Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 – 61 32 65

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 32 beoordelingen.
96% beveelt ons aan.

Ramon
01-07-2024

Het afscheid van mijn vader was zeer goed geregeld. Vooraf was het een prettig contact met de uitvaartverzorger die ons op zeer goede wijze heeft begeleid.

Lees meer

Lammy
01-07-2024

Vanaf het eerste telefoontje bij het overlijden en het laatste persoonlijke gesprek met de uitvaartverzorger een geweldige ervaring.

Lees meer

Jan Knol
19-06-2024

Met grote zorg onze moeder verzorgd, meer dan fijne persoonlijke begeleiding t/m de crematie en ook daarna. Duidelijke en goede afspraken en het nakomen daarvan waardoor je ook het gevoel hebt dat je niets 'uit handen geeft' maar zelf de regie houdt.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Stadskanaal

Wanneer u een dierbare verliest, komt er veel op u af. Het is dan fijn om hulp te krijgen van een professional met oog voor detail. Monuta in Stadskanaal is er voor u in deze periode. Samen met u regelen wij de uitvaart zoals u dat wilt. Dat doen we op professionele wijze en met oog voor detail. Doordat wij zelf ook uit de regio komen, kennen we de lokale gebruiken en tradities. En of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, tegenwoordig is heel veel mogelijk. Wij kennen de mogelijkheden omtrent een uitvaart in Stadskanaal en omgeving. Hield uw dierbare bijvoorbeeld van de kleur blauw, dan omhullen we de baar met blauwe doeken. Zo zorgen wij samen met u voor een uitvaart die past bij wie uw overleden dierbare was. Wij willen dat iedereen afscheid kan nemen met een goed gevoel. Daarom kunt u altijd bij ons terecht, ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
homepage-home-uitvaartcentrum-stadskanaal.jpg
Crematorium Cereshof
Ceresstraat 4 A
9502 EA Stadskanaal
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Brian Klompstra uvv
Uitvaartverzorger

Brian

Klompstra

Lees meer over Brian

Image
Jeroen 't Hart Monuta
Uitvaartverzorger

Jeroen

't Hart

Lees meer over Jeroen

Image
Manon Falke
Uitvaartverzorger

Manon

Falke-Legendal

Lees meer over Manon

Image
Uitvaartcentrum Stadskanaal gebouw

Uitvaartcentrum in Stadskanaal

Ons mooie en moderne uitvaartcentrum in Stadskanaal is stijlvol en functioneel ingericht. De vele hoge ramen maken de ruimtes licht. Het uitvaartcentrum zit in hetzelfde pand als Crematorium Cereshof. Wij zijn alleen door een gang van elkaar gescheiden. Voor u heeft dit als voordeel dat u alles rondom de uitvaart op dezelfde plek kunt regelen. Zo heeft u de keuze uit één van de vier 24-uurskamers, waar u op ieder gewenst moment afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Voor de afscheidsdienst in de ruime aula, kunt u als nabestaanden samenkomen in de familiekamer. Daarna kunt u de condoleance laten plaatsvinden in de koffiekamer.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Stadskanaal?
U kunt terecht bij Monuta in Stadskanaal voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Stadskanaal, Westerwolde (Vlagtwedde) en Borger-Odoorn.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Stadskanaal, waar kan ik terecht?
U kunt terecht bij ons uitvaartcentrum in Stadskanaal. Deze zit in hetzelfde pand als Crematorium Cereshof. Hierdoor kunt u alles rondom de uitvaart op dezelfde plek laten plaatsvinden. Zo heeft u de keuze uit een van de vier 24-uurskamers, waar u op ieder gewenst moment afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. In de ruime aula kunt u de afscheidsdienst voor bij de crematie of begrafenis organiseren. Samenkomen met de nabestaanden kan in de familiekamer. De condoleance kunt u regelen in de koffiekamer.