Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 – 61 32 65
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Stadskanaal gemiddeld met een 9.4

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 5 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Stadskanaal

Wanneer u een dierbare verliest, komt er veel op u af. Het is dan fijn om hulp te krijgen van een professional met oog voor detail. Monuta in Stadskanaal is er voor u in deze periode. Samen met u regelen wij de uitvaart zoals u dat wilt. Dat doen we op professionele wijze en met oog voor detail. Doordat wij zelf ook uit de regio komen, kennen we de lokale gebruiken en tradities. En of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie, tegenwoordig is heel veel mogelijk. Wij kennen de mogelijkheden omtrent een uitvaart in Stadskanaal en omgeving. Hield uw dierbare bijvoorbeeld van de kleur blauw, dan omhullen we de baar met blauwe doeken. Zo zorgen wij samen met u voor een uitvaart die past bij wie uw overleden dierbare was. Wij willen dat iedereen afscheid kan nemen met een goed gevoel. Daarom kunt u altijd bij ons terecht, ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
homepage-home-uitvaartcentrum-stadskanaal.jpg
Uitvaartcentrum Monuta Cereshof
Ceresstraat 4 A
9502 EA Stadskanaal
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Uitvaartverzorger Elise Strijker
Uitvaartverzorger

Elise

Strijker

Lees meer over Elise
Image
Uitvaartverzorger Dorothee Hoeksema
Uitvaartverzorger

Dorothée

Hoeksema

Lees meer over Dorothée
Image
Uitvaartverzorger Ronald Schoonderwal
Uitvaartverzorger

Ronald

Schoonderwal

Lees meer over Ronald
Image
Brian Klompstra Monuta Uitvaartverzorger
Uitvaartverzorger

Brian

Klompstra

Lees meer over Brian
Image
homepage-home-uitvaartcentrum-stadskanaal.jpg

Uitvaartcentrum Stadskanaal

Ons mooie en moderne uitvaartcentrum in Stadskanaal is stijlvol en functioneel ingericht. De vele hoge ramen maken de ruimtes licht. Het uitvaartcentrum zit in hetzelfde pand als Crematorium Cereshof. Wij zijn alleen door een gang van elkaar gescheiden. Voor u heeft dit als voordeel dat u alles rondom de uitvaart op dezelfde plek kunt regelen. Zo heeft u de keuze uit één van de vier 24-uurskamers, waar u op ieder gewenst moment afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Voor de afscheidsdienst in de ruime aula, kunt u als nabestaanden samenkomen in de familiekamer. Daarna kunt u de condoleance laten plaatsvinden in de koffiekamer.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Stadskanaal?
U kunt terecht bij Monuta in Stadskanaal voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Stadskanaal, Westerwolde (Vlagtwedde) en Borger-Odoorn.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Stadskanaal, waar kan ik terecht?
U kunt terecht bij ons uitvaartcentrum in Stadskanaal. Deze zit in hetzelfde pand als Crematorium Cereshof. Hierdoor kunt u alles rondom de uitvaart op dezelfde plek laten plaatsvinden. Zo heeft u de keuze uit een van de vier 24-uurskamers, waar u op ieder gewenst moment afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. In de ruime aula kunt u de afscheidsdienst voor bij de crematie of begrafenis organiseren. Samenkomen met de nabestaanden kan in de familiekamer. De condoleance kunt u regelen in de koffiekamer.