Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0315 – 63 04 05

Recente beoordelingen

8,8

Gebaseerd op 8 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Ingrid Bouwmeester
02-11-2021

Zeer vriendelijke mensen , goede begeleiding. Het voelde goed en we kunnen vrij over onze wensen praten.

Lees meer

Johan Hoevenaar
18-05-2021

Niets dan lof en fijne samenwerking.

Lees meer

heer
07-04-2021

Ik wacht nog op de financiële afwikkeling

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Ulft

Monuta is een begrip in Ulft. Dat komt omdat wij begrijpen dat er veel op u af komt als een dierbare overlijdt. Als nabestaanden wilt u op dat moment met elkaar samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. Monuta in Ulft neemt u graag de praktische zaken rondom het regelen van de uitvaart in Ulft uit handen. Zo kunt u rustig afscheid nemen.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-ulft.jpg
Uitvaartcentrum Monuta Ulft
Nijverheidsweg 4
7071 CH Ulft
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
André Zaalmink
Uitvaartverzorger

André

Zaalmink

Lees meer over André

Image
Ilse Zenhorst
Uitvaartverzorger

Ilse

Zenhorst

Lees meer over Ilse

Image
monuta-uitvaartverzorger-ellen-wezendonk.jpg
Uitvaartverzorger

Ellen

Wezendonk

Lees meer over Ellen

Image
Uitvaartcentrum Ulft gebouw

Uitvaartcentrum in Ulft

De landelijke en huiselijke uitstraling van ons uitvaartcentrum geeft u in een moeilijke tijd een gevoel van warmte. Wij verwelkomen u graag als gast in ons uitvaartcentrum dat zeer bekend is in de regio. Het is een vertrouwde plaats waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Het bijzondere pand ademt meer de intimiteit van een woonhuis dan van een uitvaartcentrum. Daardoor is het een prettige plek waar nabestaanden zich op hun gemak voelen.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Ulft?
U kunt terecht bij Monuta in Ulft voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Ulft, Etten Gld, Varsselder Veldhunten, Netterden, Megchelen, Gendringen, Voorst Gem Gendringen, Breedenbroek, Dinxperlo en De Heurne.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Ulft, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Ulft een eigen uitvaartcentrum. Ons uitvaartcentrum beschikt over een 24-uurskamer en een aula. De aula kunt u gebruiken voor condoleances en voor het houden van uitvaartplechtigheden. Het uitvaartcentrum ligt aan de rand van Ulft en Gendringen in een rustige omgeving. Gasten die van ver komen, waarderen de bereikbaarheid van het uitvaartcentrum en de ruime parkeergelegenheid.