Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 887 59 31

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Schoonderbeek gemiddeld met een

9.7
7 beoordelingen
100% beveelt Monuta Schoonderbeek aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Door de persoonlijke benadering en het geven van een goed advies is het uitstekend afgewikkeld.

Meer lezen
Jan
Bussum
25-10-2021
10

Goede, begeleiding bij regelen van afscheidsdienst, attenderen op diverse dingen en rouwproces. Een afscheid naar wens!

Meer lezen
Annie
Hilversum
01-09-2021
10

Ik ben uitstekend geholpen door Martha, zowel vóór, tijdens en na de uitvaart. Mijn dank daarvoor

Meer lezen
Ton van der Loo
Hilversum
07-04-2021
10

de uitvaart van mijn dochter was heel mooi de uitvaart verzorgster martha had het uitstekend geregeld echt munuta schoonebeek is een aanbeveling m.v.g. de hr a,vrieze

Meer lezen
alco vrieze
hilversum
23-12-2020
9

Ik ben zeer te spreken iver haar flexibele instelling en inlevingsvermogen. Ze neemt de tijd en luistert en geeft goede adviezen.

Meer lezen
Leo
Blaricum
17-11-2020
10

De rust en de uitleg, die Martha ons gaf was ronduit perfect.

Meer lezen
heer H. Bree
Bussum
11-11-2020
10

Martha is een zeer betrokken, lieve en zorgzame dame. Na onze 1e ontmoeting een paar jaar geleden hadden we meteen een bijzondere klik. Toen mijn vriend overleed wist ik meteen dat Martha de enige was die mij zou kunnen helpen en ondersteunen in dit proces. Martha denkt mee, is open en eerlijk en heeft mede daardoor gezorgd dat het een hele mooie dag werd. De uitvaart heeft een diepe indruk achtergelaten bij onze familie en vrienden. Lieve Martha, daar ben ik je heel dankbaar voor. Namaste Liefs Annette

Meer lezen
Annette
Kortenhoef
27-10-2020

Na het overlijden van mijn vader, zeven jaar geleden, op een hele bijzondere manier kennis gemaakt met Martha als uitvaartbegeleider. Alles snel en tot in de puntjes goed verzorgt. Martha’s warme en toch daadkrachtige manier van handelen heeft ons totaal ontzorgd en gaf ons de ruimte om te rouwen. Het heeft bij ons ,als familie, een onuitwisbare indruk gemaakt waar wij dankbaar op terugkijken. Onlangs weer een overlijden in de familie en zonder één seconde na te hoeven denken Martha weer benaderd. Ook nu weer zó onder de indruk. Wij zijn Martha en haar team zeer dankbaar voor haar betrokkenheid, het ontzorgen, inspiratie en warmte.

Meer lezen

Jennifer Bossina

Goed contact met ondernemer. Goede controle tijdens opbaring in verzorgingshuis.

Meer lezen

mevrouw Hueting-Borhem

Wij hebben het contact met Martha Schoonderbeek als zeer prettig en professioneel ervaren!

Meer lezen

heer Vos

Een goed uitleg en ruime service in een vervelende tijd. Het feit dat het lekker soepel ging is een opluchting en daarom ben ik zo tevreden over Monuta.

Meer lezen

heer Koelemeij

Snel en correct persoonlijk contact. 100% op de hoogte gehouden van de volgorde en verloop van moment van overlijden tot en met de uitvaart. Goede adviezen. Prettige omgeving en dienstverlening. Aangename persoonlijke begeleiding en overig personeel zonder enige druk alle wensen zijn bespreekbaar.

Meer lezen

heer Mantile

Martha heeft ons eigenlijk heel veel zaken uit handen genomen een echte professional.

Meer lezen

heer Cobussen

Alles was tot in de puntjes verzorgd, perfecte begeleiding en steun door Martha Schoonderbeek.

Meer lezen

mevrouw Stenvert

We zijn zeer tevreden over de professionele maar ook ondersteunende wijze hoe het afscheid van onze moeder is vormgegeven.

Meer lezen

heer Van Bedaf

Binnen nauwelijks een dag verschil overleden eind oktober 2019 onze beide ouders in de gezegende leeftijd van 98 jaar, na een huwelijk van 71 jaar. Een emotionele gebeurtenis voor onze familie! Martha Schoonderbeek organiseerde deze dubbele begrafenis op uiterst professionele wijze, nam de zorg weg waar nodig en leidde ons met zachte en vaste hand. En dit alles met groot invoelend vermogen. Mede dankzij Martha en haar team kijkt onze familie terug op een indrukwekkende en respectvolle uitvaart van onze ouders! Bram Harder, Berkel en Rodenrijs, januari 2020.

Meer lezen

Bram Harder

De rust en de liefde in de begeleiding.

Meer lezen

mevrouw Kampert-Busscher