Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 30

Team Monuta
Voorschoten

Onze uitvaartverzorgers

Joke Warmerdam

Sinds 2001 werk ik bij Monuta Leiden. Mijn werk als uitvaartverzorger vind ik het mooiste werk dat er bestaat. Door mijn organisatietalent kan ik iets dat onmogelijk lijkt ombuigen naar een passende oplossing. Iedere dag weer realiseer ik mij dat ik te maken heb met nabestaanden die een dierbare hebben verloren en overmand kunnen zijn door hun emotie. Ik voel mij bij iedere uitvaart betrokken.

Rob van der Kraan

Rob van der Kraan uitvaartverzorger bij Monuta. Wie had dat gedacht? Ik niet. Na een aantal jaren als vertegenwoordiger en storemanager in o.a. kleding en sportartikelen is dit wel wat anders. Een wat mindere tijd in de detailhandel deed mij besluiten het roer om te gooien. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad. Elke keer begint mijn avontuur opnieuw. De uitdaging om met de familie een passend afscheid voor hun dierbare te bewerkstelligen. Het onmogelijke mogelijk maken. Het geeft dan ook veel voldoening wanneer de familie mij bedankt en alles is verlopen zoals zij dat voor ogen hadden. Elke uitvaart is anders en elke uitvaart is bijzonder. Samen met u zorg ik ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.