Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
046 - 451 3572

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 45 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Peter
17-04-2024

In een periode van rouw en afscheid nemen is Monuta in staat om je gepast bij de hand te nemen en zorg te dragen voor de zaken die belangrijk zijn. Het is ongelooflijk hoe snel zaken worden geregeld en de mate van inleving door de uitvaart begeleider is ongekend!

Lees meer

Ron
15-03-2024

Zie bovenstaande

Lees meer

Monique Soemers
10-10-2023

Groot inlevingsvermogen en onze wensen werden zodanig uitgevoerd dat wij allemaal een goed gevoel eraan overhielden

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Sittard

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, staat de wereld even in een pauzestand. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. U moet beslissingen nemen rondom het afscheid en de uitvaart. En dat zijn beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van uw verlies en verdriet. In die periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta Wauben in Sittard kunt leggen. Wij helpen u bij het regelen van een uitvaart in Sittard en omgeving en zorgen voor een crematie of een begrafenis die past bij wie uw overleden dierbare was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-wauben.jpg
Uitvaartcentrum Monuta Wauben
Henri Weltersstraat 17
6136 KC Sittard
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Ron van Pol
Uitvaartverzorger

Ron

van Pol

Lees meer over Ron

Image
Arno Cleiren
Uitvaartverzorger

Arno

Cleiren

Lees meer over Arno

Image
Uitvaartcentrum Wauben Sittard gebouw

Uitvaartcentrum in Sittard

Het uitvaartcentrum van Monuta Wauben in Sittard, ligt op een apart gedeelte van de RK Urnenhof van de H. Bernadette kerk. U kunt het uitvaartcentrum bereiken via een kloostergang aan de rechter zijkant van de kerk. Op de dag van de uitvaart is het mogelijk om uw overleden dierbare vanuit het uitvaartcentrum te begeleiden. Hierbij is muzikale ondersteuning van het carillon in de kerk mogelijk. Het uitvaartcentrum heeft twee rouwkamers waar u uw overleden dierbare kunt opbaren.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Wauben in Sittard werkt samen met de volgende lokale partners.
Overdekte urnenbewaarplaats
Urnenhof.nl
Bloemist
Antoinette Glasbergen Bloemsierkunst
Bloemist
Fleurop
Bloemist
’t Fröbelke
Drukkerij
L’Ortye Hoensbroek
Drukkerij
Koenen Vlodrop
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Wauben?
U kunt terecht bij Monuta Wauben voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Sittard, Born, Buchten, Holtum, Papenhoven, Obbicht, Grevenbicht, Urmond, Limbricht, Einighausen, Guttecoven, Munstergeleen, Windraak, Puth, Geleen, Stein Lb, Sweikhuizen, Spaubeek, Elsloo Lb en Beek Lb.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Sittard, waar kan ik terecht?
Monuta Wauben heeft in Sittard een eigen uitvaartcentrum. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. U kunt daarbij gebruik maken van een van de twee rouwkamers.