Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Steenwijk gemiddeld met een

8,3
7 beoordelingen
85% beveelt Monuta Steenwijk aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Monuta heeft ervoor gezorgd dat mijn neef een waardige en respectvolle begrafenis heeft gekregen. In het bijzonder wil ik Inge Koning bedanken voor de leiding en de toespraak tijdens de begrafenis. Ik heb dit erg gewaardeerd. Met een goed gevoel kijk ik terug op een mooie begrafenis..

Meer lezen
Rob K
Ruinerwold
25-01-2022
10

Het is al zo moeilijk om afscheid te nemen van een geliefde en hoe fijn is het dan dat degene die je bijstaat zo vertrouwd is alsof je diegene al veel langer kent. Iemand die rust en warmte uitstraald. Alles werd goed uitgelegd en na de crematie hadden we nog contact en als we dan een vraag hadden konden we die ook stellen, Kortom, het was ondanks al het verdriet een fijne ervaring dat het zo goed begeleid werd, en dat is heel waardevol

Meer lezen
Jolanda
Vollenhove
10-08-2021
10

Monuta neemt heel veel zorg uit handen

Meer lezen
Roland de Vries
Kalenberg
22-06-2021
7

Buiten bovenstaande vind ik het vreemd dat ik na de begrafenis niets meer heb gehoord, bijvoorbeeld over wat er nog komen gaat m.b.t. tot een grafmonument en financiën.

Meer lezen
heer Peter Stel
Meppel
25-03-2021
1

Elise Weda (Monuta) heeft de uitvaart van mijn moeder geregeld. Ze heeft ons en mijn familie buiten in de kou op de stoep 3 kwartier laten wachten bij het uitvaartcentrum. Werden niet begroet door haar en niet gecondoleerd. Tijdens de dienst in de kerk zijn er nare voorvallen geweest. Ze was niet op de hoogte van de RIVM regels betreft Covid. Na de dienst in de kerk is ze zonder te kijken of er nog familie in de kerk aanwezig was weggereden naar de begraafplaats zonder ons. Een ervaring die in mijn geheugen staat gegrift en kunnen het nooit meer overdoen. Zij weet van de klacht maar heeft niet de moeite genomen om hierover in gesprek te gaan met ons.

Meer lezen
Janny
Apeldoorn
19-02-2021
10

Hele goede hulp bij de begeleiding van de crematie van mijn moeder en ook emotionele goede steun.de monuta medewerkster was 24 uur bereikbaar voor hulp en steun voor mij heb dat als heel prettig ervaren.ook de nazorg was perfect.

Meer lezen
Willie
Zwolle
09-02-2021
10

als uitvaartbegeleidster hadden we | Klaasje Mulder. we hadden ons geen betere kunnen wensen. Is een warm persoon en betrokken met de nabestaanden. die tien hebben jullie aan haar te danken. Wees zuinig met haar.

Meer lezen
Froukje Hoekstra-Vellinga
Zwolle
23-12-2020