Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
046 - 451 3572

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Sittard gemiddeld met een

9,5
27 beoordelingen
100% beveelt Monuta Sittard aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Vriendelijke uitvaartbegleider.Goede uitleg over uitvaart.

Meer lezen
Paul
Kerkrade
29-10-2022
10

zeer tevreden over de begeleiding

Meer lezen
Jo
Eygelshoven
01-08-2022
10

De heer Arno Cleiren, uitvaartbegeleider bij MONUTA te Hoensbroek is een mensenmens met oprechte interesse voor de situatie van de nabestaanden. Zijn begeleiding bij het overlijden en de uitvaart van moeder was zeer professioneel en respectvol. Arno dacht in deze moeilijk tijd mee en kwam met oplossingen waar wij problemen zagen. Ook de verzorging van moeder was perfect. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat MONUTA zeer professionele medewerkers in dienst heeft. Een ware troost in moeilijke tijden!

Meer lezen
Caroline Niesten
Brunssum
17-05-2022
10

Goed gevoel ondanks omstandigheden!

Meer lezen
Astrid
Heerlen
17-05-2022
10

De begeleiding door de heer Arno Cleiren van Monuta was van een zeer hoog niveau. De hele familie kijkt met een zeer goed gevoel terug op een uitstekend georganiseerde uitvaart.

Meer lezen
Rob
Wijnandsrade
26-03-2022
10

Superfijne begeleiding met zeer veel mogelijkheden om alles naar wens te kunnen vormgeven. Een totaalpakket waarbij je alle inbreng hebt, maar zeer veel werk uit handen wordt genomen. Kan echt niks bedenken wat beter had gekund.

Meer lezen
Veronique
Kerkrade
02-03-2022
10

Warme benadering van de begrafenisondernemer, alles top geregeld, we hoefden nergens aan te denken, overal werd aan gedacht. Geweldige ruimte waar vader lag opgebaard, voelde heel warm

Meer lezen
Diana
Maastricht
13-02-2022
9

Het afscheid van onze tante voelde als prettig en heel persoonlijk. Samen met de engste familie op een bijzondere manier afscheid kunnen nemen van onze tante

Meer lezen
Margaret
Kerkrade
03-02-2022
9

Mijn ervaring met Monuta dat er precies gedaan geworden is wat wij gevraagd hebben en gewenst hebben bij de crematie van onze vader

Meer lezen
Hannes
Meerssen
15-11-2021