Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 107 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

Diana Lindhout
03-04-2024

Lieve uitvaartverzorgster denkt goed mee kwa wensen en mogelijkheden. Neemt veel uit handen

Lees meer

Riet
02-04-2024

Hebben goede ervaringen met jack den heijer voelt als een warm bad

Lees meer

Anja
02-04-2024

Onze uitvaartverzorger hield rekening met onze wensen en dacht daarover ook mee.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Scheveningen

Monuta in Scheveningen is er voor u bij het regelen van een uitvaart. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Onze uitvaartverzorgers in Scheveningen zijn bekend met alle lokale mogelijkheden om een uitvaart in Scheveningen te regelen die de wensen van uw overleden dierbare respecteert, maar ook ruimte geeft aan uw emoties als nabestaande. Of het nu om een begrafenis of crematie in Scheveningen gaat. De uitvaart in Scheveningen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Ogier Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer
Crematorium Meerbloemhof
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer
Image
Oud Eiken Duinen
Begraafplaats Oud Eik en Duinen
Laan van Eik en Duinen 40
2564 GT Den Haag
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Danielle van der Steen
Uitvaartverzorger

Danielle

van der Steen

Lees meer over Danielle

Image
Jack den Heijer
Uitvaartverzorger

Jack

den Heijer

Lees meer over Jack

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Scheveningen werkt samen met de volgende lokale partners:
Bloemist
Uitvaartbloemist.nl
Laatste verzorging
Post Mortem
Rouwvervoer
Van der Lans & Buscher
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Scheveningen?
U kunt terecht bij Monuta voor een uitvaart in Scheveningen en omgeving.
Kan ik ook bij Monuta in Scheveningen terecht als ik niet of ergens anders verzekerd ben?
Monuta regelt voor iedereen een uitvaart in Scheveningen. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Of het nu om een begrafenis of crematie in Scheveningen gaat, u kunt bij ons terecht. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek, of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Kan ik een uitvaart regelen op het strand van Scheveningen?
Scheveningers kunnen hun uitvaart in Scheveningen op het strand regelen. Zo kan de rouwstoet bijvoorbeeld een laatste rit langs de boulevard doen, en kunt u de uitvaart regelen in een van de strandtenten van Scheveningen.
Kan ik de as uitstrooien op zee?
In Scheveningen mag u de as uitstrooien op zee. U kunt vanuit de haven van Scheveningen per schip vertrekken naar een plek voor de kust, om daar de as te verstrooien of bij te zetten. Dit gebeurt alleen met uw eigen gezelschap, de bemanning en eventueel de uitvaartverzorger. Er zijn dus geen andere mensen aan boord.