Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0297 - 78 30 02

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Weber gemiddeld met een

9,7
31 beoordelingen
100% beveelt Monuta Weber aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Mijn wereld stond stil. Mijn vader overleed onverwachts en veel te jong. Intens verdriet en onbegrip. Ik kon mij niet voorstellen hoe ik verder moest. Diezelfde dag kwam Jolanda langs. Ondanks dat ik absoluut niet in deze situatie had willen zitten, ben ik enorm dankbaar dat zij mij hierin heeft kunnen begeleiden. De persoonlijke aandacht die Jolanda mij en mijn naasten heeft gegeven is erg waardevol geweest in deze zware tijd. Het is vreselijk om een dierbare te verliezen en daardoor kan het erg helpend zijn te voelen dat je er niet alleen voor staat. Jolanda laat je merken dat alle gevoelens er mogen zijn, dat hierover gesproken mag worden en denkt mee. Ik ben dankbaar dat ik met haar ondersteuning op een prachtige wijze afscheid heb kunnen nemen van mijn vader.

Meer lezen
Melissa
Uithoorn
13-05-2024
10

In een hele kwetsbare en emotionele periode werden wij ontzorgd en begripvol begeleidt. Alle wensen werden vertaald in een mooie besloten dienst. Jolanda doet alles vol passie en neemt de nabestaande liefdevol mee op deze laatste reis. Je ziet en voelt dat Jolanda heel veel liefde heeft voor haar vak. Wij hadden ons geen betere match made in heaven kunen wensen.

Meer lezen
Patty
De Kwakel
25-04-2024
10

Jolanda heeft onze familie geweldig bijgestaan toen mijn vader overleed. Ze heeft een warm hart en een luisterend oor voor de hele familie en voelt goed aan wat passend is. Jolanda hielp ons bij het maken van alle keuzes zonder alles over te nemen. Ze hield rekening met onze wensen, en gaf aan wat er allemaal ook kan, naast wat er moet. Wij kijken dankzij haar met een warm gevoel terug op het afscheid van mijn vader. Ook na de uitvaart houd ze iedereen goed in de gaten en belt ze regelmatig op om te kijken hoe het gaat. Wil je een afscheid die tot in de puntjes is geregeld dan kan ik je Jolanda van harte aanbevelen!

Meer lezen
Saskia
De Kwakel
17-02-2024
9

Alles was perfect geregeld. Fijn als alles uit handen wordt genomen en je geen omkijken hebt naar allerlei (rand)zaken.

Meer lezen
Monique
Wilnis
16-02-2024
10

Jolanda heeft mij en mijn zus uitstekend begeleid na het overlijden van mijn moeder. Ze geeft je het gevoel dat ze alléén voor jou aan het werk is, en heeft echte aandacht voor je en wat je nodig hebt. Erg fijn in zo'n moeilijke tijd als er veel op je af komt.

Meer lezen
Linda
Uithoorn
12-02-2024
10

Super fijn met alles goed begeleid!!

Meer lezen
Petra
Rijsenhout
16-01-2024
9

Jolanda had de uitvaart van mijn schoonmoeder in 2021 al uitstekend begeleid en dat was de reden dat mijn echtgenote (die al langer ernstig ziek was en wist dat ze ook zou komen te overlijden) vroeg of zij ook haar uitvaart zou willen verzorgen. Uiteraard waren ikzelf en onze zonen het er roerig mee eens omdat Jolanda het gehele proces zeer vakkundig en met betrokkenheid begeleid. Zij adviseert uitstekend en voelt goed aan wat passend is bij de gelegenheid. Vooraf wederom een duidelijke prijsindicatie en die kwam ook overeen met de latere factuur. Ondanks het grote verlies op een te jonge leeftijd (63 Jaar) was het een waardig afscheid van mijn lieve echtgenote.

Meer lezen
Ron
Capelle aan den IJssel
04-01-2024
10

Warm ,liefdevol en behulpzaam.

Meer lezen
Edwin De weij
Uithoorn
20-12-2023
10

Jolanda heeft ons goed begeleid in de hectische periode die na het overlijden van mijn schoonvader volgde. Ze is betrokken en begripvol. De manier waarop ze mijn kleindochter bij het afscheid heeft betrokken heeft bij haar een positieve herinnering achter gelaten. Daar zijn we erg dankbaar voor aangezien onse kleindochter moeite had met afscheid nemen.

Meer lezen
Gerrie Van maanen
Amstelhoek
24-11-2023