Waarom Monuta Steenwijk?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Spreekt de Friese taal
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,8
Gebaseerd op 22 recensies

Voor een passende uitvaart in Steenwijk

U als nabestaanden bijstaan bij het verzorgen van de uitvaart van uw overleden dierbare. Wij zijn er voor u en ontzorgen u, denken mee en regelen alles wat nodig is. Samen met u bekijken we hoe wij aan de uitvaart van uw overleden dierbare een persoonlijke invulling kunnen geven. En daarbij kijken wij graag net iets verder dan de standaard mogelijkheden.

Een eigen manier van begeleiden

Mijn manier van begeleiden typeert zich als persoonlijk, open en eerlijk. Wij willen ervoor zorgen dat u, ondanks uw verdriet, een mooie dag beleeft. Dat u afscheid kunt nemen op een manier die past bij u en bij wie uw overleden dierbare was.

Er is vaak meer mogelijk dan u denkt

Wij zijn creatief en denken verder over een persoonlijke invulling. Waarvan hield de overledene, wat stond centraal in zijn of haar leven en waar denken mensen aan bij de gedachte aan uw dierbare? Samen met u maken we een afscheid persoonlijk. Want een persoonlijk afscheid helpt bij de verwerking van uw verdriet.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Steenwijk

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Steenwijkerland. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 0521 - 512 638.