Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0115 - 612 881

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Othene gemiddeld met een

9,5
30 beoordelingen
100% beveelt Monuta Othene aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mijn dank is groot naar Stephan Koetje en zijn team. Hun zorg en liefde voor hun werk maar ook naar ons toe was hartverwarmend. En door hen hebben we een mooie en bijzondere uitvaart mogen ervaren. Een dag die we nooit meer vergeten. Dank je wel.

Meer lezen
John Machielsen
Terneuzen
03-05-2024
10

Ken andere uitvaartverzorgers niet maar Stephan Othene is receptvol en een prima begeleider om een uitvaart te begeleiden. Hij komt zijn afspraken na, regelt alles, is op de dag van de uitvaart onzichtigbaar aanwezig en dat is helemaal prima.

Meer lezen
Kitty Tolhoek
Terneuzen
02-04-2024
10

Heel goede begeleiding, deskundige mensen. Heel meelevend en sociaal. Onze dank speciaal voor de heer Stephan Koetje en mw. Jolanda Kint, Monuta Othene, Terneuzen

Meer lezen
P Lantsheer-Hofman
Terneuzen
15-03-2024
10

Zeer tevreden hoe de uitvaart verlopen is vanaf het eerste gesprek tot het nazorg was alles perfect geregeld. We konden met alle vragen terecht zeer goed

Meer lezen
Lee
Oostburg
17-01-2024
10

Ben zeer te spreken over de vertegenwoordigster van monuta ze had alles goed geregeld ook de bespreking van de crematie was top. Tot aan de crematie toe en erna was alles top geregeld. Mag nog steeds contact opnemen als ik nog vragen heb wat betrekking heeft op de nazorg.

Meer lezen
Wilfried
Terneuzen
16-01-2024
10

Onze ervaring van Monuta De goede verzorging van de overledene , toen die thuis opgehaald werd. Met zoveel respect was heel fijn . De verzorging voor mijn man door Petra Plegthel de uitvaart en begeleiding was heel respectvol zorgzaam en liefdevol . Dank je wel Petra . De spreker voor de uitvaart Lonneke was heel mooi . Ook Lonneke dank je wel. Monuta Dank je wel .

Meer lezen
Jolanda
Terneuzen
05-01-2024
10

Iets waar wij behoorlijk tegenop zagen maar door de rustige en persoonlijke benadering door Stephan Koetje werd dit een stuk makkelijker. Bij ons heeft Jolanda Kint-Verstraeten een prachtige toespraak gehouden, erg persoonlijk en met veel aandacht in elkaar gezet (in overleg met ons). Wij zijn zeer tevreden met het gehele verloop van de dienst, meerdere mensen hebben ons dit ook laten weten. Natuurlijk is een uitvaart nooit leuk maar het scheelt erg veel hoe dit afgehandeld wordt.

Meer lezen
Mario
Terneuzen
15-11-2023
9

De opgebaarde kist in de aula was werkelijk een plaatje. Een onvergetelijke herinnering. Ook de toespraak was zeer mooi met een emotionele en toch ook met een lach voorgedragen.

Meer lezen
M. van Broekhoven
Sluiskil
03-11-2023
9

Gewoon goed

Meer lezen
A minnik
Sluiskil
01-11-2023