Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
077 - 351 60 00

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Venlo gemiddeld met een

9
1 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Venlo aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Prettige ervaring. Alles goed geregeld

Meer lezen
Henk
Lomm
18-10-2020

Wij hebben uitvoerig contact gehad met de Heer van Eijndhoven. Dat was uiterst plezierig en zeer behulpzaam bij het overwegen van te voren hoe we onze uitvaart t.z.t verzorgd zouden willen zien. Bij de begrafenis van mijn man j.l. is dan ook de Heer van Eijndhoven daarbij aanwezig geweest. Daarover ben ik uiterst positief. Hij begreep volledig wat wij zouden willen, en heeft zich hierin zeer behulpzaam en afgestemd opgesteld. De begrafenis is dan ook mede dank zjj hem een heel mooi gebeuren geworden voor alle aanwezigen (28 mensen maar daardoor ook heel intiem en persoonlijk. Als ik Monuta zou aanbevelen zou ik zeker in de eerste plaats de Heer van Eijndhoven aanbevelen.

Meer lezen

mevrouw Stemerding-Bartens

Betrokkenheid van alle medewerkers; het respect voor de overledene; het meedenken van Marijn bij specifieke opties; tijd maken om alles duidelijk uit te leggen.

Meer lezen

mevrouw Peeters