Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0297 - 78 30 02

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Weber gemiddeld met een

9,6
17 beoordelingen
100% beveelt Monuta Weber aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

De ervaring was enorm goed. Goede uitleg, betrokkenheid en de rust die zij uitstraalde. Niets was teveel voor haar. Fijn dat ze ons zelf liet beslissen over de zaken. Behulpzaam was ,e zeker. Kortom fantastische lieve vrouw

Meer lezen
Emmie veerhuis
Wilnis
19-10-2022
10

Zoals je vooraf hoopt hoe het gaat, zo is het ook gegaan.

Meer lezen
Peter Nicolai
Aalsmeer
03-06-2022
10

Zeer prettig en menselijke begeleiding gehad en eerlijk advies over de producten

Meer lezen
Eric
Purmerend
03-06-2022
10

Zie voorgaande beoordeling op 1 e pagina

Meer lezen
Annemiek van den Bogaert
Haarlem
03-03-2022
10

Wij hebben Jolanda Weber als zeer prettig en meedenkend persoon leren kennen. Alles is naar wens verlopen. Zij heeft ons voorgesteld kaarsen te branden om toch de achterkleinkinderen tijdens de crematie aanwezig te laten zijn. Wij zijn zeer tevreden.

Meer lezen
Linde Halbmeijer
Aalsmeer
17-02-2022
10

Jolanda is een heel oprechte warme vrouw. Ze denkt niet alleen goed mee en heeft zeer goed kennis van haar vak, maar ook de kleine mooie dingen vermeld ze zo mooi. Het had allemaal niet beter gekund. Ik ben haar zeer dankbaar. Dit vak is haar op het lijf geschreven.

Meer lezen
Annemieke
Uithoorn
20-12-2021
10

Jolanda heeft de uitvaart voortvarend opgepakt, met aandacht voor alle betrokkenen en onze wensen. Ze toonde begrip en gaf ons ruimte om de uitvaart vorm te geven zoals dat goed bij ons voelde. Vanaf het eerste contact was ze beschikbar voor vragen en opmerkingen. Mede dankzij haar bleef de harmonie binnen de familie in stand. Door de prima voorbereiding verliep de dag van de uitvaart uitstekend. De gasten waren vol lof. Voor ons als nabestaanden was de dag een bijzondere en gedenkwaardige dag, waar we nog steeds met een gevoel van vrede aan terugdenken

Meer lezen
Frank
Zoetermeer
19-12-2021
9

Jolanda luistert goed naar wat de wensen zijn, is adequaat, zorgvuldig, betrokken, vriendelijk en warm. Wij hadden de wensen al 2 jaar geleden besproken. Het draaiboek lag klaar. Dat gaf rust. Toen onze lieve moeder overleed konden we alles telefonisch regelen. Het contact verliep heel plezierig. Daarnaast had zij de kosten vooraf goed ingeschat. Dat is wel zo plezierig. Je weet waar je aan toe bent.

Meer lezen
Marion
Capelle aan den IJssel
21-10-2021
10

Jolanda is echt heaven send. Geheel overwachts is mijn vader overleden. Ik wilde alles op alles zetten om zijn uitvaart waardig te maken. Jolanda dacht met me mee en hielp me bij elke stap. Maar waar ze al mijn verwachtingen overtrof was tijdens haar speech. Alles wat ik haar tussen neus en lippen door had verteld had ze erin verwerkt. Dat was echt de kers op de taart. Echt duizendmaal dank

Meer lezen
Judy-Ann Blanken
Amsterdam
18-08-2021