Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Steenwijk gemiddeld met een

8,7
14 beoordelingen
92% beveelt Monuta Steenwijk aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij hebben een zeer positieve ervaring . Alles was perfect geregeld. Persoonlijke betrokkenheid .Ruim de tijd om wensen te bespreken.

Meer lezen
margreet hafkamp
Oldemarkt
03-01-2023
10

Ik heb een warm gevoel overgehouden aan de begeleiding vanuit Monuta. Een luisterend, meedenkend en meelevend oor met veel ruimte voor eigen inbreng.

Meer lezen
Anneke
Jistrum
02-11-2022
10

Inge nam zelfs het woordje van de dominee over toen deze op de dag van de uitvaart ziek bleek te zijn. Dit deed ze enorm goed. Ze dacht goed mee met onze wensen en alles was mogelijk.

Meer lezen
Marjan
Steenwijk
13-09-2022
8

Professionele hulp.

Meer lezen
Jan
Zwolle
02-09-2022
9

Zowel voor als na de dienst zijn we prima geholpen, wat er belooft werd is goed nagekomen zelfs toen ons contactpersoon corona op de dag van de uitvaart kreeg, heeft een collega van haar de de uitvaart prima overgenomen. De genodigden op de dag van de uitvaart hadden lof over hoe alles was gelopen.

Meer lezen
Jan en Yvonne Pleister
Darp
30-08-2022
8

Ze nemen je netjes alles uithanden ,en ze vullen het goed in wat jou wensen zijn!

Meer lezen
Jippe
Heerenveen
15-07-2022
9

Goede ondersteuning van Klaasje Mulder

Meer lezen
Bert
Meppel
28-06-2022
10

Monuta heeft ervoor gezorgd dat mijn neef een waardige en respectvolle begrafenis heeft gekregen. In het bijzonder wil ik Inge Koning bedanken voor de leiding en de toespraak tijdens de begrafenis. Ik heb dit erg gewaardeerd. Met een goed gevoel kijk ik terug op een mooie begrafenis..

Meer lezen
Rob K
Ruinerwold
25-01-2022
10

Het is al zo moeilijk om afscheid te nemen van een geliefde en hoe fijn is het dan dat degene die je bijstaat zo vertrouwd is alsof je diegene al veel langer kent. Iemand die rust en warmte uitstraald. Alles werd goed uitgelegd en na de crematie hadden we nog contact en als we dan een vraag hadden konden we die ook stellen, Kortom, het was ondanks al het verdriet een fijne ervaring dat het zo goed begeleid werd, en dat is heel waardevol

Meer lezen
Jolanda
Vollenhove
10-08-2021