Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 369 40 65

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van der Togt gemiddeld met een

9,5
53 beoordelingen
98% beveelt Monuta Van der Togt aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Voor de tweede keer zijn wij door Monuta volledig ontzorgd na het overlijden van een (schoon)ouder. Zeer tevreden over de menselijkheid en professionaliteit waarmee deze uitvaartverzorger ons stap voor stap in het proces van een uitvaart heeft begeleid. Heel prettig in zo'n emotionele periode waarin je zelf niet scherp en genoeg zaken hebt om over na te denken. Ik kan Monuta aan iedereen aanbevelen.

Meer lezen
Patricia van Mourik
Voorburg
04-11-2023
9

Ales ging volgens afspraak

Meer lezen
Rob
Leidschendam
01-11-2023
10

Vooral in de eerste dagen na het overlijden van een dierbare heb je de steun nodig van iemand met veel ervaring en inzicht. Wij konden er gelukkig blind op vertrouwen dat alles goed verzorgd was.

Meer lezen
Carina Raus
VOORBURG
01-11-2023
10

Wij zijn zeer tevreden over Monuta. Alles wordt tot in de puntjes uitstekend geregeld. Uitvaartverzorger is makkelijk bereikbaar. Luisterend oor, meelevend en goed. Zal Monuta bij iedere aanbevelen.

Meer lezen
Ellen
Leidschendam
16-10-2023
10

Mijn schoonmoeder was overleden en ik kan niet anders zeggen dat alles tot in de puntjes geregeld was. Wat fijn in zulke moeilijke tijden! Mijn complimenten voor iedereen! Peet.

Meer lezen
Peter
Den Haag
27-08-2023
10

Ik heb nu meerdere malen een uitvaart verzorgd door Monuta meegemaakt en alle keren is het liefdevol en uitstekend verzorgd.

Meer lezen
Riet
Zoetermeer
21-08-2023
10

Reeds opgeschreven hiervoor.

Meer lezen
Els
de
02-08-2023
10

Het contact met Monuta van der Togt, verliep goed. Alles werd duidelijk uitgelegd. Goed advies over keuzes die gemaakt moesten worden. Bij vragen kregen we snel antwoord. De uitvaart verliep volgens plan. Stephanie heeft ons ook hier bijgestaan. Na twee weken nog een telefoongesprek, hoe het met ons ging en of er nog op en aanmerkingen waren. Fijn om zo geholpen te worden in een emotionele tijd waarin je zoveel beslissingen moet nemen.

Meer lezen
Berni
Voorburg
02-06-2023
10

Zeer correct

Meer lezen
Bert
Rosema
18-04-2023