Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 369 40 65

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van der Togt gemiddeld met een

9,4
42 beoordelingen
97% beveelt Monuta Van der Togt aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Er is goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht, waardoor er goed passende zorg en een mooie herdenkingsdienst tot stand is gekomen. Daarbij heeft het uitvaartpersoneel een professionele en kundig indruk op ons gemaakt. We zijn zeer tevreden en bedanken Monuta Van der Togt Voorburg hiervoor.

Meer lezen
G Bund
OSS
01-03-2023
10

de wijze waarop de uitvaart werd begeleid, en alles op het laatst nog mogelijk was, en met ons werd afgestemd, heeft gemaakt dat wij met een goed gevoel terugkijken op het afscheid van mijn moeder

Meer lezen
yvonne stokhuyzen
's-Gravenhage
24-01-2023
9

Alles vooraf duidelijk besproken, fysiek contact thuis wat ook erg fijn is als je dit soort zaken moet bespreken. verder erg mee denkend en open over alle zaken factuur week niet af van de daadwerkelijke rekening. top!

Meer lezen
tobias
leidschendam
28-11-2022
10

Monuta komt na wat ze beloven. Niets is teveel hoe vaak je ook belt of mailt. Reageren snel en adequaat op de vragen en wensen die er zijn. Nu 2 keer monuta Voorburg in de afgelopen 2 jaar nodig gehad en was een fijne ervaring hoe gek dit ook klinkt ivm een overlijden van een dierbare. Dank!

Meer lezen
Tineke Van der Linden
's-Gravenhage
15-11-2022
10

Monuta en voornamelijk Monique heeft de uitvaart van onze vader en opa ontzettend goed en mooi verzorgd. Iemand met empathie, die meedenkt en alles uit handen neemt. De familie is Monique erg dankbaar!

Meer lezen
La Joe Tollenaar
Leidschendam
26-10-2022
10

Van moment van overlijden tot na de uitvaart goed contact gehad en alles is perfect volgens afspraak verlopen.

Meer lezen
Pieter van Vuuren
Zoetermeer
26-09-2022
10

Ze kennen hun vak.

Meer lezen
John
Leidschendam
16-08-2022
10

Alles wat monuta heeft gedaan voor mij en mijn overleden vrouw is met 100 procent respect verwerkt. Ik ben hier dankbaar voor.

Meer lezen
Joop Ton
's-Gravenhage
16-08-2022
10

De beste uitvaartverzorger voor de nabestaanden.

Meer lezen
Lianna
Linne
15-07-2022