Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 52 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Hans De Boer
17-05-2022

Wij hebben op een waardige manier afscheidt kunnen nemen van onze overleden

Lees meer

Freddy
16-05-2022

De contactpersoon heeft op een behulpzame wijze ons begeleid. Voorstellen gedaan mbt keuzes waardoor stress minimaal is. En op een rustige en integere wijze met iedereen omgegaan, zeker ook in de aula op de laatste dag.

Lees meer

Maurice
16-04-2022

De uitvaart van mijn tante is door Monuta en in het bijzonder door de uitvaartverzorgster Daniëlle van der Steen boven verwachting uitgevoerd. Buiten de professionaliteit heeft haar meedenkend vermogen en empathie heeft het voor ons een meer dan waardig afscheid mogen zijn.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Scheveningen

Monuta in Scheveningen is er voor u bij het regelen van een uitvaart. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Onze uitvaartverzorgers in Scheveningen zijn bekend met alle lokale mogelijkheden om een uitvaart in Scheveningen te regelen die de wensen van uw overleden dierbare respecteert, maar ook ruimte geeft aan uw emoties als nabestaande. Of het nu om een begrafenis of crematie in Scheveningen gaat. De uitvaart in Scheveningen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Ogier Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer
Crematorium Meerbloemhof
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer
Image
Oud Eiken Duinen
Begraafplaats Oud Eik en Duinen
Laan van Eik en Duinen 40
2564 GT Den Haag
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Danielle van der Steen
Uitvaartverzorger

Danielle

van der Steen

Lees meer over Danielle

Image
Jack den Heijer
Uitvaartverzorger

Jack

den Heijer

Lees meer over Jack

Lokale
partners
Monuta in Scheveningen werkt samen met de volgende lokale partners:
Bloemist
Uitvaartbloemist.nl
Laatste verzorging
Post Mortem
Rouwvervoer
Van der Lans & Buscher
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Scheveningen?
U kunt terecht bij Monuta voor een uitvaart in Scheveningen en omgeving.
Kan ik ook bij Monuta in Scheveningen terecht als ik niet of ergens anders verzekerd ben?
Monuta regelt voor iedereen een uitvaart in Scheveningen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Of het nu om een begrafenis of crematie in Scheveningen gaat, u kunt bij ons terecht. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek, of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Kan ik een uitvaart regelen op het strand van Scheveningen?
Scheveningers kunnen hun uitvaart in Scheveningen op het strand regelen. Zo kan de rouwstoet bijvoorbeeld een laatste rit langs de boulevard doen, en kunt u de uitvaart regelen in een van de strandtenten van Scheveningen.
Kan ik de as uitstrooien op zee?
In Scheveningen mag u de as uitstrooien op zee. U kunt vanuit de haven van Scheveningen per schip vertrekken naar een plek voor de kust, om daar de as te verstrooien of bij te zetten. Dit gebeurt alleen met uw eigen gezelschap, de bemanning en eventueel de uitvaartverzorger. Er zijn dus geen andere mensen aan boord.