Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 – 61 32 65

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Stadskanaal gemiddeld met een

9,4
14 beoordelingen
100% beveelt Monuta Stadskanaal aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Na het overlijden van mijn beide ouders afgelopen december ben ik zorgvuldig begeleid door Monuta. We hadden voor beide ouders dezelfde uitvaartverzorgster tijdens de dienst dit vonden wij zeer prettig. Op de avond van het overlijden van mijn vader kwam er door onstandigheden en andere uitvaartverzorgen maar deze nam het zeer profesioneel over. En kende al de ins en outs van mijn moeders uitvaart. Zeer netjes aangezien er twee dagen tussen de dienst van Mam en het overlijden van Pa zat.

Meer lezen
Ron
Hoving
08-02-2023
10

Ik heb de begeleiding rondom de uitvaart als erg prettig ervaren.

Meer lezen
Ina
Schoonebeek
03-01-2023
9

Hele goeie ervaring met monuta Zorgzaam begripvol en heel veel respect.

Meer lezen
Rita schoemaker
Nieuw-Dordrecht
14-11-2022
9

Van begin tot eind hebben wij dit, als familie, als zeer goed ervaren. Lieve, eerlijke betrouwbare medewerkers die er voor hebben gezord dat wij op onze manier afscheid van Moeder hebben kunnen nemen. Compliment...........

Meer lezen
Mettinus
Nieuw-Amsterdam
18-10-2022
10

Onze ervaring met Monuta is ronduit zeer goed te noemen. zowel voor de uitvaart, als ook daarna was prettig te noemen. ja, prettig, ook in tijden dat het verdriet overheerst. Vakkundig personeel met gevoel voor de bal, als ik het zo mag uitdrukken. Tactisch en technisch 100 procent. Onze uitvaartleider verstaat zijn vak goed. Daarom is de uitvaart van onze vader geen verdrietige tijd geworden, maar een periode waarop we tevreden terug mogen kijken naar een waardig afscheid.

Meer lezen
H. Brouwer
Emmen
03-10-2022
10

Vanaf de overlijdensmelding aan Monuta, tot anderhalve maand na de crematie, zijn we over het gehele tijdvak volledig bijgestaan en geholpen door Monuta

Meer lezen
Adri
Emmen
15-09-2022
10

Zeer goed

Meer lezen
J
Wormer
16-08-2022
10

Monuta heeft ons zeer kundig en betrokken begeleid, geholpen en ons werk uit handen genomen. Geen moeite was teveel. Er werd snel gereageerd op vragen telefonisch, via app of mail. In de periode waar ons leven stil stond, was Monuta een grote hulp voor ons.

Meer lezen
Irma
Haren/Hoogeveen
11-08-2022
8

erg vriendelijk goede zorg en komt de afspraak na Brian Klompstra heeft zijn werk meer dan goed gedaan

Meer lezen
gijs de Graaf
Muntendam
01-08-2022