Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 542 655

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Veenendaal gemiddeld met een

9,5
34 beoordelingen
100% beveelt Monuta Veenendaal aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

We konden ons geen betere, fijnere uitvaartverzorger wensen dan Renate van Beek. Zo empatisch en zij kon precies aanvoelen waar wij behoefte aan hadden. Daarnaast regelt zij alles zeer adequaat. Een rots in de branding in een voor ons verdietige tijd.

Meer lezen
Yvonne
Houten
01-03-2023
10

Ik ben geholpen en begeleid door Renate van Beek. Ik ben haar heel dankbaar voor haar lieve fijne zorg van het begeleiden en regelen van de uitvaart van mijn zus. Voelde meteen heel vertrouwd. Dankbaar dat zij alle moeite heeft gedaan om alles mogelijk te maken voor de uitvaart!

Meer lezen
A.Mc-Call
Apeldoorn
29-09-2022
9

betrokkenheid en de rust en de nodige uitleg duidelijkheid

Meer lezen
henny
Giesbeek
05-06-2022
9

Prima geregeld, goed begeleidt, gewoon goed.

Meer lezen
Bert
Veenendaal
17-05-2022
10

Er word met je meegedacht en goede adviezen gegeven

Meer lezen
Marie Nijburg
Ede
17-05-2022
9

Prima begeleiding zeer persoonlijk en mooi naslagwerk

Meer lezen
Christine
Zeist
17-05-2022
9

Contact met verzorger als zeer prettig ervaren, duidelijke uitleg , goede afspraken. Respectvol , ook zeer duidelijk over de kosten.

Meer lezen
H.J.M Kersten
Voorthuizen
10-05-2022
10

Onze ervaring met Monuta is perfect, mensen luisteren goed naar wat de klant wil en voeren dit perfect uit. Ik hoop het zelf nooit meer mee te maken maar mocht het weer voorkomen kom ik zeker terug bij Monuta.

Meer lezen
H van Beek
Ede
03-05-2022
9

Ik heb de vrijheid gevoeld om de uitvaart van mijn vader volledig naar eigen inzicht en wens te kunnen vormgeven. Er is geen standaard format of programma over ons uitgerold. Op de achtergrond voelde ik wel de sturing door de uitvaartverzorger welke ervoor waakte dat alles tijdig rond kwam. Mede hierdoor kijk ik terug op een hele mooie, warme en persoonlijke uitvaart welke volledig recht doet aan het leven dat mijn vader ons, als groot voorbeeld, is voorgegaan. Ook nu (ruim twee maanden later) zou ik het direct weer op dezelfde manier vormgeven.

Meer lezen
Carin
Dodewaard
28-04-2022