Recensies

Soepel

Een goed uitleg en ruime service in een vervelende tijd. Het feit dat het lekker soepel ging is een opluchting en daarom ben ik zo tevreden over Monuta

Aangenaam

Snel en correct persoonlijk contact. 100% op de hoogte gehouden van de volgorde en verloop van moment van overlijden tot en met de uitvaart. Goede adviezen. Prettige omgeving en dienstverlening. Aangename persoonlijke begeleiding en overig personeel zonder enige druk alle wensen zijn bespreekbaar.

Alle zorg uit handen

Martha heeft ons eigenlijk heel veel zaken uit handen genomen een echte professional.

Steun en toeverlaat

Alles was tot in de puntjes verzorgd, perfecte begeleiding en steun door Martha Schoonderbeek.

Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden over de professionele maar ook ondersteunende wijze hoe het afscheid van onze moeder is vormgegeven.

Overlijden van Herman Harder en Dien Harder-Arp

Binnen nauwelijks een dag verschil overleden eind oktober 2019 onze beide ouders in de gezegende leeftijd van 98 jaar, na een huwelijk van 71 jaar. Een emotionele gebeurtenis voor onze familie! Martha Schoonderbeek organiseerde deze dubbele begrafenis op uiterst professionele wijze, nam de zorg weg waar nodig en leidde ons met zachte en vaste hand. En dit alles met groot invoelend vermogen. Mede dankzij Martha en haar team kijkt onze familie terug op een indrukwekkende en respectvolle uitvaart van onze ouders! Bram Harder, Berkel en Rodenrijs, januari 2020

Rust

De rust en de liefde in de begeleiding.

Niets meer dan lof

Vanwege de snelle dienstverlening en het meeleven met ons verdriet. Daarbij hebben wij de begeleidende hulp van uw medewerker Martha Schoonderbeek als heel bijzonder ervaren. Wij hebben voor haar niets dan lof. Heel deskundig, bescheiden, doortastend etc. Geen vraag was haar teveel en zij wilde ons altijd met raad en daad bijstaan. Zij heeft ervoor gezorgd dat tijdens het proces, alles zo soepel mogelijk verlopen is. Wij willen haar hartelijke bedanken voor haar enorme inzet. Groet haar van ons. Namens mijn zoon Roeland, mijn dochter Sanne en ikzel. Ada de Graaff-Stoop.

Bijzonder goed begeleid

Monuta Schoonderbeek (Martha) heeft ons voortreffelijk ontzorgd en begeleid in een bij- zondere gebeurtenis. Beide ouders van ons overleden binnen nog geen 24 uur na 71 jaar gehuwd op een leeftijd van98 jaar.

Fantastisch geadviseerd

Martha en haar dochter hebben voor ons de uitvaart verzorgd. Zij hebben ons fantastisch geadviseerd en ons heel veel werk uit handen genomen. Zij zijn betrokken, maar toch op een zekere afstand. Ik zou hen bij iedereen aanbevelen.