Waarom Monuta Venlo?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,3
Gebaseerd op 48 recensies

Een uitvaart in de regio Venlo  

Overlijdt een dierbare, dan wilt u graag dat iemand u bij staat met warmte en begrip. Monuta Venlo verzorgt de uitvaart op een manier die past bij wie de overledene was. Onze uitvaartverzorgers weten precies wat mogelijk is en bieden daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een uitvaart op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt.

Een persoonlijk tintje

Monuta Venlo vindt het belangrijk om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Niet alleen tijdens de plechtigheid, maar ook in de dagen die eraan vooraf gaan, zijn er veel momenten waar we bij stilstaan. Zoals de laatste verzorging en het gezamenlijk sluiten van de uitvaartkist. Momenten waarop u echt met de naasten bent. Met extra aandacht stilstaan bij deze momenten kan helpen bij de rouwverwerking. Maar ook de uitvaartdienst en de catering kunnen een persoonlijk tintje krijgen. Vaak zit het hem in de kleine dingen, die niet voor extra kosten zorgen.

Wij reiken u ideeën aan

Misschien weet u wat de wensen van uw overleden dierbare zijn. Of heeft u zelf een beeld bij de uitvaartplechtigheid. Wij luisteren naar u en reiken u ideeën aan. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk. We willen ervoor zorgen dat u achteraf nooit spijt heeft, omdat u niet wist dat iets kon.

Multiculturele stad

Venlo is een multiculturele stad. Monuta Venlo kent de verschillende culturen, tradities en gebruiken. Wij kunnen u adviseren over een locatie waar een bepaald ritueel kan plaatsvinden. Zoals bijvoorbeeld een rituele gebedswassing.

Wij zijn er voor u

Doorgaans hebben we dagelijks contact vanaf de melding van een overlijden tot aan de dag van de uitvaart. Monuta Venlo vindt het erg belangrijk om er echt voor u te zijn. Niet alleen voor de praktische zaken, maar ook om u, indien u wenst, emotioneel bij te staan. Ook na de uitvaart staan we voor u klaar. U krijgt helaas te maken met het regelen van allerlei zaken. Wij hebben de juiste contacten die u hierbij kunnen helpen.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in de regio Venlo

Wilt u meer weten over de mogelijkheden betreffende een uitvaart in de regio Venlo, Blerick, Tegelen, Hout-Blerick, Velden, Belfeld, Arcen of Boekend? Monuta Venlo kijkt in alle rust samen met u hoe we een persoonlijke uitvaart kunnen vormgeven. Ook als u niet verzekerd bent, of niet bij Monuta verzekerd bent. Bel gerust voor vrijblijvend meer informatie naar 077 – 351 60 00.