Recensies

Dhr Johan van Zanten

Erwin heeft ons in deze zware tijd enorm geholpen. De uitvaart was tot in de puntjes geregeld. Mijn beide ouders zijn in een korte tijd Heerlen overheden en in Mddelharnis begraven. Hun wens was om begraven te worden waar ze zijn geboren. Die wens hebben we in vervulling kunnen laten gaan. Naast het regelen van de begrafenis toonde Erwin ook veel betrokkenheid waardoor we er niet alleen voor stonden. We hebben veel steun aan hem gehad. Nogmaals bedankt Erwin voor alle goede zorgen en je grote betrokkenheid.

Dhr

Erwin heeft ons in deze zware tijd enorm geholpen. De uitvaart was tot in de puntjes geregeld. Mijn beide ouders zijn in een korte tijd Heerlen overheden en in Mddelharnis begraven. Hun wens was om begraven te worden waar ze zijn geboren. Die wens hebben we in vervulling kunnen laten gaan. Naast het regelen van de begrafenis toonde Erwin toonde ook veel betrokkenheid waardoor we er niet alleen voor stonden. We hebben veel steun aan hem gehad. Nogmaals bedankt Erwin voor alle goede zorgen en je grote betrokkenheid.

Een Papa is er voor Altijd

Op 31. Mei hebben wij afscheid genomen van onze Vader en man. Het kwam geheel onverwachts, na een korte lijdensweg van 3 Weken. Erwin Hovens van Monita heeft ons heel fijn weten te helpen, om ons verdriet heel mooi Om te zetten in een mooi afscheid. Heel erg bedankt.

uitvaart mam

We vonden de begeleiding van Erwin Hovens voor ,tijdens en na de begrafenis van mijn moeder heel fijn . Hij dacht aan alles , dacht mee , had respect voor onze ideeen en heeft de hele uitvaart geweldig verzorgt met oog voor detail en alles wat nodig was . bedankt namens ons ,Neeltje en Cor de Vries

Mooi Afscheid

Op 31 januari hebben we afscheid genomen van onze moeder in crematorium Nedermaas. Alles was perfect geregeld, mede de goede zorgen van Erwin Hovens. Erwin heeft ons direct na overlijden mam in de arm genomen en ons geholpen bij alle zaken die geregeld moesten worden. Ook m.b.t. de voorbereidingen voor de dienst hebben we veel; aan Erwin gehad. Mam lag prachtig opgebaard bij Monuta Wauben in de Baandert. Over de medewerkers kan ik alleen maar met lof spreken. Ze hebben ons heel goed begeleid gedurende deze dagen. We zijn erg tevreden over de ondersteuning door Monuta en Erwin, vanaf het moment dat mam overleed tot aan de afscheidsdienst. Dank daarvoor!

Mooie crematie

Nu 6 weken later kijk ik nog steeds terug op de mooie begeleiding vanuit monuta bij het overlijden van mijn vader (23 november) Dank aan Ron van de pol, de wijze waarop hij ervoor gezorgd heeft dat al onze wensen in vervulling gingen. We konden hem bellen als we vragen hadden. Echt een luisterend oor. Zelfs toen we hem vroegen of hij het mooie gedicht wat hij voorlas door wou sturen per e-mail dit hij dit. Hem vandaag nogmaals bedankt voor de wijze waarop hij ons heeft geholpen. Echt een aanwinst voor monuta.

Mw

Ik wil mede namens mijn hele familie enorme waardering uitspreken over de wijze waarop de Monuta medewerkers ons hebben bijgestaan tijdens het afscheidsproces,van mijn moeder. Het voorbereiden van de crematie en tijdens de crematie. Goed kunnen luisteren naar wensen, de klant volgen en adviseren en bij staan waar nodig in een positieve passende sfeer. Zeer belangrijk in een rouwproces. Hierdoor voelden wij ons enorm gesteund, er was veel ruimte om ons eigen afscheid te bedenken. Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Dankjullie wel daarvoor. Marja de Rooij

Uitvaart van onze moeder schoonmoeder en oma

Hierbij wil ik namens mijn zus en mijn broers onze dank uitspreken voor de uiterst kundige en respectvolle wijze waarop wij bij Monuta begeleid zijn vanaf het moment van overlijden tot aan de crematie toe van onze moeder. Alle eer komt uitvaartverzorger Erwin Hovens toe. Vanaf het eerste moment dat ik hem aan de telefoon kreeg voelde het zeer warm, persoonlijk, begripvol en alles was mogelijk. Het is fijn als het in een situatie als deze vertrouwd voelt en dat deed het: er was een "klik". Wij vier kinderen hebben er op deze manier samen met elkaar onze EIGEN afscheidsdienst van kunnen maken en dat is uiteindelijk het laatste wat je op dat moment voor je moeder kan doen. Beste Erwin en collega's, nogmaals hartelijk dank voor alles. Marion Slotboom-Hollanders

Hartverwarmende begeleiding

Hierbij wil ik, ook namens mijn moeder, zus en man, als eerste een groot compliment geven aan onze uitvaartbegeleider Erwin Hovens. Na het overlijden van mijn vader heeft Erwin ons op een rustige en liefdevolle wijze door het hele proces van organiseren en afscheid nemen heen geleid. Wat ons bijzonder heeft aangesproken is de tijd en ruimte, die Erwin ons gaf bij het maken van belangrijke keuzen. Daardoor hebben wij heel bewust kunnen voelen wat voor ons belangrijk was met betrekking tot het regelen van de uitvaart en het afscheid nemen. Mede door deze mooie wisselwerking is de crematiedienst van mijn vader grandioos geweest. Wij hebben de crematiedienst, onder leiding van Erwin, als Liefde ervaren! Ook het gegeven, dat wij Erwin op elk uur van de dag konden bellen is voor ons heel fijn geweest. Dit hebben wij, in een tijd waarin iedereen het “druk, druk, druk” heeft, als heel bijzonder ervaren. Elke keer als we hem belden hebben wij ons serieus gehoord en gezien gevoeld. Dan willen wij ook Nick Piepers en John Beckers een groot compliment geven voor de liefdevolle begeleiding bij het verzorgen van onze vader. Het vertrek van mijn vader, van zijn huis naar het mortuarium van Monuta Wauben in Sittard, was heel waardig en respectvol uitgevoerd door Nick en John. Maar ook de begeleiding van Nick, wanneer we onze vader gingen bezoeken in het mortuarium, hebben wij als heel ondersteunend en troostend ervaren. Dit alles heeft veel voor ons betekend. Oprecht dank hiervoor! Tenslotte wil ik nog een positieve opmerking geven over de collegiale en respectvolle samenwerking tussen de medewerkers van Monuta Sittard en Monuta Herten. Heel fijn om te ervaren!

Persoonlijk en betrokken

Miriam Vennekens heeft deze uitvaart geregeld en ik ben heel blij met haar hulp, heel persoonlijk en heel betrokken. Mijn man is opgebaard bij Monuta, Hoofdstraat Hoensbroek en ook daar ben ik heel tevreden over. Er was geen rouwbezoek, maar ik ben er wel een keer geweest en kreeg daar alle ruimte en aandacht.