Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
077 - 351 60 00

Recente beoordelingen

9

Gebaseerd op 1 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Henk
18-10-2020

Prettige ervaring. Alles goed geregeld

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Venlo

Afscheid nemen zit vaak in de kleine dingen. Met extra aandacht stilstaan bij deze momenten kan helpen bij de rouwverwerking. Maar ook de uitvaartdienst en catering kunnen een persoonlijk tintje krijgen. Monuta in Venlo staat u bij in het regelen van de uitvaart op een manier die past bij wie de overledene was. Onze uitvaartverzorgers weten precies wat de lokale mogelijkheden zijn, en bieden daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan een afscheid. Zo regelen we samen een afscheid dat past bij wie uw overleden dierbare was. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Venlo.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
venlo-uitvaartcentrum-pand
Uitvaartcentrum
Tegelseweg 210
5912 BL Venlo
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Angeline Geeraets-Basten
Uitvaartverzorger

Angeline

Geeraets-Basten

Lees meer over Angeline

Image
Paul Beurskens
Uitvaartverzorger

Paul

Beurskens

Lees meer over Paul

Image
Kelly van Helden Monuta Maasbracht
Uitvaartverzorger

Kelly

van Helden

Lees meer over Kelly

Image
Uitvaartverzorger ontvangst uitvaartcentrum Venlo

Uitvaartcentrum in Venlo

Afscheid nemen kan op veel locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een persoonlijke plek, zoals de voetbalvereniging, stamkroeg, de kerk of zelfs bij u thuis. Kiest u liever voor een uitvaartcentrum in Venlo-Tegelen, dan kunt u terecht bij uitvaartcentrum St. Martinus voor de laatste verzorging en opbaring. Het pand ligt centraal ten opzichte van diverse toegangswegen en heeft een ruime, gratis, parkeergelegenheid. 
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Venlo?
U kunt terecht bij Monuta in Venlo voor het regelen van een uitvaart in Tegelen, Velden, Venlo, Lomm, Arcen, Belfeld, Reuver, Beesel, Grubbenvorst, Lottum, Sevenum, Kronenberg, Evertsoord, Panningen, Koningslust, Grashoek, Beringe, Egchel, Helden, Baarlo Lb, Maasbree en Kessel Lb.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Venlo, waar kan ik terecht?
Monuta heeft een uitvaartcentra in Venlo. In Venlo-Tegelen kunt u terecht bij uitvaartcentrum St. Martinus voor de laatste verzorging en opbaring. Het pand ligt centraal ten opzichte van diverse toegangswegen en heeft een ruime, gratis, parkeergelegenheid. Het uitvaartcentrum in Venlo biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. U kunt denken aan de laatste verzorging, rituele bewassing en de opbaring, maar ook aan de condoleance en catering. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen.