaats. Er zijn drie ronde rouwkamers, waarvan één 24-uurskamer waar u afscheid kunt nemen van uw dierbare wanneer u dat zelf wilt. Er is een binnentuin met een vijver waar nabestaanden kunnen zitten. U kunt vanaf dit uitvaartcentrum de uitvaart van begin tot eind regelen. En dat kan rust geven.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Roosendaal werkt samen met de volgende lokale partners:
Bloemen
Flora René van der Spek
Steenhouwerij
Steenhouwerij Van Peer
Notarissen
Notarissen
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta De Groen in Roosendaal?
U kunt terecht bij Monuta De Groen in Roosendaal voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Oudenbosch, Zegge, Hoeven, Bosschenhoofd, Oud Gastel, Stampersgat, Kruisland, Standdaarbuiten, Dinteloord, Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle, Moerstraten, Klundert, Fijnaart, Heijningen, Oudemolen Nb en Willemstad Nb.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Roosendaal, waar kan ik terecht?
Monuta De Groen is gelegen aan de Bergrand in Roosendaal. Ons uitvaartcentrum in Roosendaal heeft een moderne uitstraling, een binnentuin en een grote parkeerplaats. Er zijn twee ronde rouwkamers, waarvan één 24-uurskamer waar u afscheid kunt nemen van uw dierbare wanneer u dat zelf wilt. Er is een binnentuin met een vijver waar nabestaanden kunnen zitten. U kunt vanaf dit uitvaartcentrum de uitvaart van begin tot eind regelen. En dat kan rust geven.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta De Groen kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta De Groen in Roosendaal via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.