Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0578 - 573 538

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Vaassen gemiddeld met een

9.3
16 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Vaassen aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

je had het gevoel dat zij onzichtbaar liefdevol er was voor ons.

Meer lezen
anneke
Eerbeek
09-06-2021
9

Monuta heeft ons op een respectvolle wijze begeleid bij het afscheid van onze dierbare. Vanaf de eerste telefonische melding en daarna in een rustig gesprek waarin de mogelijkheden werden besproken werd hieraan op een zorgvuldige wijze uitvoering gegeven. Ik kan Monuta daarom zeker aanbevelen.

Meer lezen
heer Eekhof
Zutphen
24-05-2021
9

Een bedrijf kan niet zonder goede en / of excellerende medewerkers. Zo ook Monuta. Het bedrijf geef ik de waardering uitstekend, omdat het een excellent uithangbord heeft. Dat zijn natuurlijk de uitvaartverzorgers. Met een van hen, Wouter Mondeel, heb ik een goede, weliswaar zakelijke, relatie opgebouwd. Wouter is empathisch, logistiek een prima kracht, verzorgt de uitvaart tot in de puntjes, gaat v.w.b. de kosten niet tot het gaatje en geeft de nabestaanden het gevoel de boel in control te hebben. Zijn adviezen zijn consistent, goed en met gevoel voor de ander. Een medewerker, waar Monuta best trots op mag zijn.

Meer lezen
Jan
APELDOORN
18-04-2021
9

De persoonlijke contacten verliepen uiterst vriendelijk, alle gemaakte afspraken zijn nagekomen , de persoonlijke inbreng van de contact persoon was fantastisch.

Meer lezen
Ron
Oost West en Middelbeers
28-03-2021
10

Zeer fijne begeleiding fijne en mooie 24 uurs kamer crematie super geregeld

Meer lezen
Riet
Doetinchem
28-03-2021
9

Alles is prima geregeld met zorg en respect. Veel contact met Arthur en niets was teveel voor de medewerkers van Monuta.

Meer lezen
Jolanda
APELDOORN
24-02-2021
10

Het overleg over de uitvaart was prima en compliment voor Arthur hij heeft echt zijn best gedaan bedankt voor alles groet Ben Verhoef

Meer lezen
Ben
Apeldoorn
02-02-2021
9

Onze ervaring was dat voorzorg en crematie en nazorg goed geregeld was , het was precies zo als wij het graag wilde.

Meer lezen
Diny
Ugchelen
29-01-2021
10

Naar omstandigheden de juiste en correcte begeleiding omtrent de uitvaart.

Meer lezen
Francois Boone
Apeldoorn
12-01-2021

Sandra is zo ontzettend lief en warm persoon. Echt een engel op aarde. Zoals zij ons heeft bijgestaan met het begeleiden van alles, nadat plots totaal onverwacht er bij ons een heel dierbaar persoon kwam te overlijden. Zoveel rust en zoveel warmte , we hadden ons niet kunnen voorstellen hoe we dit zonder haar hadden moeten doen. De aller beste en liefste is Sandra.

Meer lezen

Maike Tamboer

Er wordt meegedacht.

Meer lezen

mevrouw van de Kolk

Er werd goed meegedacht, ook voorstellen gedaan t.a.v. mogelijkheden en de persoonlijke begeleiding was uitstekend. Er werd een gevoel van betrokkenheid gegeven. Natuurlijk het is uw werk en er dient een professionele afstand bewaard te worden maar de wijze waarop dit proces begeleid werd was een steun in de rug. Ook nu kan ik nog vragen stellen m.b.t. het vervolg. Dat betekent dat ik er zelf niet veel bij hoef na te denken.

Meer lezen

heer Kuijt

Fijn, warm en betrokken persoon. Je bent/was voor ons een fijn persoon, in een voor ons moeilijke periode. Nogmaals bedankt.

Meer lezen

Fam W. Bijsterbosch

Hele goede begeleiding gehad met het regelen van alles.

Meer lezen

heer Spijkerman