Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
046 - 451 3572

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Wauben gemiddeld met een

9.3
19 beoordelingen
100% beveelt Monuta Wauben aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Mijn ervaring met Monuta dat er precies gedaan geworden is wat wij gevraagd hebben en gewenst hebben bij de crematie van onze vader

Meer lezen
Hannes
Meerssen
15-11-2021
8

na contact te hebben gehad met uitvaartverzorger bleek de "last" goed te dragen. in persoonlijke gesprekken wensen aangegeven en ideeën uitgewisseld wat mogelijk anders / prettiger kan. al met al een hele mooie uitvaart die tot in de puntjes verzorgd was, chapeau.

Meer lezen
marcel janssen
Roosteren
05-11-2021
9

Enorme steun, begripvol meedenkend in een waardig te organiseren afscheid

Meer lezen
mevrouw
Schinnen
24-10-2021
10

Mooie uitvaart met veel betrokkenheid van het uitvaart personeel . Goed begleid . Bedankt

Meer lezen
mevrouw
Saive nellessen
03-10-2021
9

ik keek erg tegen de crematie op en later het uitstrooien van mijn man maar ze hadden het heel mooi gedaan het was echt het afscheid wat mijn man wou en verdiende ik vind het echt een aanrader voor andere nabestaanden

Meer lezen
mevrouw h .buijnink
geleen
28-09-2021
10

Arno maakte alles gemakkelijk voor ons. Hij had goede informatie.

Meer lezen
Marleen
Geleen
20-09-2021
10

De dienstverlening van Monuta Wauben is betrokken en zorgzaam. De medewerkers nemen de volledige zorg over in deze moeilijke tijd. Empathisch, behulpzaam, adviserend en betrokken zijn de kernpunten van Monuta Wauben. Zij waren een grote steun.

Meer lezen
Gène
Heerlen
07-09-2021
9

Mijn wensen werden serieus genomen, er werd meegedacht, voorstellen gedaan en alles is volledig volgens afspraak uitgevoerd. Ik kijk terug op een uitvaart die geheel in overeenstemming met mijn verwachtingen werd uitgevoerd.

Meer lezen
Henriette
Wauben
07-09-2021
10

Voldeed aan de wensen die wij hadden. Goede gast vrouwen.

Meer lezen
heer vranken
Stein
05-06-2021

Het overlijden van een dierbare komt altijd als een dief in de nacht. Het dan een geweldige steun als een uitvaartverzorger van het niveau en klasse van Erwin Hovens je vanaf moment een tot de laatste minuut van afscheid nemen je bij de hand pakt en je bijstaat met raad en daad.

Meer lezen

Eydems

Op 14 augustus 2020 hebben wij onze moeder begraven. Erwin Hovens heeft ons daarbij, samen met zijn team/medewerkers, op een geweldige manier begeleid en bijgestaan. Wij waren in de gelukkige omstandigheid, dat wij, voor het overlijden van onze moeder, al konden nadenken over de uitvaart, hierbij rekening houdend met de wensen van onze moeder. Erwin heeft ons vervolgens professioneel, deskundig en kordaat geholpen bij alle voorbereidingen. COVID-19 zorgde voor de nodige beperkingen. Dat werd, binnen de mogelijkheden die er wel waren, goed en praktisch opgelost. Niet denken in problemen, maar handelen in oplossingen. Ik houd van praktisch en kordaat handelen. Dat voelde hij, rekening houdend met alle emoties die op dat moment speelden, feilloos aan. Hij was daarbij duidelijk in alle (on)mogelijkheden en liet (terecht) de uiteindelijke beslissing bij de nabestaanden. En zo hoort het. Alle beslispunten werden helder op papier gezet, zodat wij die in alle rust konden nalezen. Correcties/aanvullingen idem. Je bent volledig op de hoogte en komt niet achteraf voor verrassingen te staan. Regievoering blijft volledig bij de nabestaanden. En zo hoort het. Dat is en blijft je eigen verantwoordelijkheid. Wij hadden, nadat wij de uitvaart hadden voorbereid, een goed gevoel dat "het goed zou komen" . En dat was ook zo. Een groot compliment aan alle medewerkers die hier hun bijdrage aan hebben geleverd. Tot slot een speciaal woord van dank aan de medewerkers van het rouwcentrum. Ook voor jullie de complimenten en waardering voor het verzorgen en opbaren van onze moeder. Jullie persoonlijke aandacht bij het gezamenlijk sluiten van de kist en het voordragen van een gedicht heeft ons bijzonder geraakt.

Meer lezen

Bert Horssels

Voor de uitvaart van onze Frans hadden we steun en begeleiding van Erwin. Erwin is een warme man die heel begripvol, meedenkend en zorgzaam is. Het afscheid van Frans was precies zoals we wilden. En er is vaak contact geweest voor de uitvaart, maar ook erna nog. Dat geeft een goed gevoel. De persoonlijke attentie van Erwin en de boodschap daarbij was hartverwarmend. Dank je wel Erwin !

Meer lezen

Desy Mercks

Ik ben heel tevreden over de uitvaart op zichzelf en ook door Erwin Hovens die alles tot in de puntjes heeft verzorgd en blij tot ik Monuta heb gebeld.

Meer lezen

Peter Boesten

Wat een mooie verzorgende crematie. Wat een mooie bergeleiding door het Team thuis Wat een mooie lieve dame Esther tijdens de bergeleiding rouwkamer en afsluiting Wat ook mooi is de nacontolle door Erwin, nik was hem te veel. Het is en was een lastige en moeilijke tijd in me leven, maar deze mensen hebben dit zeker verlicht. Bedankt voor alles Siete en Patrick En ook van Ria , dat weet ik zeker Thanks

Meer lezen

Siete van Heumen

Erwin, maar zeker ook Marion en Esther zijn toppers in hun vak. Ondanks ons groot verdriet hebben zij ons uitstekend begeleidt. De uitvaart, midden in coronatijd, was netjes verzorgd. Er werd gedacht in mogelijkheden en oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Er komt in korte tijd zo veel op je af maar dit team doseerde alles netjes. Nam gelijk per mail en telefonisch contact op als iets besloten moest worden en had het totaal plaatje goed in orde.

Meer lezen

Richard Nusser

Wij zijn zeer tevreden over het verzorgen van de crematie van onze moeder. Erwin is een zeer betrokken persoon, die met de persoonlijke wensen van ons en van de overledene rekening heeft gehouden. Tijdens de dienst heeft Erwin respectvol en mooi gesproken, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn.

Meer lezen

Paul en Marlies Tijssen

Heel fijne samenwerking met Erwin. Ook gastvrouw Esther krijgt een dikke pluim. Ondanks het geregel per telefoon,is vanaf het ophalen van mam tot en met de crematie alles tot in de puntjes verzorgd. We hebben allemaal een heel warm gevoel overgehouden.

Meer lezen

mevrouw Mulkens

Ik weet niet of ik genoeg heb aan dit veld om een volledige recensie te schrijven. Mijn vader was bij Monuta verzekerd en door de wereldse verzorging van Erwin en later door Jack, heb ik er geen moment spijt van gehad dat pa bij Monuta verzekerd was. Meteen van het begin een goed en duidelijk gesprek al moest het grootste deel via de telefoon geschieden het voelde toch gelijk vertrouwd en warm aan. Bij het gesprek op kantoor om wat er allemaal gaat gebeuren en wat er op je af komt ben ik duidelijk geïnformeerd en ook altijd: Heb je vragen ? Bel of app mij. Het persoonlijk giftje van Erwin was prachtig en staat nu op de kast naast de foto. En wordt bijzonder gewaardeerd. Ik kan nog wel even doorgaan maar dan staat er een lap tekst waar niet door te komen valt. De uitvaart was prachtig en intiem, Jack die het begeleide had een warme mooie stem en vulde het super in zodat het een prachtig geheel werd, ook hij hield de lijn kort en was beschikbaar voor elke vraag. Na de ceremonie heb ik niks anders dan lof gehoord hoe mooi en verzorgd het was. Tot slot de nazorg is super nu nog steeds na ruim 3 weken wordt er nog gevraagd of er vragen zijn en hoe het gaat. Jullie zijn goud waard voor mensen die de steun nu juist nodig hebben. Dankjewel en we houden contact. Mel.

Meer lezen

Melvin Lemmerling

We zijn zeer tevreden over de verzorging van de uitvaart van onze moeder / oma. De uitvaart was tot in de puntjes geregeld. Ook werd goed geluisterd naar de wensen van de klant. De uitvaartverzorger toonde veel gevoel voor wat er bij ons leefde. We zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen. Zowel in het crematorium als in het rouwcentrum was de betrokkenheid en zorg heel goed.

Meer lezen

Maurice Zinken