Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0315 – 63 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ulft gemiddeld met een

9,2
28 beoordelingen
100% beveelt Monuta Ulft aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Prima verzorgde uitvaart en een mederwerker die voor ons de tijd nam maar ook zelf met foede suggesties kwam

Meer lezen
philip
etten
12-02-2024
10

Onze uitvaartbegeleidster, stond 24 uur per dag voor ons klaar. Was duidelijk in het verstrekken van benodigde informatie en de begeleiding naar en tijdens de crematie was perfect. Ze zorgde dat alles verliep zo als wij het graag wilde zonder ook even op de voorgrond te treden.

Meer lezen
Lambert
Doetinchem
18-10-2023
10

Betrokken uitvaart verzorger die alles in het werk stelde om de uitvaart zo goed en duidelijk mogelijk te regelen! Alle wensen werden vervuld en er werd goed mee gedacht. Niets was te veel.

Meer lezen
Sandra
Doetinchem
01-08-2023
9

Uitvaart was zoals we ook hadden afgesproken en een mooi geheel dat tot in de puntjes verzorgd was ook Contact met de contact persoon was prima

Meer lezen
Patrick
Ulft
01-08-2023
10

Vanaf het moment van overlijden tot aan de nazorg zijn wij enorm liefdevol begeleid in het hele proces. Het afscheid was precies zoals gewenst, zelfs een stukje mooier dan wij voor ogen hadden.

Meer lezen
Henri
Bredevoort
29-07-2023
7

De wijze waarop de uitvaart is ondersteund was goed. Fijne uitvaartmedewerkers die de tijd namen en het allemaal in goede banen hebben geleid. De nazorg zou misschien beter kunnen. Zijn er nog vragen vanuit de familie of onduidelijkheden, hoe is het ervaren enz.

Meer lezen
Raimond
Steenwijk
16-05-2023
10

Zorgvuldige gesprekken, vol aandacht. Verzorging van de overledene was helemaal in orde. Voorafgaand aan de uitvaart is alles nog een keer besproken. De opvang in het uitvaartcentrum was perfect. De uitvaart is helemaal verlopen zoals besproken. De Uitvaartverzorger heeft alle tijd genomen

Meer lezen
Mary
Doetinchem
16-05-2023
9

We hebben heel veel te danken aan Ellen Wezedonk

Meer lezen
Andre
Wijnands
15-03-2023
10

Wij hebben een geweldig, fijne ervaring met de uitvaartverzorgster Ellen Wezendonk. Ze hielp ons perfect en dacht goed met ons mee. Alles was mogelijk bij haar. Ellen is voor iedereen aan te bevelen. We hadden de uitvaart voor onze moeder/oma niet beter kunnen hebben.

Meer lezen
Angela
Ulft
04-03-2023