Waarom Monuta Stadskanaal?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorger is oprecht betrokken
  • Eigen parkeerterrein

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8

Voor een passende uitvaart in Stadskanaal

Wat zijn uw wensen voor de uitvaart? Wilt u luxe borrelhapjes of een plak cake? Kiest u voor begraven of cremeren? Er is ontzettend veel mogelijk rondom een uitvaart in Stadskanaal. Hierover vertelt de uitvaartverzorger van Monuta Stadskanaal u graag meer in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Doordat wij zelf ook uit de regio komen, kennen we lokale gebruiken en tradities. Zo weten we dat veel mensen hun afscheid graag simpel houden met een eenvoudige kist en simpele catering. Wij maken dit graag mogelijk, maar kunnen u ook helpen om een totaal andere uitvaart in Stadskanaal te regelen.

Oog voor detail bij uitvaart

Uw wensen maken wij graag mogelijk met onze uitvaartverzorging. Dat doen we op professionele wijze en met oog voor detail. Hield uw dierbare bijvoorbeeld van de kleur blauw, dan omhullen we de baar met blauwe doeken. Met evenveel zorg hebben wij ons uitvaartcentrum modern en functioneel ingericht. Zo heeft de aula vooraan familiebanken, waardoor nabestaanden altijd bij elkaar kunnen zitten. Verder bieden we diverse cateringmogelijkheden: van een plak cake met koffie tot lokale lekkernijen als notenkoek.

Wij bieden alles op één plek

Ons uitvaartcentrum in Stadskanaal zit in hetzelfde pand als Crematorium Cereshof. Wij zijn slechts door een gang van elkaar gescheiden. Voor u heeft dit als voordeel dat u bij ons alles rondom de uitvaart op dezelfde plek vindt. Zo beschikken wij over vier 24-uurskamers, waar u op ieder gewenst moment afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Verder beschikken wij in Stadskanaal over een ruime aula voor afscheidsdiensten bij een crematie of begrafenis. Nabestaanden kunnen voor de uitvaart samenkomen in de familiekamer. Daarna kan de condoleance plaatsvinden in de koffiekamer.

Voor iedereen in Stadskanaal

Ons doel is dat iedereen met een goed gevoel afscheid kan nemen van zijn of haar dierbare. Daarom kunt u altijd bij ons terecht: of u nu een verzekering van Monuta heeft, geen verzekering of elders verzekerd bent. Wij helpen u graag de uitvaart in Stadskanaal te regelen. Heeft u hier vragen over? Neemt u dan gerust contact met ons op tussen 9.00 en 16.00 uur op 0599 – 61 32 65 (op werkdagen). Wilt u een overlijden melden, dan kunt u ons hiervoor dag en nacht bereiken.