Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0115 - 612 881

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Othene gemiddeld met een

9,4
24 beoordelingen
100% beveelt Monuta Othene aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Iets waar wij behoorlijk tegenop zagen maar door de rustige en persoonlijke benadering door Stephan Koetje werd dit een stuk makkelijker. Bij ons heeft Jolanda Kint-Verstraeten een prachtige toespraak gehouden, erg persoonlijk en met veel aandacht in elkaar gezet (in overleg met ons). Wij zijn zeer tevreden met het gehele verloop van de dienst, meerdere mensen hebben ons dit ook laten weten. Natuurlijk is een uitvaart nooit leuk maar het scheelt erg veel hoe dit afgehandeld wordt.

Meer lezen
Mario
Terneuzen
15-11-2023
9

De opgebaarde kist in de aula was werkelijk een plaatje. Een onvergetelijke herinnering. Ook de toespraak was zeer mooi met een emotionele en toch ook met een lach voorgedragen.

Meer lezen
M. van Broekhoven
Sluiskil
03-11-2023
9

Gewoon goed

Meer lezen
A minnik
Sluiskil
01-11-2023
10

Beste hulp gehad van de uitvaartmedewerkers.

Meer lezen
Antoine
Terneuzen
03-10-2023
8

Zeer tevreden

Meer lezen
Roland Beernaert
Terneuzen
04-07-2023
10

Vanaf het slecht nieuws bericht tot aan de uitvaart heeft Petra ons 6 weken begeleiding en steun gegeven, boven het verwachte uit. Het geeft grote bewondering hoe Petra heel professioneel en respectvol maar daarnaast toch met grote menselijke maat begeleiding en steun geeft. Daarnaast zeker ook een woord van dank aan de verzorgers van Monuta die zo prachtig en respectvol onze moeder hebben verzorgd. De mooie rouwkamer en de familie zitkamer zijn die dagen een mooie en welkome plaats geweest waar wij als familie het afscheid samen konden beleven. Namens onze familie, nogmaals dank voor alles.

Meer lezen
Janneke
Zeist/Terneuzen
02-04-2023
10

Beste Stefan en Petra, Wat hebben jullie Perry een mooi afscheid gegeven. Alles was zoals hij het wilde. Het was fijn dat hij alles nog zelf heeft uigezocht. Zoals de kaart, Kist, Bloemen. En jullie hebben dat met zoveel respect gedaan. Hartelijk dank hiervoor. Petra van Aerde, Aafke en de kleinkinderen.

Meer lezen
Petra
Terneuzen
15-03-2023
9

Na het overlijden van mijn vader ben ik supergoed begeleid, zelfs op afstand, met het invullen van de uitvaart. Jolanda en Stephan hebben mij overal doorheen geleid en tijdens de uitvaart begeleid. Alles kon en niets moest. De nazorg was tevens ook heel goed en vertrouwd. Dank jullie wel, jullie zijn toppers

Meer lezen
Liesbeth
Heemstede
23-02-2023
10

Petra deed de uitvaartverzorging van mijn vader. Met dank aan Petra en Lonneke (spreekster) een gedenkwaardige uitvaart gehad , waarvan ik niet had kunnen vermoeden dat dat allemaal binnen een week geregeld kon worden. Na afloop een voldaan gevoel eraan over gehouden, ook de nazorg wat dat betreft. Ze stond altijd voor ons klaar en was altijd bereikbaar. Kortom, Petra is een liefdevolle empathische uitvaartverzorgster, die je je kunt wensen bij uitvaart van je dierbare. Stephan heeft de uitvaartverzorging van mijn moeder met op de achtergrond Petra , die met bevallingsverlof was, nadat wij bij haar overlijden direct Monuta hebben gebeld met speciaal verzoek voor uitvaartverzorging door Monuta Othene. Wederom een gedenkwaardig afscheid gehad, ook wederom met spreekster Lonneke. Het contact met Stephan en Petra was alsof we elkaar al veel langer kenden en gaf ons een vertrouwd en rustig gevoel, welke fijn is een een moeilijke tijd. Bedankt Petra en Stephan

Meer lezen
Sarina
Terneuzen
04-11-2022