Waarom Monuta Veenendaal?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,0
Gebaseerd op 84 recensies

Voor een uitvaart in Veenendaal en omgeving

Bij Monuta Veenendaal werken betrokken en ervaren medewerkers, die net als u uit de omgeving Veenendaal en Renswoude komen. Daardoor spreken wij de taal van de regio en dat is wel zo gemakkelijk. Ook weten we daardoor precies wat er mogelijk is in de omgeving. We kennen de lokale uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Maar we gaan ook net een stap verder. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor bijzondere uitvaartlocaties, zoals de Basiliek in Veenendaal of de kantine van de sportclub. Voor de condoleance hebben we afspraken met diverse horecagelegenheden in Veenendaal en omgeving. Er kan meer dan u denkt bij het regelen van een uitvaart en dat laten we u graag zien.

Wij zeggen niet wat er kan, zegt u maar wat u wilt

Ons doel is een uitvaart te regelen die persoonlijk is en past bij het leven van de overledene en de wensen van de familie. Dat begint al met een persoonlijke rouwkaart, die raakt. En natuurlijk komt dit ook in het afscheid zelf tot uiting. Hield uw dierbare van groentesoep, dan zorgen wij voor een grote pan vol lekkere groentesoep bij de koffietafel. We luisteren naar u. Wij zeggen niet wat er kan, zegt u maar wat u wilt. Dan zorgen wij ervoor dat dit zo wordt geregeld. Op die manier heeft u alle tijd voor het werken van uw verlies en kunt u met een goed gevoel terugkijken op het afscheid.

Voor, tijdens én na de uitvaart

Onze uitvaartverzorgers staan altijd voor u klaar. Dat doen ze voor de uitvaart al. Wanneer u dat wilt, komen we bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Dat geeft rust. Maar ook tijdens de uitvaart kunt u op ons rekenen: wij zorgen ervoor dat alles loopt zoals de familie dat wilt. En ook daarna blijven we betrokken. Zo komen we bij u langs om te horen hoe u de uitvaart heeft ervaren. We gaan met u mee om de as op te halen (als u dat wilt) of helpen u met het versturen van dankkaarten. Onze werkwijze is persoonlijk en betrokken. U leest hier meer over in onze recensies.

Voor iedereen: met en zonder verzekering

Monuta Veenendaal is er voor iedereen, ook als u niet verzekerd bent of ergens anders een verzekering heeft. U kunt dag en nacht contact met ons opnemen voor het doorgeven van een overlijden: 0318 – 54 26 55. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs om de eerste praktische zaken te regelen.

 

Neem contact op over een uitvaart