Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 369 40 65

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Van der Togt gemiddeld met een

9,3
32 beoordelingen
96% beveelt Monuta Van der Togt aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Wij hebben prima voorlichting en ondersteuning ondervonden in deze verdrietige periode. Echt alles was duidelijk en wij hebben ons echt gesteund gevoeld. Alle, vooraf gemaakte afspraken, zijn keurig nagekomen.

Meer lezen
Richard
Zoetermeer
17-06-2022
9

Vanaf het eerste contact het gevoel gehad dat wij deskundig werden bijgestaan. Je wordt in deze moeilijke tijd goed begeleid tijdens het gehele proces.

Meer lezen
Paul
Zoetermeer
17-06-2022
10

.

Meer lezen
Arek
Den Haag
16-06-2022
10

Helaas kwam het afscheid moeten nemen van onze opa, papa en echtgenoot veel te vroeg en zo onverwacht, zonder gedag te zeggen. Het was voor iedereen een grote schok. Hier waren we niet op voorbereid. Dankzij de hulp van Monuta en met name Anouk hebben we van het afscheid (en het regelen ervan) een mooie herinnering kunnen maken waar ruimte was voor een lach en een traan. DANK jullie allemaal!

Meer lezen
patricia Brokamp
Zoetermeer
04-04-2022
8

Een zeer bijzondere goed geregelde uitvaart meegemaakt, door het zeer fijne contact met de uitvaartverzorger kan ik op een bijzondere mooi uitvaart Terugkijken.

Meer lezen
Jacqueline
Den Haag
26-03-2022
10

Hoef nergens over na te denken...doet Monuta voor je

Meer lezen
Dolly
Voorburg
21-03-2022
10

Onze uitvaart is verzorgd door Monuta. Uitvaartverzorger Tommy van de Moor heeft de uitvaart van mijn moeder verzorgd. Tot in de puntjes heeft hij onze wensen gerealiseerd. Het was een goede match met ons gezin. Hij begreep ons wensen en behoeftes. Ik kan iedereen Monuta en met name Tommy aanraden. Wij zijn dankbaar met het mooie afscheid dat wij hebben kunnen nemen van mijn moeder. De begrafenis vond plaatst in Zoetermeer. Keurige begraafplaats, goed verzorgd en nette uitstraling.

Meer lezen
Sangie Nutbey
Zoetermeer
03-03-2022
10

Monuta heeft de uitvaart buitengewoon waardig en passend uitgevoerd

Meer lezen
Henk
Toet
16-02-2022
6

Mijn zus lag opgebaard in een van de kamers aan de zijkant, toen wij daar naartoe gingen was er een condoleance in de eerste ruimte aan de zijkant en keken wij zo van buiten de kist van een ander in .Misschien gordijnen of een kamerscherm aanschaffen ? Verder mooie locatie en netjes geregeld .

Meer lezen
Tineke
Voorburg
30-01-2022