Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 – 61 32 65

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Stadskanaal gemiddeld met een

9,5
33 beoordelingen
96% beveelt Monuta Stadskanaal aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Heel goede en vriendelijke service. Men hoeft nergens achteraan en alles wordt heel rustig en duidelijk doorgesproken . Men neemt echt tijd voor de nabestaanden. Top organisatie. Alles is op tijd klaar, kaarten en enveloppen en postzegels. Ook kreeg ik nog een verrassing want toen de uitvaart afgelopen was had onze uitvaartondernemer de kaart afgedrukt op het condoleanceregisterboek. Heel erg mooi en lief gebaar!!!

Meer lezen
E.G.Schepers-Boelen
Emmen
22-07-2024
9

Het afscheid van mijn vader was zeer goed geregeld. Vooraf was het een prettig contact met de uitvaartverzorger die ons op zeer goede wijze heeft begeleid.

Meer lezen
Ramon
Nieuw-Weerdinge
01-07-2024
10

Vanaf het eerste telefoontje bij het overlijden en het laatste persoonlijke gesprek met de uitvaartverzorger een geweldige ervaring.

Meer lezen
Lammy
Tweede Exloërmond
01-07-2024
10

Met grote zorg onze moeder verzorgd, meer dan fijne persoonlijke begeleiding t/m de crematie en ook daarna. Duidelijke en goede afspraken en het nakomen daarvan waardoor je ook het gevoel hebt dat je niets 'uit handen geeft' maar zelf de regie houdt.

Meer lezen
Jan Knol
Duiven
19-06-2024
10

Ondanks het verdriet om het overlijden van ons kindje, heeft Monuta ons geholpen om zo waardig en respectvol afscheid van haar te kunnen nemen. Enorm dankbaar voor wat zowel de uitvaartverzorger Jeroen en collega als het crematorium Cereshof voor ons heeft kunnen doen! Elke dag dankbaar op hoe wij hier op terug kunnen kijken. Dankzij Monuta hebben wij ons kindje waardig en vol liefde kunnen laten gaan ?

Meer lezen
Anna
Schuten
16-05-2024
8

Enigste smetje dat de stream niet gewerkt heeft.

Meer lezen
Hr. Tije Hindriks
STADSKANAAL
02-05-2024
10

Goed

Meer lezen
Raymond de vries
Klazienaveen
15-03-2024
9

Aan uitvaartverzorger mijn wensen aangegeven. Hij dacht hierin goed mee en liet de mogelijkheden zien. Vroeg ook goed na of alles naar wens was. Open communicatie die aan mijn verwachting voldeed. Hij was ook goed te benaderen zowel mondeling als via WhatsApp .

Meer lezen
Ria
Ter Apel
04-03-2024
9

We werden bij de verzorging en de kist sluiten bij betrokken ,heb een goed gevoel aan overgehouden !

Meer lezen
Elizabeth
Onstwedde
24-01-2024