Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Steenwijk gemiddeld met een

9,4
34 beoordelingen
97% beveelt Monuta Steenwijk aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De uitvaartverzorger was een vriendelijk mens en geen doodgraver in zwart pak .Appie was zeer correct

Meer lezen
Wiesje
Nunspeet
02-11-2023
10

Uiterst professionele begeleiding.

Meer lezen
Grytsje
Leeuwarden
17-10-2023
10

het is nooit leuk het overlijden van je geliefde waarvan je sinds 1967 geen dag zonder elkaar bent geweest en 54,5 jaar getrouwd was , maar de uitvaart was netjes geregeld wel sober maar dat was haar wens de uitvaartverzorger was een net mens

Meer lezen
wim
Lelystad
17-10-2023
10

De uitvaart is prima verzorgd door Monuta!

Meer lezen
Petra
Gouda
17-10-2023
10

Klaasje, wat heb jij veel voor ons gedaan met het overlijden van ons zoontje Aaron in april. Nergens hebben wij ons zorgen over hoeven maken! Alleen wij 'tweetjes' bij het crematorium. Een liefdevol en intiem stuk droeg jij voor, tranen met tuiten, en ook jou emoties waren zichtbaar. Wij zijn enorm dankbaar voor al jouw hulp.

Meer lezen
Danny & Jacintha
Vollenhove
13-10-2023
10

Fijn zulke zorg en ondersteuning in deze moeilijke tijd

Meer lezen
Helmoed Boshuizen
Amsterdam
03-10-2023
10

Met Appie Stoelwinder als uitvaartverzorger, hebben wij de uitvaart als waardevol en warm ervaren, neemt je de zorg uit handen en denkt mee in oplossingen.

Meer lezen
J
Meppel
02-10-2023
9

Was heel fijn en waardevol,kijken er ook heel dankbaar op terug.

Meer lezen
Jan
Meppel
18-09-2023
10

Wij hadden bij de uitvaart van mijn moeder Inge Boerkamp. Wat eenfantatische lieve vrouw. Dacht mee en regelde alles voor ons. Ze nam echt dr tijd. Toen mijn vader afgelopen maart overleed heeft zij ons ook bijgestaan ondanks dat ze vrij was. Ook nu weer betrokken en de nodige advies gegeven. Ook na de uitvaart nog contact gehad om te vragn hoe het ging. Wij zeiden tegen elkaar wij hebben Inge dus het komt goed. Ook de contacten met Monuta waren duidelijk. Wij gunneen iedereen een Inge als begeleidster en onze ervaringen waren ondanks het verdriet prettig en liefdevol.

Meer lezen
Monique ter Horst Plugge
Zoetermeer
16-08-2023