Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 887 59 31

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Schoonderbeek gemiddeld met een

9,6
16 beoordelingen
100% beveelt Monuta Schoonderbeek aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De uitvaartverzorger was uitstekend heeft ons goed bijgestaan dat deed ons goed

Meer lezen
Alco
Hilversum
05-04-2023
10

Monuta Schoonderbeek heeft in 2,5 jaar tijd de uitvaarten verzorgd van mijn vader, mijn broer en tot slot mijn moeder. Ze was steeds betrokken, meelevend, maar had ook een bepaalde nuchterheid, die ik erg prettig vond. Ze heeft fijn meegedacht met wat wij wilden en de uitvaart zelf ook begeleid. Ik ben 100% positief en tevreden over Monuta Schoonderbeek!

Meer lezen
Suzanne
Gouda
21-03-2023
10

Martha Schoonderbeek is geboren voor dit vak. In alle opzichten, perfecte omgang met ons de kinderen en een luisterend oor voor de kleinkinderen. Het is voor ons een mooi afscheid geweest, waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Meer lezen
Annette
Leusden
23-01-2023
9

Van begin tot eind een perfecte begeleiding, het uit handen nemen van de zorgen rondom de uitvaart, het op een juiste manier managen van de verwachtingen.

Meer lezen
RuudS
Amstelveen
23-01-2023
9

Heb een goede ervaring gehad, zijn vriendelijk en zeer correct. Word goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en wat er nog gedaan moet worden. Goede zorg voor en na de uitvaart.

Meer lezen
Gertjan van den Hazel
HILVERSUM
01-12-2022
9

In tijd van verdriet en een periode waarin veel geregeld moet worden. Is het heel fijn, geeft het rust, om in goed vertrouwen begleid te worden, tijdens rauwproces en alle bijkomstigheden daarom heen. Zorgvuldigheid, zorgen voor, denken aan, ondersteunen bij.......... Dank jullie wel, voor een mooie afsluiting en dankdienst voor het leven van mijn dierbare Tante'tje!

Meer lezen
Anneke
Hilversum
17-10-2022
10

Op alle fronte hebben wij veel steun van haar gekregen.

Meer lezen
Hettie Bos
Eemnes, holland
13-08-2022
9

verschillende uitvaart ondernemers benaderd met onze wensen en prijsopgaaf gevraagd. Bij Monuta werd hier goed mee om gegaan. Resultaat: een prima verzorgde uitvaart, alles klopte. Alle afspraken zijn 100% nagekomen. We mogen terugkijken op een hele mooie dag. In het bijzonder onze dank aan Martha, heel betrokken, inlevend, behulpzaam.

Meer lezen
Peter van der Spoel
Huizen
18-01-2022
10

De wensen die wij hadden en de ervaring van de uitvaartverzorger maakte dat wij een fijne afscheidsdienst hadden. Afscheid nemen van een dierbare is iets wat je nooit meer over kunt doen. Het was voor ons prettig zoals het afscheid is gedaan zeker ook door de uitvaartverzorger Martha en voelde erg warm.

Meer lezen
Marianne
Naarden
03-01-2022