Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 369 40 65

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van der Togt gemiddeld met een

9.3
13 beoordelingen
92% beveelt Monuta Van der Togt aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Prima geregeld.Ik kon mij met andere zaken bezighouden m.b.t.de afwikkeling van het overlijden van mijn moeder.

Meer lezen
mevrouwLucienne van Es-van Dijk
Den Haag
07-09-2021
9

De uitvaartverzorger van Monuta dacht goed mee hoe er een onvergetelijk afscheid van te maken. Wij kijken terug op een prachtig afscheid.

Meer lezen
Richard
Almere
19-06-2021
9

staan voor je klaar met een luisterend oor, kon ten alle tijd b3llen zelfs na de crematie

Meer lezen
Harm
Den Haag
28-04-2021
8

Ik heb nu twee keer gebruik gemaakt van Monuta met de zelfde persoon. Mijn keuze daarvan is dat de persoon gewoon goed is met wat ze doet. Ze komt met ideeën en wensen waar ik nog niet aan heb gedacht. Meedenkend en servicegericht waardoor veel uit je handen wordt gehaald. Ik zou zo weer contact opnemen met Monique mocht het nodig zijn!

Meer lezen
Chris
Den Haag
31-03-2021
10

Ik vond het contact met monuta erg fijn. Wanneer we ze nodig hadden waren ze te bereiken. Goeie ondersteuning

Meer lezen
Sabrina
Den Haag
11-03-2021
7

Ik had Mijn voorkeur meerdere keren uitgesproken. helaas is hier geen gehoor aan gegeven wat ik erg jammer vond

Meer lezen
Danny
Den Haag
27-02-2021
10

Natuurlijk wil je liever niet een uitvaart regelen, maar helaas heeft niemand het eeuwige leven. Monuta heeft zowel de uitvaart van mijn vader als die van mijn moeder recent geleden verzorgd. En ondanks/dankzij de corona tijd is dit laatste afscheid zo mooi geweest. Er is heel goed meegedacht en het was keurig verzorgd. Super vriendelijke begeleidster die precies begreep wat onze wensen waren. Hier hebben we mooie herinneringen aan overgehouden en met een goed gevoel voor de laatste keer afscheid genomen.

Meer lezen
Cathie
Zoetermeer
11-02-2021
10

Tijdens de gehele begeleiding vol lof over het personeel. Rekening houden met familieleden, wat betreft wensen, e.d.

Meer lezen
P
Leidschendam
09-02-2021
10

Vanaf het eerste moment kregen we een vaste aanspreekpunt die ons familie vanaf dag 1 tot aan de uitvaart fantastisch begeleide. Terwijl de familie emotioneel in een donkere dal verkeerde, bracht de betrokken medewerker licht en rust bij binnenkomst. Ze legde ons stap voor stap uit wat er wanneer, wat en hoe iets gaat gebeuren, besprak de verschillende mogelijkheden die er waren en was geduldig als de omstandigheden daar soms om vroegen. Zelfs de details van bloemen, kaartjes, dragers en andere opties hadden ze over nagedacht. Door een soepel verloop van de opbaring, de stoet en de uitvaart, blikken we als familie terug op een zeer waardige afscheid. En dit vormde een belangrijke fundament voor ons rouwproces. Als familie halen we veel troost uit de mooie uitvaart. En laten dat blijken, aan de hand van deze beoordeling!

Meer lezen
Raki
Den Haag
22-01-2021

Meest positieve punten: - telefonische bereikbaarheid; - snelheid en kwaliteit van informatievoorziening en documentatie; - zowel invoelend / meelevend als informatief / alternatieve opties biedend tijdens de intake; - wij hebben Stephanie Timmers als uitvaartverzorger zeer gewaardeerd om haar warme begeleiding, haar luisterend oor en haar rustige / geruststellende wijze van handelen.

Meer lezen

heer Lamers

Heel tevreden zijn wij met de begeleiding van Anouk toen een paar weken geleden onze vader overleed. De hele organisatie is m.b.v Skype en inbellen goed verlopen. Anouk was behulpzaam op alle fronten, dank daarvoor!

Meer lezen

Sylvia

De zorgvuldigheid en begeleiding van de begrafenisbegeleider St?phanie Timmers. Dank je wel! We hadden ons geen ander persoon kunnen wensen die ons hierbij heeft geholpen in deze moeilijke tijd.

Meer lezen

heer Nijenhuis

Stephanie & Remi zijn 2 lieve en attente mensen. Mede door hun luisterend oor en hulp was er een meer dan waardig afscheid voor onze (schoon)moeder. Altijd bereikbaar, helpende handen, luisterend oor en alles was mogelijk n werd ingeregeld. Zelfs op de dag zelf door de enorme belangstelling. Wat ons nog het allerdiepste heeft geraakt was de kerstkaart 11 maanden later. Er is niet vergeten hoe erg we haar missen. Nogmaals dank voor alles. Wij hadden het niet anders willen doen.

Meer lezen

Danny&Rina