Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0297 - 78 30 02

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 31 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Melissa
13-05-2024

Mijn wereld stond stil. Mijn vader overleed onverwachts en veel te jong. Intens verdriet en onbegrip. Ik kon mij niet voorstellen hoe ik verder moest. Diezelfde dag kwam Jolanda langs. Ondanks dat ik absoluut niet in deze situatie had willen zitten, ben ik enorm dankbaar dat zij mij hierin heeft kunnen begeleiden. De persoonlijke aandacht die Jolanda mij en mijn naasten heeft gegeven is erg waardevol geweest in deze zware tijd. Het is vreselijk om een dierbare te verliezen en daardoor kan het erg helpend zijn te voelen dat je er niet alleen voor staat. Jolanda laat je merken dat alle gevoelens er mogen zijn, dat hierover gesproken mag worden en denkt mee. Ik ben dankbaar dat ik met haar ondersteuning op een prachtige wijze afscheid heb kunnen nemen van mijn vader.

Lees meer

Patty
25-04-2024

In een hele kwetsbare en emotionele periode werden wij ontzorgd en begripvol begeleidt. Alle wensen werden vertaald in een mooie besloten dienst. Jolanda doet alles vol passie en neemt de nabestaande liefdevol mee op deze laatste reis. Je ziet en voelt dat Jolanda heel veel liefde heeft voor haar vak. Wij hadden ons geen betere match made in heaven kunen wensen.

Lees meer

Saskia
17-02-2024

Jolanda heeft onze familie geweldig bijgestaan toen mijn vader overleed. Ze heeft een warm hart en een luisterend oor voor de hele familie en voelt goed aan wat passend is. Jolanda hielp ons bij het maken van alle keuzes zonder alles over te nemen. Ze hield rekening met onze wensen, en gaf aan wat er allemaal ook kan, naast wat er moet. Wij kijken dankzij haar met een warm gevoel terug op het afscheid van mijn vader. Ook na de uitvaart houd ze iedereen goed in de gaten en belt ze regelmatig op om te kijken hoe het gaat. Wil je een afscheid die tot in de puntjes is geregeld dan kan ik je Jolanda van harte aanbevelen!

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Uithoorn en Aalsmeer

Uw houvast in tijden van rouw en verdriet. Dat is wat Monuta Weber bij een uitvaart in Uithoorn, Aalsmeer en De Ronde Venen voor u kan betekenen. Wanneer een dierbare overlijdt, moeten er veel zaken worden geregeld. En dat terwijl de wereld even stil lijkt te staan. Wij begeleiden u van begin tot eind, zodat u terug kunt kijken op een bijzonder afscheid. Een afscheid dat eer doet aan wie de overledene was. Want voor iedereen moet een afscheid met een goed gevoel mogelijk zijn. U kunt altijd terecht bij Monuta Weber voor het regelen van een uitvaart in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Wij zijn er voor u in deze moeilijke periode.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Jolanda Weber
Postadres
Burg Kootlaan 22
1421 KN Uithoorn
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Monuta Jolanda Weber
Uitvaartverzorger

Jolanda

Weber-Wieringa

Lees meer over Jolanda

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Jolanda Weber werkt samen met de volgende partners:
Executeur
Partiar B.V.
Rouwbegeleiding
Stichting Félice
Crematorium
Crematorium Bouwens
Rouwbegeleiding
Stichting Nabestaandenzorg
Bloemen
Bloemsierkunst Stokman
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Weber in Aalsmeer, Uithoorn en De Ronde Venen?
U kunt voor het regelen van een uitvaart terecht bij Monuta Weber in Aalsmeer, Aalsmeerderbrug, Amstelhoek, De Hoef, De Kwakel, Kudelstaart, Mijdrecht, Rijsenhout, Uithoorn, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis.