Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
070 - 369 40 65

Recente beoordelingen

9,3

Gebaseerd op 32 beoordelingen.
96% beveelt ons aan.

Richard
17-06-2022

Wij hebben prima voorlichting en ondersteuning ondervonden in deze verdrietige periode. Echt alles was duidelijk en wij hebben ons echt gesteund gevoeld. Alle, vooraf gemaakte afspraken, zijn keurig nagekomen.

Lees meer

Paul
17-06-2022

Vanaf het eerste contact het gevoel gehad dat wij deskundig werden bijgestaan. Je wordt in deze moeilijke tijd goed begeleid tijdens het gehele proces.

Lees meer

Arek
16-06-2022

.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Voorburg

Bij het overlijden van een dierbare, moeten er veel praktische zaken geregeld worden. Maar tegelijkertijd wilt u een uitvaart in Voorburg en omgeving regelen die bij het leven van uw overleden dierbare past. Monuta Van der Togt in Voorburg begrijpt dit. Wij geven graag, samen met u, invulling aan een uitvaart die past bij de wensen van de overledene en bij die van u als betrokken naasten. Onze uitvaartverzorgers weten precies wat mogelijk is en bieden daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt. Monuta van der Togt in Voorburg is er voor u. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta van der togt uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Van der Togt
Rodelaan 60
2272 BB Voorburg
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Anouk Gorter
Uitvaartverzorger

Anouk

Gorter

Lees meer over Anouk

Image
Monique Beijersbergen
Uitvaartverzorger

Monique

Beijersbergen

Lees meer over Monique

Image
Stèphanie Timmers
Uitvaartverzorger

Stèphanie

Timmers

Lees meer over Stèphanie

Image
Uitvaartcentrum Van der Togt Voorburg gebouw

Uitvaartcentrum in Voorburg

Monuta Van der Togt in Voorburg vertaalt uw wens naar een liefdevolle, laatste herinnering. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Er kan bij een uitvaart in Voorburg meer dan u denkt, bijvoorbeeld op het gebied van bloemen, maar ook als het gaat om locaties. Zoekt u een uitvaartcentrum in Voorburg, dan kunt u terecht bij ons uitvaartcentrum dat gelegen is aan de Rodelaan 60. Direct naast de Oosterbegraafplaats. Het uitvaartcentrum heeft meerdere 24-uurskamers en biedt mogelijkheden tot het houden van afscheidsdiensten en condoleances.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Van der Togt in Voorburg?
U kunt terecht bij Monuta Van der Togt in Voorburg voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Voorburg en Leidschendam.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Voorburg, waar kan ik terecht?
Als uitvaartonderneming in Voorburg beschikken wij over een uitvaartcentrum aan de Rodelaan 60 in Voorburg. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Ook kunt u hier de afscheidsdienst laten plaatsvinden. Wij verzorgen het afscheid van begin tot eind.