Recensies

Respectvol en integer

Wij waren zeer tevreden, alles was tot in de puntjes verzorgt. Bedankt alle medewerkers voor de uitmuntende verzorging en steun.

Keurig

Alles was keurig

Netjes

H??l netjes verzorgd.

Betrokken en deskundig

Vanaf de kennismaking met Nicoline heeft zij ons op een integere en deskundige wijze begeleid. Haar inleidende woorden waren zeer persoonlijk gekozen en typeerden de wijze waarop zij leiding gaf aan de uitvaartdienst.

Alles is bespreekbaar

Gewoon super in z'n soort, niks moet, alles kan.

Respectvol en integer

Nicoline heeft er voor gezorgd dat de uitvaart volgens wens verliep. Ze dacht mee, was heel respectvol, hield rekening met de wensen van de nabestaanden, was van begin tot eind een steun en toeverlaat. Ondanks het verdriet dankzij haar een mooi afscheid.

Gewoon goed

Klantvriendelijkheid, betrokkenheid en oog voor detail.

Gewoon goed!

Alles is goed geregeld en wordt goed geregeld. Van begin tot eind.

Bedankt

Nicoline Hoogendoorn heeft ons bijgestaan bij de uitvaart van mijn echtgenote, onze moeder, oma en overgroot-oma. Zij deed dit op geweldige wijze. De familie heeft veel waardering voor haar deskundigheid. Uitvaart was tot in de puntjes goed geregeld. Familie de Waal Familie Wiemes 19 november 2018

Goede zorg

Deze maand is het 5 jaar geleden dat onze lieve wibo is overleden Nicoline was voor ons de juiste persoon, ze luisterde goed.en wist zo precies ons in te schatten, zijn uitvaart is mede door haar heel bijzonder geworden.nog steeds heel dankbaar om!