Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Steenwijk gemiddeld met een

9,2
24 beoordelingen
95% beveelt Monuta Steenwijk aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Al diverse keren mocht ik, als spreker, samenwerken met Inge Boerkamp-Koning. Steeds weer met dezelfde ervaring: geweldig! Zowel naar de families als naar decollega’s van de crematoria: nauwgezet, persoonlijk, rustig, betrouwbaar. Iemand met liefde voor haar werk. Een top-collega! Jan Koopman

Meer lezen
Jan
Noordwolde
08-05-2023
10

Dat was in een verdrietige tijd het fijnst wat Monuta voor ons kon doen! Inge hielp ons bij alles, dacht mee en stelde ons fijne mogelijkheden voor. Dat gaf ons rust en vertrouwen, wat erg fijn was.

Meer lezen
Alice
Boskoop/Steenwijk
08-05-2023
10

Wat een warme meelevende uitvaartverzorgster stond ons bij tijdens deze moeilijke tijd. Er was heel veel ruimte voor eigen inbreng, het zal voor ons een dierbare herinnering worden, mede door Inge Koning. Wat een empathische vrouw.

Meer lezen
Anna
Steenwijk
04-05-2023
9

Geweldige begeleiding. Alles gaat in goed overleg.

Meer lezen
G. Schippers
Blokzijl
17-04-2023
10

Recentelijk heb ik via uitvaartverzorgster Inge Koning twee uitvaarten mogen vastleggen. Ik was beiden keren onder de indruk hoe Inge met mij meedenkt en meevoelt, zodat we samen voor de nabestaanden dierbare herinneringen kunnen realiseren. Herinneringen die hopelijk bijdragen aan een goede verwerking van een groot gemis. Verder wil ik ook het team van "de laatste Eer" bedanken voor het gastvrije ontvangst en de professionele samenwerking.

Meer lezen
Coby Bergsma-Hagebeek
Steenwijk
04-04-2023
9

Maandag jl mocht ik voor Monuta een staatsierit verzorgen. Aangekomen werd ik professioneel ontvangen door de UVL, Inge Koning. Ook de begeleiding van de nabestaande maakte erg veel indruk op mij. Alles was tot in de puntjes geregeld. Wat mij betreft een tien met een griffel.

Meer lezen
Dennis Schuiling
Zoetermeer
29-03-2023
10

Vanaf dag 1 tot na de uitvaart uitstekend alles geregeld

Meer lezen
Jolanda Lubke
Zwolle
15-03-2023
10

Goed

Meer lezen
Marja
Wolvega
01-03-2023
10

Alles heel goed door gesproken

Meer lezen
Emmie
Blokzijl
15-02-2023