Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0297 - 78 30 02

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 14 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Annemiek van den Bogaert
03-03-2022

Zie voorgaande beoordeling op 1 e pagina

Lees meer

Linde Halbmeijer
17-02-2022

Wij hebben Jolanda Weber als zeer prettig en meedenkend persoon leren kennen. Alles is naar wens verlopen. Zij heeft ons voorgesteld kaarsen te branden om toch de achterkleinkinderen tijdens de crematie aanwezig te laten zijn. Wij zijn zeer tevreden.

Lees meer

Annemieke
20-12-2021

Jolanda is een heel oprechte warme vrouw. Ze denkt niet alleen goed mee en heeft zeer goed kennis van haar vak, maar ook de kleine mooie dingen vermeld ze zo mooi. Het had allemaal niet beter gekund. Ik ben haar zeer dankbaar. Dit vak is haar op het lijf geschreven.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Uithoorn en Aalsmeer

Uw houvast in tijden van rouw en verdriet. Dat is wat Monuta Weber bij een uitvaart in Uithoorn, Aalsmeer en De Ronde Venen voor u kan betekenen. Wanneer een dierbare overlijdt, moeten er veel zaken worden geregeld. En dat terwijl de wereld even stil lijkt te staan. Wij begeleiden u van begin tot eind, zodat u terug kunt kijken op een bijzonder afscheid. Een afscheid dat eer doet aan wie de overledene was. Want voor iedereen moet een afscheid met een goed gevoel mogelijk zijn. U kunt altijd terecht bij Monuta Weber voor het regelen van een uitvaart in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Wij zijn er voor u in deze moeilijke periode.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Jolanda Weber
Postadres
Burg Kootlaan 22
1421 KN Uithoorn
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monuta Jolanda Weber
Uitvaartverzorger

Jolanda

Weber-Wieringa

Lees meer over Jolanda

Lokale
partners
Monuta Jolanda Weber werkt samen met de volgende partners:
Executeur
Partiar B.V.
Rouwbegeleiding
Stichting Félice
Crematorium
Crematorium Bouwens
Rouwbegeleiding
Stichting Nabestaandenzorg
Bloemen
Bloemsierkunst Stokman
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Weber in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen?
U kunt voor het regelen van een uitvaart terecht bij Monuta Weber in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Rijsenhout, Uithoorn, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.