Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0115 - 612 881

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 29 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Kitty Tolhoek
02-04-2024

Ken andere uitvaartverzorgers niet maar Stephan Othene is receptvol en een prima begeleider om een uitvaart te begeleiden. Hij komt zijn afspraken na, regelt alles, is op de dag van de uitvaart onzichtigbaar aanwezig en dat is helemaal prima.

Lees meer

P Lantsheer-Hofman
15-03-2024

Heel goede begeleiding, deskundige mensen. Heel meelevend en sociaal. Onze dank speciaal voor de heer Stephan Koetje en mw. Jolanda Kint, Monuta Othene, Terneuzen

Lees meer

Lee
17-01-2024

Zeer tevreden hoe de uitvaart verlopen is vanaf het eerste gesprek tot het nazorg was alles perfect geregeld. We konden met alle vragen terecht zeer goed

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Terneuzen

Voor een uitvaart in Terneuzen staat Monuta Othene voor u klaar. Samen met u geven wij invulling aan een begrafenis of crematie in Terneuzen of omgeving, die past bij de wensen van uw overleden dierbare en bij die van u als betrokken naasten. De uitvaartverzorgers van Monuta Othene weten precies wat mogelijk is rondom een uitvaart in Terneuzen en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-terneuzen.jpg
Crematorium Terneuzen
Bellamystraat 28c
4532 CP Terneuzen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Petra Begthel
Uitvaartverzorger

Petra

Begthel

Lees meer over Petra

Image
Stephan Koetje
Uitvaartverzorger

Stephan

Koetje

Lees meer over Stephan

Image
Crematorium Terneuzen Othene

Uitvaartcentrum in Terneuzen

In een groenrijke omgeving, midden in het hart van Zeeuws-Vlaanderen, ligt het Monuta uitvaartcentrum en crematorium in Terneuzen. U heeft hier volop parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het crematorium. Het uitvaartcentrum en crematorium in Terneuzen is er voor u vanaf het moment van overlijden tot aan de plechtigheid voor een crematie of begrafenis.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Othene werkt samen met de volgende lokale partners.
Fotograaf
Afscheidsfotografie Ilja Verstraten
Bloemist
Fleurop
Rouwzorg
Rouwzorg Regio 0114
Rouwzorg
Rouwzorg Kanaalzone
Ondersteuning
ZorgSaam Koesterpas
Ondersteuning
Zeeuws Verlies
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Othene?
U kunt terecht bij Monuta Othene voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Terneuzen, Spui, Zaamslag, Westdorpe, Hulst, Sint Jansteen, Kapellebrug, Heikant, Clinge, Nieuw Namen, Graauw, Axel, Zuiddorpe, Overslag, Koewacht, Vogelwaarde, Terhole, Kuitaart, Hengstdijk, Lamswaarde, Kloosterzande, Walsoorden en Ossenisse.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Terneuzen, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Terneuzen een uitvaartcentrum en crematorium Terneuzen. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze 24-uurskamers. Ons uitvaartcentrum en crematorium in Terneuzen biedt volledige dienstverlening aan vanaf het moment van overlijden tot aan de plechtigheid voor een crematie of begrafenis.