Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0315 – 63 04 05

Recente beoordelingen

9,1

Gebaseerd op 17 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Wilma
18-10-2022

De zorg rondom het overlijden en de uitvaart zijn geheel verzorgt na wens van onze moeder en van ons als nabestaande. We kijken met een goed en tevreden gevoel terug op de ons aangeboden zorg en de goed verzorgde uitvaart.

Lees meer

Dennis Hendriksen
12-09-2022

Het contact met de medewerkers van de Monuta was erg fijn. Ze luisteren naar je wensen en zorgen dat de uitvaart loopt zoals jij/jullie dat willen. Kortom super!

Lees meer

Ans Storteboom
12-09-2022

Alles geregeld als wij dat wilden.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Ulft

Monuta is een begrip in Ulft. Dat komt omdat wij begrijpen dat er veel op u af komt als een dierbare overlijdt. Als nabestaanden wilt u op dat moment met elkaar samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. Monuta in Ulft neemt u graag de praktische zaken rondom het regelen van de uitvaart in Ulft uit handen. Zo kunt u rustig afscheid nemen.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-ulft.jpg
Uitvaartcentrum Monuta Ulft
Nijverheidsweg 4
7071 CH Ulft
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Ilse Zenhorst
Uitvaartverzorger

Ilse

Zenhorst

Lees meer over Ilse

Image
monuta-uitvaartverzorger-ellen-wezendonk.jpg
Uitvaartverzorger

Ellen

Wezendonk

Lees meer over Ellen

Image
Uitvaartcentrum Ulft gebouw

Uitvaartcentrum in Ulft

De landelijke en huiselijke uitstraling van ons uitvaartcentrum geeft u in een moeilijke tijd een gevoel van warmte. Wij verwelkomen u graag als gast in ons uitvaartcentrum dat zeer bekend is in de regio. Het is een vertrouwde plaats waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Het bijzondere pand ademt meer de intimiteit van een woonhuis dan van een uitvaartcentrum. Daardoor is het een prettige plek waar nabestaanden zich op hun gemak voelen.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Ulft?
U kunt terecht bij Monuta in Ulft voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Ulft, Etten Gld, Varsselder Veldhunten, Netterden, Megchelen, Gendringen, Voorst Gem Gendringen, Breedenbroek, Dinxperlo en De Heurne.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Ulft, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Ulft een eigen uitvaartcentrum. Ons uitvaartcentrum beschikt over een 24-uurskamer en een aula. De aula kunt u gebruiken voor condoleances en voor het houden van uitvaartplechtigheden. Het uitvaartcentrum ligt aan de rand van Ulft en Gendringen in een rustige omgeving. Gasten die van ver komen, waarderen de bereikbaarheid van het uitvaartcentrum en de ruime parkeergelegenheid.