Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0598 - 636 726

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Opbaarkist met bloemstuk

Begrafenis regelen in Veendam

Een plek waar u uw dierbare kan bezoeken, kan u een fijn gevoel geven. Dat is waarom nabestaanden vaak kiezen voor een begrafenis. Wilt u een begrafenis regelen in Veendam of omgeving, dan kunt u kiezen voor verschillende locaties. Denkt u aan Begraafplaats Buitenwoelhof in Veendam of het kerkhof van de Hervormde Kerk. Maar ook in de omliggende plaatsen zijn mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de hervormde begraafplaats in Ommelanderwijk of de begraafplaats in Wildervank. Wij zijn op de hoogte van de verschillende mogelijkheden op iedere begraafplaats en vertellen u hierover graag meer. En als wij voor u een begrafenis regelen, kunt u alles aan ons overlaten. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

0598 - 636 726
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Veendam

Wanneer u graag wilt dat wij een crematie regelen in Veendam of omgeving, dan heeft u een grote keus aan mogelijkheden. Wij weten wat er allemaal mogelijk is wanneer u kiest voor een crematie en kunnen u dus bij staan wanneer u vragen hebt. Ook kunt u bij de keuze voor een crematie vaak alles regelen op dezelfde locatie. Van het afscheid nemen van uw dierbare tot de uitvaartdienst. U heeft daarbij de vrije keus om naar elk crematorium in Veemdam en omgeving te gaan, die u maar wilt. En wilt u het afscheid laten plaatsvinden op een bijzondere locatie of een locatie waar uw dierbare graag kwam, dan adviseren wij u daar ook graag over. Zo regelen wij een crematie die passend is bij wie uw dierbare was en op een manier waar u zich fijn bij voelt.

0598 - 636 726
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in de regio Veendam? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0598 - 636 726