Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0115 - 612 881

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Othene gemiddeld met een

9,3
13 beoordelingen
100% beveelt Monuta Othene aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

goede duidelijke communicatie, ontzorgt en anticipeert.

Meer lezen
Eric van de Velde
Terneuzen
17-08-2022
9

Hele goede begeleiding en goed geholpen door de uitvaart verzorger En de dienst was heel mooi en heel netjes Precies zoals wij het wou

Meer lezen
Claudia
Terneuzen
05-07-2022
10

Stephan Koetje is op alle fronten een geweldige uitvaartverzorger. Wij zijn hem super dankbaar. Hij was ons lichtpuntje in een moeilijke tijd. Stephan en Carola hebben er een heel persoonlijke dienst van gemaakt, die hartverwarmend was. Een dienst met een lach en een traan. Heel menselijk en betrokken. Wij hebben dit als heel fijn ervaren. Pa wilde geen poespas, Dit gegeven hebben ze heel mooi ingevuld. Hier zijn wij hun ontzettend dankbaar voor. Een pluim met een gouden randje.

Meer lezen
Harry
Terneuzen
02-05-2022
10

Ik heb helaas de afgelopen 2 jaar vaak contact gehad met Monuta, doordat mijn oma, vader, moeder en tante binnen 2 jaar na elkaar overleden zijn. Je staat dan voor een groot nieuw iets als 25 jarige en moet dan veel op je nemen. Stephan Koetje heeft mij geholpen bij de laatste uitvaart, die van mijn moeder. Hij heeft hier óók al moest ik de kosten zo laag mogelijk houden, een mooie en waardige plechtigheid georganiseerd, waar ik nog altijd aan terug denk. Ik hoefde niet bang te zijn dat er iets niet mogelijk was, want hij deed er alles aan om dit voor mij uit handen te nemen en dat voor een passend tarief. Hoewel het jammer is dat ik in een korte tijd de meest dierbaren mensen in mijn leven achter elkaar heb verloren, ben ik blij dat ik in die periode de uitvaart weer kon laten regelen door Monuta. Nu hoop ik dat het nog lang duurt, maar ik zal ook zeker de volgende uitvaart door Monuta laten doen.

Meer lezen
Kevin
Terneuzen
08-04-2022
10

Alles was goed geregeld.

Meer lezen
Addie
Terneuzen
16-03-2022
10

Heel mooi precies zo als wij weten dat mijn man en vader van de kinderen het had gewild. Precies de muziek de foto's op de achtergrond en de lifestream. Na de plechtigheid was alles ook prettig goed geregeld. Personeel nam de tijd om even met de nabestaanden en ook de kinderen een praatje te maken. Het was een uitvaart met een lach en een traan en zo mag mijn man ook. Jolanda en Stephan jullie hebben het heel goed gedaan. Het was boven onze verwachting allemaal van begin tot einde. Dank jullie wel

Meer lezen
Maria Elisabeth
Terneuzen
15-03-2022
9

Hoge score heeft vooral te maken met de rol van de uitvaartverzorger, Stephan Koetje. Heeft er voor gezorgd dat sprake was van een mooi, persoonlijk afscheid.

Meer lezen
Frank
Hulst
27-02-2022
7

Goede verzorging zowel voor als tijdens de dienst. En ook achteraf nog een berichtje hoe het gaat. Prima service.

Meer lezen
A. Swagemakers
Ijzendijke
02-02-2022
10

Perfect, goed contact met monuta begeleider, en uitvoering ook perfect.

Meer lezen
heer J Faas
Zaamslag
21-10-2021