Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 30

Team Monuta
Voorschoten

Onze uitvaartverzorgers

Rob van der Kraan

Rob van der Kraan uitvaartverzorger bij Monuta. Wie had dat gedacht? Ik niet. Na een aantal jaren als vertegenwoordiger en storemanager in o.a. kleding en sportartikelen is dit wel wat anders. Een wat mindere tijd in de detailhandel deed mij besluiten het roer om te gooien. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad. Elke keer begint mijn avontuur opnieuw. De uitdaging om met de familie een passend afscheid voor hun dierbare te bewerkstelligen. Het onmogelijke mogelijk maken. Het geeft dan ook veel voldoening wanneer de familie mij bedankt en alles is verlopen zoals zij dat voor ogen hadden. Elke uitvaart is anders en elke uitvaart is bijzonder. Samen met u zorg ik ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.

Wouter Verbiest

Begin 2008 ben ik bij Monuta begonnen als logistiek medewerker. Na een jaar ben ik doorgegroeid naar de functie van uitvaartverzorger. Het mooie aan dit vak is dat je nooit van te voren weet wat de dag gaat brengen. Ik vind het heel bijzonder om een familie te mogen begeleiden in een voor hun verdrietige periode. Een afscheid vraagt veel voorbereiding. Ik zal u begeleiden door goed te luisteren en u te voorzien van de juiste informatie. Het is de familie die bepaalt en ik ben er om hier de juiste ondersteuning in te bieden. Ik ben er voor u als u mij nodig heeft, ook op momenten waarbij u misschien denkt moet ik nu wel bellen? Het geeft een voldaan gevoel als een familie na de uitvaart tegen je zegt; Het is precies gegaan zoals wij in gedachten hadden.

Lisanne Huijbens

Ik heb een passie voor uitvaarten. Het klinkt misschien een beetje gek, maar al 10 jaar voordat ik bij Monuta kwam werken wist ik: de uitvaartbranche daar ga ik ooit werken. Wat het werk als uitvaartverzorger exact inhield wist ik toen nog niet, maar ik heb geen moment spijt gehad dat ik mijn passie gevolgd ben. 

Het mooiste aan het werk als uitvaartverzorger vind ik het contact dat je met de nabestaanden mag maken. Door middel van de verhalen, herinneringen en anekdotes leer je hun overleden dierbare kennen. Met mijn organisatorische talent en dienstverlenende instelling kan ik de naasten bijstaan en begeleiden in de emotionele periode na het overlijden van een dierbare. Ieder mens is uniek en dat maakt dat ook elke uitvaart uniek is. Mijn doel is dan ook om samen een passend afscheid vorm te geven en ik hoop dat ik u daar bij mag helpen.