Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0315 – 63 04 05

Team Monuta
Ulft

Onze uitvaartverzorgers

Ilse Zenhorst

Op 1 september 2002 ben ik begonnen bij Monuta als gastdame in het uitvaartcentrum aan de Nijverheidsweg in Ulft. Na jaren met heel veel liefde dit werk te hebben gedaan, werd ik gevraagd of ik algemeen medewerker wilde worden van Monuta Ulft. In al die jaren heb ik zo veel ervaring opgedaan, dat de stap naar uitvaartverzorger niet zo groot meer was. Mijn kinderen werden groter en ik kreeg steeds meer tijd om mezelf te ontplooien. Toen ik werd gevraagd te solliciteren op deze functie, was mijn besluit snel genomen. Nu ben ik weer terug in het uitvaartcentrum van Ulft en mag ik het vak uitoefenen in mijn eigen woon- en leefgebied. 

Mensen vragen mij wel eens hoe ik er toe gekomen ben om voor dit vak te kiezen. Daar kan ik geen antwoord op geven, het is me overkomen. Daarna kreeg ik pas het besef hoe bijzonder het is om mensen te mogen begeleiden in die moeilijke periode van hun leven.

Ellen Wezendonk

Het vak van uitvaartverzorger past helemaal bij mij. Ik ben namelijk een ‘mensen-mens’ en hou ervan om mensen bij te kunnen staan in een tijd waarin ze iemand nodig hebben. Ik vind het fijn om met liefde en vol overgave mijn hulp te kunnen bieden aan mensen tijdens een kwetsbaar moment in hun leven. Daarbij vind ik het belangrijk om te luisteren naar hun wensen en deze zo goed mogelijk in te vullen.
Ik wil nabestaanden het gevoel van vertrouwen geven dat wij er samen een mooi afscheid van kunnen maken. Daarbij zie ik het als een voordeel dat ik een geboren en getogen Achterhoekse ben. Ik ken de mensen en de gewoonten als geen ander en kom ‘mijn’ families ook na de uitvaart tegen. Dat geeft een vertrouwd gevoel.

Ilse van der Vos

Mijn naam is Ilse van der Vos. In 2022 ben ik het team van Monuta in de regio Doetinchem/Winterswijk komen versterken. Na zeven jaar achter de schermen te hebben gewerkt bij een crematorium, sta ik nu als uitvaartverzorger voor de schermen.

Openheid, eerlijkheid en vertrouwen zijn voor mij de bouwstenen in mijn contacten met families. Zo kan ik samen met hen een juiste invulling aan de uitvaart van hun dierbare geven. Ik wil een steun en toeverlaat zijn, zodat zij uiteindelijk op een mooi afscheid terug kunnen kijken.  Iedere persoon is uniek en daarmee ook iedere uitvaart. Een standaardpakket is er niet en juist dat maakt voor mij dit werk zo mooi.