Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 542 655

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Veenendaal gemiddeld met een

9.5
13 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Veenendaal aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Zeer goed en profesioneel geholpen ,goed contact goed meegedacht met verschillende opties ..de reden dat je ze nodig heb is niet fijn maar was in 1 woord geweldige service

Meer lezen
jm
Zaandam
04-01-2022
10

Monuta is een zeer prettige uitvaartverzorger met oog voor detail en voor de nabestaanden.

Meer lezen
Ronald Bisalsky
Apeldoorn
16-12-2021
9

We hebben het als zeer fijn ervaren hoe er met ons is omgegaan in een periode waar je toch van slag bent en alles goed wilt regelen.... We hebben een mooi afscheid gehad.

Meer lezen
Sylvia
Veenendaal
01-12-2021
10

De uitvaartbegeleidster was vriendelijk en efficiënt. Ze leidde ons met zachte hand door alle formaliteiten. De uitgereikte documentatie gaf nog extra ondersteuning bij het afwikkelen van allerlei zaken. Het was een begrafenis in besloten kring i.v.m. corona. Het is allemaal precies naar wens verlopen. Het was intiem en voor zover mogelijk een prettige sfeer. De uitvaartbegeleidster was hierbij op de achtergrond aanwezig en gaf ondersteuning waar nodig. Heel prettig.

Meer lezen
Marja
Bodegraven
24-02-2021
8

Vorig jaar zomer hebben wij helaas onverwachts gebruik moeten maken van Monuta Ede. Wij kunnen terugkijken op een mooie uitvaart waar we mede dankzij Jan Kruit ook de puntjes op de ï hebben kunnen zetten. Zo gaf hij tips over de dienst waar we zelf niet aan hadden gedacht, maar waardoor de uitvaart helemaal ‘goed’ was. De uitvaartverzorgende Marcel was ook erg betrokken en stond voor ons klaar. De 24 uurs kamer waar onze vader was opgebaard was voor ons heel fijn! Je kon dag en nacht (met eigen code) binnen lopen en er even zijn. Het is een kamer met 2 comfortabele banken, koffie, thee en wc (in de hal). Indien gewenst kon er een scherm tussen de kist en banken geplaatst worden. Er was ook genoeg ruimte voor andere dierbare om toch nog in deze rare tijd, op gepaste afstand, afscheid te komen nemen van onze vader. Het enige minpuntje was dat het nagesprek (wat na 2/3 weken na de begrafenis zou plaatsvinden) nooit heeft plaatsgevonden. Dit voelde voor ons als ‘onaf’. We snappen dat het drukke tijden waren voor Monuta, maar het was wel fijn geweest als we een appje of belletje hadden gehad met dat ze helaas geen tijd hadden voor het nagesprek. Alles bij elkaar wel zeer tevreden en kijken terug op een goed verzorgde uitvaart.

Meer lezen
Fam Groen
Veenendaal
04-02-2021
10

Uitstekend! Duidelijk standpunt. Veel respect voor overledene. Goede service.

Meer lezen
L.Scheerder
Wageningen
29-01-2021
10

Leuke en vriendelijke medewerkster (renate van beek). Alles waardig en heel goed geregeld. Erg tevreden.

Meer lezen
Mirjam Peelen - Kosters
Ede
03-12-2020
10

Vanaf het eerste gesprek luisterde men uitstekend naar onze wensen. Wij hadden best wat wensen die niet elke dag gevraagd worden, maar ook die heeft Monuta perfect geregeld. De uitvaartbegeleidster (Renate van Beek) is bijzonder empathisch en een uitstekende regelaar. We waren en zijn zeer tevreden.

Meer lezen
Gerard
Ede
14-10-2020
10

wordt goed meegedacht en veel uit handen genomen zodat er ruimte gegeven wordt voor je emoties

Meer lezen
Vredeveld-Wolswinkel
arnhem
23-09-2020

Wat een fijne man om contact mee te hebben, nooit was hem iets te veel en dacht heel goed met ons mee. Zelfs in deze corona tijd dacht hij met ons mee en gaf hij onze vader een prachtig afscheid. Veel te vroeg moesten wij afscheid nemen en Peter heeft ons door een moeilijk deel heen getrokken. Onze dank is groot! Zijn heel blij dat hij onze vader zijn uitvaart zo mooi heeft weten te maken in een tijd vol beperkingen! Dank Peter!

Meer lezen

Mariska Bultman Verhoeks

Ik heb de enquête over de dienstverlening van Monuta ingevuld (niets dan lof). Wat ik er echter niet in kwijt kon is onze persoonlijke mening over/ ervaring met jou (Peter Mol). En die was bijzonder prettig: Een uitvaartverzorger met kennis van zaken, maar niet de uitstraling van een "doodgraver" Een uitvaartverzorger met gevoel voor humor en relativerend Een uitvaartverzorger die begreep dat we ook regelmatig konden lachen om en met elkaar Een uitvaartverzorger met liefde voor zijn vak en voor zijn medemensen ( in dit geval waren wij dat) Voor zover we vooraf hadden kunnen kiezen, zouden we zeker jou gekozen hebben om ons bij/rond de begrafenis van Jan te helpen. Niets dan lof en dank, jouw aanwezigheid maakte op veel momenten het verdriet makkelijker te dragen. Groet, Leny Stelwagen

Meer lezen

Leny Stelwagen

Een zeer persoonlijke benadering, waarbij optimaal rekening is gehouden met de wensen van de nabestaanden. Nooit dwingend, altijd de tijd nemend en zeer invoelend

Meer lezen

heer Fluit

Vakkundige en uitmuntende begeleiding

Meer lezen

heer Rutten

Ik ben voornamelijk erg tevreden over de begrafenisondernemer Peter Mol. Het eerste contact met Monuta was afschuwelijk, ik belde 30 minuten nadat mijn vader was overleden en de medewerker vertelde doodleuk dat de heer van Wakeren geen polis had bij Monuta en dat zij mij niet verder kon helpen. Hiervan melding gemaakt maar tot op heden niks van gehoord. Gelukkig is de ervaring positief veranderd door Peter.

Meer lezen

mevrouw van Wateren

Vooral over de heer Peter Mol ben ik zeer tevreden, ik had naar hem gevraagd. Mijn man en ik hebben hem vorig jaar ontmoet bij de begrafenis van een vriend en waren toen onder de indruk.

Meer lezen

mevrouw Madern-van Dijk

Afspraken zijn goed nagekomen. Respectvolle behandeling.

Meer lezen

mevrouw Hietbrink- van Katwijk

Prettige begeleiding. Je had genoeg eigen inbreng.

Meer lezen

heer Brussen

De begrafenis van mijn vader was goed verzorgd.

Meer lezen

mevrouw Swagers

Prettig verlopen, contact was warm en open.

Meer lezen

heer de Gooijer