Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
in Venlo

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid.

Zodra u het formulier ingevuld heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
077 - 351 60 00
Lees hoe klanten de dienstverlening waarderen

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn.

Op korte termijn een uitvaartverzorger spreken?
Maak vrijblijvend een afspraak, ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Afspraak maken

Uitvaart in
Venlo

Afscheid nemen zit vaak in de kleine dingen. Met extra aandacht stilstaan bij deze momenten kan helpen bij de rouwverwerking. Maar ook de uitvaartdienst en catering kunnen een persoonlijk tintje krijgen. Monuta in Venlo staat u bij in het regelen van de uitvaart op een manier die past bij wie de overledene was. Onze uitvaartverzorgers weten precies wat de lokale mogelijkheden zijn, en bieden daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan een afscheid. Zo regelen we samen een afscheid dat past bij wie uw overleden dierbare was. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart bij Monuta in Venlo.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar op 0800 - 023 50 50
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
herten-uitvaartverzorger-paul-beurskens
Uitvaartverzorger

Paul

Beurskens

Lees meer over Paul
Image
Monuta Venlo uitvaartcentrum
Uitvaartverzorger

Angeline

Geeraets

Lees meer over Angeline
Image
Monuta Herten - Ron van Pol
Uitvaartverzorger

Ron

van Pol

Lees meer over Ron
Image
venlo-uitvaartcentrum-pand

Uitvaartcentrum in Venlo

Afscheid nemen kan op veel locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een persoonlijke plek, zoals de voetbalvereniging, stamkroeg, de kerk of zelfs bij u thuis. Kiest u liever voor een uitvaartcentrum in Venlo-Tegelen, dan kunt u terecht bij uitvaartcentrum St. Martinus voor de laatste verzorging en opbaring. Het pand ligt centraal ten opzichte van diverse toegangswegen en heeft een ruime, gratis, parkeergelegenheid. In ons uitvaartcentrum in Venlo heeft u de mogelijkheid om tijdens de plechtigheid gebruik te maken van het orgel of de geluidsinstallatie. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor livemuziek. Het is een kenmerkend uitvaartcentrum in de regio Venlo waar u een volledige uitvaart op één locatie kunt regelen. Van opbaring tot condoleance en van afscheidsdienst tot koffietafel.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Venlo?
U kunt terecht bij Monuta in Venlo voor het regelen van een uitvaart in Tegelen, Velden, Venlo, Lomm, Arcen, Belfeld, Reuver, Beesel, Grubbenvorst, Lottum, Sevenum, Kronenberg, Evertsoord, Panningen, Koningslust, Grashoek, Beringe, Egchel, Helden, Baarlo Lb, Maasbree en Kessel Lb.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Venlo, waar kan ik terecht?
Monuta heeft een uitvaartcentra in Venlo. In Venlo-Tegelen kunt u terecht bij uitvaartcentrum St. Martinus voor de laatste verzorging en opbaring. Het pand ligt centraal ten opzichte van diverse toegangswegen en heeft een ruime, gratis, parkeergelegenheid. Het uitvaartcentrum in Venlo biedt de mogelijkheid een volledige uitvaart op één locatie te verzorgen. U kunt denken aan de laatste verzorging, rituele bewassing en de opbaring, maar ook aan de condoleance en catering. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen.