Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
046 - 451 3572

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 25 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Caroline Niesten
17-05-2022

De heer Arno Cleiren, uitvaartbegeleider bij MONUTA te Hoensbroek is een mensenmens met oprechte interesse voor de situatie van de nabestaanden. Zijn begeleiding bij het overlijden en de uitvaart van moeder was zeer professioneel en respectvol. Arno dacht in deze moeilijk tijd mee en kwam met oplossingen waar wij problemen zagen. Ook de verzorging van moeder was perfect. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat MONUTA zeer professionele medewerkers in dienst heeft. Een ware troost in moeilijke tijden!

Lees meer

Astrid
17-05-2022

Goed gevoel ondanks omstandigheden!

Lees meer

Rob
26-03-2022

De begeleiding door de heer Arno Cleiren van Monuta was van een zeer hoog niveau. De hele familie kijkt met een zeer goed gevoel terug op een uitstekend georganiseerde uitvaart.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Sittard

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, staat de wereld even in een pauzestand. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. U moet beslissingen nemen rondom het afscheid en de uitvaart. En dat zijn beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van uw verlies en verdriet. In die periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta Wauben in Sittard kunt leggen. Wij helpen u bij het regelen van een uitvaart in Sittard en omgeving en zorgen voor een crematie of een begrafenis die past bij wie uw overleden dierbare was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-wauben.jpg
Uitvaartcentrum Monuta Wauben
Henri Weltersstraat 17
6136 KC Sittard
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Arno Cleiren
Uitvaartverzorger

Arno

Cleiren

Lees meer over Arno

Image
Uitvaartcentrum Wauben Sittard gebouw

Uitvaartcentrum in Sittard

Het uitvaartcentrum van Monuta Wauben in Sittard, ligt op een apart gedeelte van de RK Urnenhof van de H. Bernadette kerk. U kunt het uitvaartcentrum bereiken via een kloostergang aan de rechter zijkant van de kerk. Op de dag van de uitvaart is het mogelijk om uw overleden dierbare vanuit het uitvaartcentrum te begeleiden. Hierbij is muzikale ondersteuning van het carillon in de kerk mogelijk. Het uitvaartcentrum heeft twee rouwkamers waar u uw overleden dierbare kunt opbaren.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Wauben in Sittard werkt samen met de volgende lokale partners.
Overdekte urnenbewaarplaats
Urnenhof.nl
Bloemist
Antoinette Glasbergen Bloemsierkunst
Bloemist
Fleurop
Bloemist
’t Fröbelke
Drukkerij
L’Ortye Hoensbroek
Drukkerij
Koenen Vlodrop
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Wauben?
U kunt terecht bij Monuta Wauben voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Sittard, Born, Buchten, Holtum, Papenhoven, Obbicht, Grevenbicht, Urmond, Limbricht, Einighausen, Guttecoven, Munstergeleen, Windraak, Puth, Geleen, Stein Lb, Sweikhuizen, Spaubeek, Elsloo Lb en Beek Lb.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Sittard, waar kan ik terecht?
Monuta Wauben heeft in Sittard een eigen uitvaartcentrum. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. U kunt daarbij gebruik maken van een van de twee rouwkamers.