Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Steenwijk gemiddeld met een

9,4
45 beoordelingen
97% beveelt Monuta Steenwijk aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Kernwaarden naar onze ervaring: Accuraat Innemend Meedenkend Zorgzaam

Meer lezen
Peter van Polen
Zwolle
14-06-2024
7

Was naar tevredenheid

Meer lezen
A.F.M. Albada Jelgersma
Heerenveen
12-04-2024
8

priemma

Meer lezen
gerrit jan
havelte
11-04-2024
10

Het was allemaal goed geregeld

Meer lezen
Tjibbe
Heerenveen
03-04-2024
10

Gemoedelijk , professioneel en altijd bereikbaar , we hebben hoofdzakelijk te doen gehad met Klaasje en dat liep heel goed

Meer lezen
Annemiek
Drachten
02-04-2024
10

Alles goed geregeld in een ongedwongen sfeer! Wat vooral opviel dat Klaasje Mulder extra aandacht besteede aan mijn vader tijdens de uitvaart! Echt top! En leuk dat je Appie zo mag noemen, net of je elkaar al langer kent!

Meer lezen
Jacob
Steenwijkerwold.
15-03-2024
10

Klaasje is een warme en betrokken vrouw. Met aandacht werd alles besproken t.a.v het overlijden van mijn broer. Ze dacht echt mee zonder je dingen op te dringen. Ik had het gevoel of ik haar al jaren kende. De aandacht die had voor mij als nabestaande heb ik heel erg gewaardeerd. Ze was een grote steun. Het voelde vertrouwd zonder dat ze het professionele uit het oog te verloor. Het voelde daardoor ook minder zwaar. Kortom ik gun iedereen een Klaasje. Ze is zo geschikt voor dit werk.

Meer lezen
Debora
Zuidhorn
15-03-2024
10

Als het om de uitvaart gaat ben ik zeer tevreden vooral omdat Klaasje Mulder al mijn speciale wensen kon vervullen. Nogmaals Top.

Meer lezen
Jos.
Steenwijk
01-02-2024
10

We hebben het contact met alle medewerkers van Monuta als heel prettig ervaren. De uitvaartverzorger heeft ons in alle opzichten enorm ontzorgd, zonder ons ook maar één keuze te ontnemen. Ook als we voor het één hadden gekozen, maar uiteindelijk het andere wilden op de dag zelf, dan kon dat zonder problemen. Men is telkens duidelijk en open geweest over kosten, over facturen en verzekeringen dus we kwamen niet voor verrassingen te staan. Het afscheid zelf was, mede door support en kunde van Klaasje Mulder, heel mooi en waardevol.

Meer lezen
Annemiek
Zwolle
15-01-2024