Waarom Monuta Wauben?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • De afspraken die wij met u maken zijn duidelijk en transparant
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 69 recensies

Welkom bij Monuta Wauben - Uitvaart Sittard

Wanneer u afscheid moet nemen van een dierbare, lijkt de wereld stil te staan. Het leven staat even in een pauzestand. Toch moet er in de dagen na het overlijden ineens veel worden geregeld. Er moeten beslissingen worden genomen met betrekking tot het afscheid en de uitvaart. Dat zijn bovendien beslissingen die van grote invloed zijn op het verwerken van het verlies en het verdriet.

In vertrouwde handen

In die periode heeft u in elk geval de geruststelling dat u de zorg voor een persoonlijk afscheid in de vertrouwde handen van Monuta Wauben kunt leggen. Want een uitvaart is eigenlijk net zo persoonlijk als iemands leven. Tijdens het eerste gesprek dat wij met u hebben horen we graag hoe uw overleden dierbare in het leven stond. We denken mee en reiken ideeën aan om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. 

Betrokken uitvaartverzorgers

Bij ons werken betrokken uitvaartverzorgers die hun weg kennen in Sittard en omgeving. Zij zijn bekend zijn met de lokale gebruiken en spreken ook het dialect. Wanneer wij de uitvaart regelen heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt. 

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Sittard en omgeving

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Sittard en omgeving. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen met: 046 - 451 35 72.

 

Meer informatie