Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 369 40 65

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van der Togt gemiddeld met een

9.4
22 beoordelingen
95% beveelt Monuta Van der Togt aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Empathische benadering toch zakelijk en kordaat

Meer lezen
Gerard
's-Gravenhage
14-01-2022
8

Het is fijn om in een moeilijke tijd iemand te hebben die er voor je is.

Meer lezen
Micheline
Zoetermeer
17-12-2021
10

Voldoend aan alle wensen.

Meer lezen
Albert
Voorburg
16-12-2021
10

Uitvaart leidster zeer goed

Meer lezen
Kees
Den haag
02-12-2021
10

Fijn en netjes begeleid in de moeilijke tijd . Zowel tijdens als de na zorg

Meer lezen
C.j.m. Verhagen
Pijnacker
17-11-2021
10

Tja nogmaals het zijn de mensen die een bedrijf maken en in dit geval was Anouk Gorter een prima vertegenwoordiger voor Monuta. Onze 5 sterren zijn hier dan ook aan gekoppeld.

Meer lezen
F.J. van der Ham
berkel en rodenrijs
20-10-2021
10

In elk opzicht is er zo waardig met de overledene persoon omgegaan en zijn wij als nabestaanden zo goed opgevangen. We kunnen geen verbeterpunt noemen. Alles was zoals wij dat wensten. Top!

Meer lezen
Alan
Voorschoten
20-10-2021
8

Goede ervaring gehad met monuta, constant direct contact gehad en goed geïnformeerd. Was perfect.

Meer lezen
heer Peter
Leiden
06-10-2021
10

Monuta Van der Togt biedt precies die dienstverlening waar je niet op zit te wachten eigenlijk. Wat een feest is het dan om te ervaren dat ook de vervelendste zaken in iemands leven zo perfect geregeld kunnen worden. Aardige, professionele mensen, zowel telefonisch als 'live', die op een hele plezierige manier werkelijk alle zaken uit handen nemen waar je eigenlijk nooit mee te maken hebt gehad of mee te maken had willen maken. Aanbevelen? Ja natuurlijk!

Meer lezen
Robert
Laren
28-09-2021

Meest positieve punten: - telefonische bereikbaarheid; - snelheid en kwaliteit van informatievoorziening en documentatie; - zowel invoelend / meelevend als informatief / alternatieve opties biedend tijdens de intake; - wij hebben Stephanie Timmers als uitvaartverzorger zeer gewaardeerd om haar warme begeleiding, haar luisterend oor en haar rustige / geruststellende wijze van handelen.

Meer lezen

heer Lamers

Heel tevreden zijn wij met de begeleiding van Anouk toen een paar weken geleden onze vader overleed. De hele organisatie is m.b.v Skype en inbellen goed verlopen. Anouk was behulpzaam op alle fronten, dank daarvoor!

Meer lezen

Sylvia

De zorgvuldigheid en begeleiding van de begrafenisbegeleider St?phanie Timmers. Dank je wel! We hadden ons geen ander persoon kunnen wensen die ons hierbij heeft geholpen in deze moeilijke tijd.

Meer lezen

heer Nijenhuis

Stephanie & Remi zijn 2 lieve en attente mensen. Mede door hun luisterend oor en hulp was er een meer dan waardig afscheid voor onze (schoon)moeder. Altijd bereikbaar, helpende handen, luisterend oor en alles was mogelijk n werd ingeregeld. Zelfs op de dag zelf door de enorme belangstelling. Wat ons nog het allerdiepste heeft geraakt was de kerstkaart 11 maanden later. Er is niet vergeten hoe erg we haar missen. Nogmaals dank voor alles. Wij hadden het niet anders willen doen.

Meer lezen

Danny&Rina