Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
046 - 451 3572

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Sittard gemiddeld met een

9,5
38 beoordelingen
100% beveelt Monuta Sittard aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Onder de trieste omstandigheden prettig en persoonlijk

Meer lezen
Debbie
Maastricht
03-03-2023
10

We werden uitstekend begeleid door Arno. De uitvaart was waardig en paste bij de wensen van onze moeder. We zouden Monuta en specifiek Arno aan iedereen aanbevelen.

Meer lezen
Jim
Sittard
17-02-2023
10

Vriendelijke en begripvolle ondersteuning, goede voorlichting en werden constant goed op de hoogte gehouden wat er ging gebeuren en wat er verwacht werd. Het heeft voor mij en mijn kinderen veel betekend en zijn daar heel dankbaar voor.

Meer lezen
Karel
Sittard
16-02-2023
10

Hoe alles geregeld werdt super om

Meer lezen
Corry Raeven
ELSLOO LB
15-02-2023
10

Ondanks alle verdriet moet er, in een dergelijke situatie, ook heel veel geregeld worden binnen een kort tijdsbestek. Ik kan niet anders dan Monuta van harte aanbevelen als je het hebt over "ontzorgen". Onze uitvaartbegeleider voelde perfect aan wat onze wensen waren, chapeau.

Meer lezen
Vivian
Heerlen
03-02-2023
10

Vanaf dat Arno bij ons thuis was geweest hadden we een heel goed warm gevoel. Goed begeleid tot aan de uitvaart ook de kleinkinderen werden goed begeleid in deze moeilijke periode. Op de uitvaart Mooi afscheid kunnen nemen van pap, schoonpap, opa, met een lach en een traan. BEDANKT

Meer lezen
Sandra raeven
Elsloo
20-01-2023
7

Goed met uitzondering de dragers

Meer lezen
A A.H Vischer
Maasbracht
14-01-2023
9

Monuta uitvaartverzorger houdt rekening met je wensen en denkt met je mee. Ze zijn zeer betrokken maar proberen het ook een beetje luchtig te houden. Alles wordt perfect geregeld en niets aan het toeval overgelaten, zodat je je op de dag van de uitvaart nergens zorgen over hoeft te maken. Chapeau voor Arno Cleiren en Daphne!

Meer lezen
Tiny
Eijsden
08-01-2023
9

Met een ,ach en een traan. Respectvol naar de familie en voor de overledene. Rekening houdend met mogelijk onverwachte zaken die zich kunnen voordoen. Zeer goed in het improviseren van zaken.

Meer lezen
Eric
Herten
02-12-2022