Recensies

Een warm, betrokken en professioneel

Na het overlijden van mijn vader, zeven jaar geleden, op een hele bijzondere manier kennis gemaakt met Martha als uitvaartbegeleider. Alles snel en tot in de puntjes goed verzorgt. Martha’s warme en toch daadkrachtige manier van handelen heeft ons totaal ontzorgd en gaf ons de ruimte om te rouwen. Het heeft bij ons ,als familie, een onuitwisbare indruk gemaakt waar wij dankbaar op terugkijken. Onlangs weer een overlijden in de familie en zonder één seconde na te hoeven denken Martha weer benaderd. Ook nu weer zó onder de indruk. Wij zijn Martha en haar team zeer dankbaar voor haar betrokkenheid, het ontzorgen, inspiratie en warmte.

Top contact

Goed contact met ondernemer. Goede controle tijdens opbaring in verzorgingshuis.

Prettige ervaring

Wij hebben het contact met Martha Schoonderbeek als zeer prettig en professioneel ervaren!

Soepel

Een goed uitleg en ruime service in een vervelende tijd. Het feit dat het lekker soepel ging is een opluchting en daarom ben ik zo tevreden over Monuta

Aangenaam

Snel en correct persoonlijk contact. 100% op de hoogte gehouden van de volgorde en verloop van moment van overlijden tot en met de uitvaart. Goede adviezen. Prettige omgeving en dienstverlening. Aangename persoonlijke begeleiding en overig personeel zonder enige druk alle wensen zijn bespreekbaar.

Alle zorg uit handen

Martha heeft ons eigenlijk heel veel zaken uit handen genomen een echte professional.

Steun en toeverlaat

Alles was tot in de puntjes verzorgd, perfecte begeleiding en steun door Martha Schoonderbeek.

Zeer tevreden

We zijn zeer tevreden over de professionele maar ook ondersteunende wijze hoe het afscheid van onze moeder is vormgegeven.

Overlijden van Herman Harder en Dien Harder-Arp

Binnen nauwelijks een dag verschil overleden eind oktober 2019 onze beide ouders in de gezegende leeftijd van 98 jaar, na een huwelijk van 71 jaar. Een emotionele gebeurtenis voor onze familie! Martha Schoonderbeek organiseerde deze dubbele begrafenis op uiterst professionele wijze, nam de zorg weg waar nodig en leidde ons met zachte en vaste hand. En dit alles met groot invoelend vermogen. Mede dankzij Martha en haar team kijkt onze familie terug op een indrukwekkende en respectvolle uitvaart van onze ouders! Bram Harder, Berkel en Rodenrijs, januari 2020

Rust

De rust en de liefde in de begeleiding.