Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0318 – 542 655

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 37 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Ron
13-01-2024

Prima geregeld

Lees meer

Gerda
19-07-2023

Plezierige en goede dienstverlening

Lees meer

Remco
17-04-2023

Na het overlijden van mijn vader zijn wij erg prettig geholpen om de uitvaart naar wens te regelen. Gelukkig was onze uitvaartverzorger erg betrokken, vriendelijk en geduldig. Verder was ze goed bereikbaar. Alles was keurig geregeld naar onze wensen en we hebben een fijne dienst gehad.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Veenendaal

Ons doel is een uitvaart in Veenendaal en omgeving te regelen die past bij wie uw overleden dierbare was en bij wat de wensen van de familie zijn. Samen met u kijken wij hoe wij de uitvaart zo persoonlijk mogelijk kunnen maken. Of u nu kiest voor een begrafenis of een crematie in Veenendaal. Persoonlijk maken doen wij door in alle rust uw wensen met u door te nemen en de mogelijkheden te bespreken. Daarbij luisteren we naar u. Wij zeggen niet wat kan, maar horen graag wat u wilt. Dan zorgen wij ervoor dat dit zo wordt geregeld. Zo heeft u alle tijd voor het werken van uw verlies en kunt u met een goed gevoel terugkijken op het afscheid.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Crematie regelen in Ede
Monuta Uitvaartcentrum Ede
Maanderweg 19
6711 NC Ede
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Peter Mol
Uitvaartverzorger

Peter

Mol

Lees meer over Peter

Image
Berber van Turnhout uvv 2024
Uitvaartverzorger

Berber

van Turnhout

Lees meer over Berber

Image
Sabina Lieftink-Valkenburg uvv 2024
Uitvaartverzorger

Sabina

Lieftink-Valkenburg

Lees meer over Sabina

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Veenendaal werkt samen met de volgende partners:
Videograaf
AR Video
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Veenendaal?
U kunt terecht bij Monuta in Veenendaal voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Veenendaal, Elst (Utrecht) en Renswoude.