Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0115 - 612 881

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Othene gemiddeld met een

9.7
3 beoordelingen
100% beveelt Monuta Othene aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Heel veel begeleiding,correct,meelevend

Meer lezen
mevrouwvisser-van Loon
Terneuzen
28-09-2021
9

De medewerkers van Monuta zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en meelevend.

Meer lezen
mevrouw Gort
Terneuzen
07-09-2021
10

Op 8 mei 2021, overleed in de vroege ochtend onze lieve moeder en schoonmoeder. In zo'n periode van intens verdriet, moet er ineens heel erg veel geregeld worden. Na ons eerste contact met de fijne mensen van Monuta Othene, kwamen we er achter dat we hierin niet alleen stonden. Die gehele middag was onze uitvaartbegeleider Stephan bij ons om de eerste voorbereidingen te treffen voor het afscheid nemen en de vormgeving van de uitvaart. Op uitdrukkelijk verzoek van onze moeder moest het een dienst worden met alleen de kinderen en kleinkinderen. Afscheid hebben we genomen in een sfeervolle 24 uurs kamer in het monuta rouwcentrum in Terneuzen. Het op eigen gelegenheid afscheid nemen, op elk moment van de dag, hebben wij als zeer waardevol ervaren. In de dagen tussen het overlijden en de uitvaart is Stephan nog diverse malen bij ons geweest, om vele zaken te regelen, maar ook om te zien hoe het met ons ging. Op de dag van de uitvaart zijn we samengekomen in de kleine huiskamer aan de begraafplaats in Terneuzen. Daar hebben wij in een zeer intieme setting samen de kist gesloten en met muziek, gedichten en mooie woorden afscheid genomen. Daarna hebben we haar samen naar het graf gedragen en ten ruste gelegd. Dankzij Stephan en zijn collega's van Monuta Othene, hebben wij in die eerste dagen de gelegenheid gekregen om te rouwen en niet te moeten regelen. Dat werd allemaal voor ons gedaan. Hiervoor zijn we erg dankbaar. Ook de periode na de uitvaart heeft Stephan nog regelmatig contact met ons gezocht om te kijken hoe het met ons ging. Wij kijken terug op een zeer verdrietige periode in ons leven, die door de steun en toewijding van de lieve mensen van Monuta Othene een stuk draaglijker werd. Mario Paulusse en Fieneke Puijenbroek

Meer lezen
Mario Paulusse en Fieneke Puijenbroek
Terneuzen
30-07-2021

De uitvaart moest op korte termijn geregeld worden. Goed aangevoeld wat wij wilden. Ook bij de uitvaart zelf. Het rouwvervoer vonden wij heel respectvol gedaan. De verzorging van mijn moeder was goed gedaan. Ze had een zekere 'rust' over zich.

Meer lezen

heer Eggink

Alles was keurig

Meer lezen

heer Van Dijk

Tevreden over Monuta! Dit komt met name door betrokkenheid en de goede zorgen van Nicoline Hoogendoorn. Ik heb de begrafenis van mijn vader nagenoeg alleen moeten regelen (Monuta heeft in 2009 ook die van mijn moeder gedaan. Broers, zussen of een partner heb ik niet). Zij was daadkrachtig op de momenten dat ik dat niet was en gaf me steeds het juiste advies wanneer ik het nodig had, alsof ze mij en mijn vader al jaren kende. Deze persoonlijke aanpak heeft me heel veel steun gegeven in deze moeilijke en stressvolle tijd.

Meer lezen

mevrouw Aldendorff

Wij waren zeer tevreden, alles was tot in de puntjes verzorgt. Bedankt alle medewerkers voor de uitmuntende verzorging en steun.

Meer lezen

fam. Kleinjan

Heel netjes verzorgd.

Meer lezen

heer Zegers

Alles is bespreekbaar. Gewoon super in z'n soort, niks moet, alles kan.

Meer lezen

mevrouw van der Kraaij-Gielesen

Gewoon goed, klantvriendelijkheid, betrokkenheid en oog voor detail.

Meer lezen

heer Wiemes

Alles is goed geregeld en wordt goed geregeld. Van begin tot eind.

Meer lezen

heer Verschuren

Alles prima geregeld

Meer lezen

mevrouw Bogaert-Jansen

Zeer tevreden doordat ze echt begrijpen wat wij wilde en daar perfect op inspelen.

Meer lezen

heer Huigen