Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0115 - 612 881

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 11 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Harry
02-05-2022

Stephan Koetje is op alle fronten een geweldige uitvaartverzorger. Wij zijn hem super dankbaar. Hij was ons lichtpuntje in een moeilijke tijd. Stephan en Carola hebben er een heel persoonlijke dienst van gemaakt, die hartverwarmend was. Een dienst met een lach en een traan. Heel menselijk en betrokken. Wij hebben dit als heel fijn ervaren. Pa wilde geen poespas, Dit gegeven hebben ze heel mooi ingevuld. Hier zijn wij hun ontzettend dankbaar voor. Een pluim met een gouden randje.

Lees meer

Kevin
08-04-2022

Ik heb helaas de afgelopen 2 jaar vaak contact gehad met Monuta, doordat mijn oma, vader, moeder en tante binnen 2 jaar na elkaar overleden zijn. Je staat dan voor een groot nieuw iets als 25 jarige en moet dan veel op je nemen. Stephan Koetje heeft mij geholpen bij de laatste uitvaart, die van mijn moeder. Hij heeft hier óók al moest ik de kosten zo laag mogelijk houden, een mooie en waardige plechtigheid georganiseerd, waar ik nog altijd aan terug denk. Ik hoefde niet bang te zijn dat er iets niet mogelijk was, want hij deed er alles aan om dit voor mij uit handen te nemen en dat voor een passend tarief. Hoewel het jammer is dat ik in een korte tijd de meest dierbaren mensen in mijn leven achter elkaar heb verloren, ben ik blij dat ik in die periode de uitvaart weer kon laten regelen door Monuta. Nu hoop ik dat het nog lang duurt, maar ik zal ook zeker de volgende uitvaart door Monuta laten doen.

Lees meer

Addie
16-03-2022

Alles was goed geregeld.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Terneuzen

Voor een uitvaart in Terneuzen staat Monuta Othene voor u klaar. Samen met u geven wij invulling aan een begrafenis of crematie in Terneuzen of omgeving, die past bij de wensen van uw overleden dierbare en bij die van u als betrokken naasten. De uitvaartverzorgers van Monuta Othene weten precies wat mogelijk is rondom een uitvaart in Terneuzen en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-terneuzen.jpg
Uitvaartcentrum en crematorium Terneuzen
Bellamystraat 28c
4532 CP Terneuzen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Petra Begthel
Uitvaartverzorger

Petra

Begthel

Lees meer over Petra

Image
Stephan Koetje
Uitvaartverzorger

Stephan

Koetje

Lees meer over Stephan

Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-terneuzen.jpg

Uitvaartcentrum in Terneuzen

In een groenrijke omgeving, midden in het hart van Zeeuws-Vlaanderen, ligt het Monuta uitvaartcentrum en crematorium in Terneuzen. U heeft hier volop parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het crematorium. Het uitvaartcentrum en crematorium in Terneuzen is er voor u vanaf het moment van overlijden tot aan de plechtigheid voor een crematie of begrafenis.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Othene werkt samen met de volgende lokale partners.
Fotograaf
Afscheidsfotografie Ilja Verstraten
Bloemist
Fleurop
Rouwzorg
Rouwzorg Regio 0114
Rouwzorg
Rouwzorg Kanaalzone
Ondersteuning
ZorgSaam Koesterpas
Ondersteuning
Zeeuws Verlies
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Othene?
U kunt terecht bij Monuta Othene voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Terneuzen, Spui, Zaamslag, Westdorpe, Hulst, Sint Jansteen, Kapellebrug, Heikant, Clinge, Nieuw Namen, Graauw, Axel, Zuiddorpe, Overslag, Koewacht, Vogelwaarde, Terhole, Kuitaart, Hengstdijk, Lamswaarde, Kloosterzande, Walsoorden en Ossenisse.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Terneuzen, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Terneuzen een uitvaartcentrum en crematorium Terneuzen. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze 24-uurskamers. Ons uitvaartcentrum en crematorium in Terneuzen biedt volledige dienstverlening aan vanaf het moment van overlijden tot aan de plechtigheid voor een crematie of begrafenis.