Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0315 – 63 04 05

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ulft gemiddeld met een

9,1
18 beoordelingen
100% beveelt Monuta Ulft aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Fijn voorgesprek gehad. Respectvolle bejegening. Wensen duidelijk kunnen maken. .Steunende begeleiding tijdens de uitvaart. Aanwezig waar nodig,maar niet op de voorgrond, dat was onze wens.

Meer lezen
Miranda
Doetinchem
01-12-2022
9

De zorg rondom het overlijden en de uitvaart zijn geheel verzorgt na wens van onze moeder en van ons als nabestaande. We kijken met een goed en tevreden gevoel terug op de ons aangeboden zorg en de goed verzorgde uitvaart.

Meer lezen
Wilma
Doetinchem
18-10-2022
8

Het contact met de medewerkers van de Monuta was erg fijn. Ze luisteren naar je wensen en zorgen dat de uitvaart loopt zoals jij/jullie dat willen. Kortom super!

Meer lezen
Dennis Hendriksen
Zelhem
12-09-2022
10

Alles geregeld als wij dat wilden.

Meer lezen
Ans Storteboom
Ede gld
12-09-2022
10

We waren bij Monuta Doetinchem. Daar was alles fijn geregeld.

Meer lezen
Alise
Doetinchem
08-09-2022
10

Eerste ontmoeting was al erg vertrouwd en had het gevoel dat het hele geregel van de begrafenis bij haar in goede handen lag. Ellen heeft alles heel goed in het oog gehouden van het thuis gesprek tot de begrafenis. Ze is heel professioneel en echt aan te raden als uitvaartverzorger.

Meer lezen
Marieke
Didam
01-09-2022
9

De uitvaartbegeleider van Monuta toonde, naast een groot empathisch vermogen, ook veel deskundigheid en daadkracht. Daarnaast is de schriftelijke (met een boekje) en digitale (website) begeleiding goed ondersteunend in een periode waarin in korte termijn veel besluiten genomen moeten worden.

Meer lezen
Erik
Alphen aan den Rijn
15-07-2022
10

Wij hebben de verzorging van ons moeder en de totale crematie verzorgd door Monuta als zeer waardevol ervaren. Zeker mede door de fijne mensen waarmee wij contact hebben gehad. En geldt met name bij het afleggen, voorbereiding van de dienst en opmaak van de rouwkaarten. Maar ook de wijze waarop de dienst was verzorgd inclusief de koffietafel. In het bijzonder het contact met uitvaartverzorgster hebben wij als zeer bijzonder ervaren. Allen dank daar voor.

Meer lezen
Jan
Drempt
15-07-2022
10

zeer betrokken medewerkers wij hebben Ellen en Ilse als zeer bekwaam ervaren het zij toppers

Meer lezen
yvonne hamer
Brummen
15-07-2022