Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0297 - 78 30 02

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Weber gemiddeld met een

9.5
12 beoordelingen
100% beveelt Monuta Weber aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Jolanda is een heel oprechte warme vrouw. Ze denkt niet alleen goed mee en heeft zeer goed kennis van haar vak, maar ook de kleine mooie dingen vermeld ze zo mooi. Het had allemaal niet beter gekund. Ik ben haar zeer dankbaar. Dit vak is haar op het lijf geschreven.

Meer lezen
Annemieke
Uithoorn
20-12-2021
10

Jolanda heeft de uitvaart voortvarend opgepakt, met aandacht voor alle betrokkenen en onze wensen. Ze toonde begrip en gaf ons ruimte om de uitvaart vorm te geven zoals dat goed bij ons voelde. Vanaf het eerste contact was ze beschikbar voor vragen en opmerkingen. Mede dankzij haar bleef de harmonie binnen de familie in stand. Door de prima voorbereiding verliep de dag van de uitvaart uitstekend. De gasten waren vol lof. Voor ons als nabestaanden was de dag een bijzondere en gedenkwaardige dag, waar we nog steeds met een gevoel van vrede aan terugdenken

Meer lezen
Frank
Zoetermeer
19-12-2021
9

Jolanda luistert goed naar wat de wensen zijn, is adequaat, zorgvuldig, betrokken, vriendelijk en warm. Wij hadden de wensen al 2 jaar geleden besproken. Het draaiboek lag klaar. Dat gaf rust. Toen onze lieve moeder overleed konden we alles telefonisch regelen. Het contact verliep heel plezierig. Daarnaast had zij de kosten vooraf goed ingeschat. Dat is wel zo plezierig. Je weet waar je aan toe bent.

Meer lezen
Marion
Capelle aan den IJssel
21-10-2021
10

Jolanda is echt heaven send. Geheel overwachts is mijn vader overleden. Ik wilde alles op alles zetten om zijn uitvaart waardig te maken. Jolanda dacht met me mee en hielp me bij elke stap. Maar waar ze al mijn verwachtingen overtrof was tijdens haar speech. Alles wat ik haar tussen neus en lippen door had verteld had ze erin verwerkt. Dat was echt de kers op de taart. Echt duizendmaal dank

Meer lezen
Judy-Ann Blanken
Amsterdam
18-08-2021
9

Jolanda is een fijne vrouw met een zeer warm hart en is gedreven in haar vak. Zij respecteerd de wensen van de overleden en luisterd ook goed naar de nabestaanden. Zij heeft zowel de uitvaart van ons vader, als ons moeder verzorgt en daar ben ik zeer zeer content mee. Ook de nazorg is fijn

Meer lezen
Manon Rijling-Horstman
Almere
20-07-2021
8

Onze familie is erg tevreden hoe de uitvaart is verlopen... met dank aan monuta die alles heel erg goed heeft begeleid....

Meer lezen
heer stokhof
Amsterdam
20-05-2021
8

Wat een fijne vrouw is Jolanda. Zeer oplettend in het gesprek over wat je over de overleden verteld en anticipeert hier heel goed op. Een warm persoon die niet alleen voor en tijdens de uitvaart alle wensen inwilligt, maar ook fijne nazorg levert.

Meer lezen
Manon Rijling-Horstman
Almere
04-05-2021
10

Veel warme uitstraling vertrouwen kennis van zaken

Meer lezen
Leo
Hillegom
24-03-2021
10

Al bij het eerste contact moment, voelde wij een ontzettende warmte. Veel respect op de manier waarop wij onze wensen kenbaar konden maken en uitvoeren. De paniek van het regelen, heeft Jolanda bij ons weggenomen door haar juiste open manier van praten en begeleiding. Het heeft ons kracht gegeven om onze moeder een waardig afscheid te geven.

Meer lezen
Carolien
Amsterdam
10-02-2021

Duidelijke en persoonlijke communicatie, volledig ontzorgd, afspraken goed nagekomen, flexibel als dat nodig was, alles liep op rolletjes zoals afgesproken.

Meer lezen

De heer Huizinga

Zeer goed contact, snel schakelen en medelevend.

Meer lezen

Mevrouw Schardijn - Chin A Kwie

Tijdens de zware periode werden wij zeer goed bijgestaan door Jolanda Weber. Ze legde alles rustig en goed uit en heeft een hoop werk/geregel uit onze handen genomen. Ook belde zij regelmatig voor de nazorg. Wij hebben gemerkt dat Jolanda zeer betrokken is met haar klanten. Een pluim!

Meer lezen

De heer Janssen-Bommel

In tijdens van afscheid gun ik iedereen een Jolanda. Het is nogal wat, een familie bijstaan in tijden van afscheid. Ik heb me dit niet eerder gerealiseerd tot mijn moeder eind maart overleed. Jolanda stond al voor het overlijden van mijn moeder voor ons klaar en dit is, nu 6 maanden later, niets veranderd. Warm, betrokken, liefdevol, kundig, met passie voor haar vak en met humor heeft deze vakvrouw voor, achter en naast ons gestaan. Er heerste in maart nog veel angst en onwetendheid over corona en Jolanda heeft alles op alles gezet de wensen van mijn moeder, en van ons als nabestaande, zo goed mogelijk uit te voeren. Wij zijn haar daar eeuwig dankbaar voor.

Meer lezen

Jolien Posthumus

Service in het teken van de klant.

Meer lezen

De heer Van Beek

Het is nu een jaar geleden dat Jolanda, onze geweldige steun en toeverlaat was bij het regelen van de crematie van onze moeder. Na een heel naar eerdere ervaring met Monuta, (na het overlijden van mijn man), was ik echt volkomen het vertrouwen in Monuta kwijt. Daarom heb ik toen om een vrouw gevraagd om ons te begeleiden en dat werd Jolanda Weber. Jeetje wat een hemelsbreed verschil is het geworden. Het is zo'n mooie en warme eervaring geweest. Een ervaring, hoe gek het ook klinkt, waar de familie en ik met warmte en mooie herinneringen op terug kunnen kijken. Wat heeft ze ons allen goed terzijde gestaan om alles zo perfect, mooi, warm en liefdevol te laten verlopen. Zelfs nu nog heeft ze ons niet vergeten. Ik zou een ieder, die een geliefd persoon moet missen zo'n geweldig bekwaame lieverd als Jolanda toe willen wensen. Mijn (onze) denkwijze over Monuta is dank zij Jolanda nu 180 graden gedraaid. Lieve Jolanda nogmaals héél héél veel dank voor alles wat je voor ons hebt gedaan en betekend Nelleke Mensingh-Hermus

Meer lezen

Nelleke Mensingh-Hermus

Nog in shock van het overlijden van mijn grote liefde, mijn man, is de hulp en steun van iemand als Jolanda een must. Je hebt dan echt iemand nodig die helpt, steun geeft, meedenkt en de dingen stuurt en uit handen neemt. Jolanda is die hele periode heel betrokken geweest en ik - en mijn familie - voelden haar oprechtheid en warmte. Ook de nazorg is uitstekend. Cathy van der Meulen

Meer lezen

Cathy van der Meulen

Jolanda, heeft ons bijgestaan bij het overlijden van onze moeder. Een Fijn voorgesprek tijdens de laatste ziektedagen van onze moeder, wat al veel vertrouwen gaf. Meer dan alleen de zorg van ons uit handen nemen. Creatief meedenken over de mogelijkheden wat bij ons en de kleinkinderen past. Een luisterend oor bieden in de dagen voor en na de crematie. En daar ook echt de tijd voor nam. Jolanda een fijn mens die deze moeilijke dagen een mooi randje heeft gegeven. Namens ons allen, (kinderen,kleinkinderen, schoonfam) Veel dank !

Meer lezen

Natalie Fonteni

In ons verdriet van man,vader en opa is Jolanda Weber een grote steun geweest. Door haar professionele, maar gelijktijdig persoonlijke aanpak is de crematie een mooi afscheid geworden, zoals onze man,vader en opa het wilde. Jolanda is een luisterend oor. Anthy Saarloos Tanja Elserman

Meer lezen

Anthy Saarloos

De begeleiding van Jolanda bij het overlijden van onze dochter en het regelen van de uitvaart was geweldig. Betrokken, warm, en met grote inzet om aan al onze wensen tegemoet te komen. Kortom, uitvaartbegeleiding zoals uitvaartbegeleiding hoort te zijn! Arnoud Messing.

Meer lezen

Arnoud Messing