Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0521 - 512638
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Steenwijk gemiddeld met een 8

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 6 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Steenwijk

Monuta in Steenwijk doet er alles aan om ervoor te zorgen dat een afscheid een dierbare herinnering wordt. Dat u afscheid kunt nemen op een manier die past bij u en bij wie uw overleden dierbare was. Daarvoor denken wij creatief met u mee over een persoonlijke invulling van de uitvaart. Of het nu gaat om een begrafenis of crematie in Steenwijk. Monuta in Steenwijk denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor een bijzondere uitvaart. Samen met u maken wij het afscheid persoonlijk. Want een persoonlijk afscheid helpt bij de verwerking van het verdriet. Uw wensen staan bij ons dan ook centraal. U kunt altijd bij ons terecht. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.  Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie omtrent een uitvaart in Steenwijk.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
begrafenis-regelen-steenwijk.jpg
Postadres
Boeierweg 13
8042 PV Zwolle
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Inge Koning Monuta
Uitvaartverzorger

Inge

Koning - Boerkamp

Lees meer over Inge
Image
Klaasje Mulder Monuta
Uitvaartverzorger

Klaasje

Mulder

Lees meer over Klaasje
Lokale
partners
Monuta in Steenwijk werkt samen met de volgende lokale partners.
Fotograaf
Vredenburg fotograaf
Bloemen
Topbloemen
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Steenwijk?
U kunt terecht bij Monuta in Steenwijk voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Steenwijk, Tuk, Witte Paarden, Baars, De Pol, Willemsoord, Marijenkampen, Steenwijkerwold, Basse, Zuidveen, Onna, Kallenkote, De Bult, Eesveen, Wapserveen, Giethoorn, Blokzijl, IJsselham, Nederland, Wetering, Scheerwolde, Baarlo, Blankenham, Kuinre, Oldemarkt, Ossenzijl, Kalenberg, Paasloo, Boschoord, Oosterstreek, Zandhuizen, Boijl, Vinkega, Peperga en Meppel.