Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Scheveningen gemiddeld met een

9,6
95 beoordelingen
97% beveelt Monuta Scheveningen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Na het overlijden van mijn vader had ik meteen Monuta gebeld. Bij hun had ik door eerdere contacten een zeer goede ervaring en vooral met uitvaartverzorger Jack den Heijer. Iemand die luistert en zeker meedenkt met het regelen van de nodige zaken. Alles was zeer goed geregeld en het was een mooie uitvaart zoals wij ook in gedachten hadden gehad.

Meer lezen
Maarten Visser
's-Gravenhage
01-11-2023
10

Een hele fijne uitvaartondernemer die open staat voor alles en het goed uitlegt. Alles kan en niets is te veel.

Meer lezen
Jitty
Wassenaar
05-09-2023
10

Vanaf het eerste gesprek zijn wij zeer goed geholpen door de uitvaartverzorgster Daniëlle. Ondanks de verdrietige reden was het contact steeds weer een prettige ervaring. Daniëlle was zeer professioneel en betrokken. Zij gaf ons zeer goed adviezen. Alle wensen zijn doorgesproken en uitgevoerd. Zij zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep, zodat wij ons geen zorgen hoefden te maken over praktische zaken. Zij had oog voor de emotionele kant van het afscheid met een lach en een traan. Wij zijn haar zeer dankbaar voor haar steun en begeleiding.

Meer lezen
Petra
Den Haag
01-09-2023
10

Heel erg prettig ondanks de moeilijke tijd hele goede dienstverlening

Meer lezen
Gerard
Den Haag
01-08-2023
10

De bijstand en advies voor de uitvaart en de uitvaart zelf heeft voor zover mogelijk een goed gevoel achter gelaten. Gelukkig weinig ervaring met uitvaart centra maar ik kan Monuta alleen maar aanbevelen.

Meer lezen
Robin
Leiden
03-07-2023
10

Alles was heel goed geregeld. Alle lof voor Toomy de Moor.

Meer lezen
Hennie Verlint
S'GRAVENZANDE
16-05-2023
8

Goed

Meer lezen
Dave
Den haag
13-05-2023
9

De begeleiding van de uitvaartverzorger Tommy de Moor was professioneel en prettig. Hij heeft ons op een goede manier door het gehele proces van de uitvaart geleid. In de voorbereiding is alles goed doorgesproken, de uitvaart verliep volledig naar wens en tevredenheid en na afloop is er gevraagd hoe wij terugkijken op het gehele proces. Kortom: zeer tevreden!

Meer lezen
Vincent
Den Haag
26-03-2023
10

De nabestaandenzorg van Monuta was helemaal op de persoon afgestemd. Duidelijk en persoonlijk.

Meer lezen
Marianne
Zoetermeer
26-03-2023