Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 573 08 30

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 146 beoordelingen.
99% beveelt ons aan.

Mw. C. Kempers
19-09-2023

Het was een goeie ervaring en ben zeer tevreden.

Lees meer

Ben
07-09-2023

Vanaf het eerste telefoontje tot aan de nazorg is uitstekend verlopen. Alles, inclusief de offerte, is volgens het boekje gegaan.

Lees meer

Linda
19-08-2023

Na het overlijden van mijn vader kwam Rob van der Kraan bij ons langs. Een hele aardige en vriendelijke man. De gesprekken waren fijn en waar we hem nodig hadden was hij daar. Heeft alles goed voor ons geregeld. Wij waren ook erg blij met de familie kamer waar we 24uur per dag heen konden. Hier hebben wij optimaal gebruik van gemaakt. Zo konden we in alle rust afscheid nemen. De uitvaart was ook mede dankzij Rob erg mooi.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Voorschoten

Als u ontzorgt wilt worden bij het regelen van een uitvaart in Voorschoten, moet u bij ons zijn. We vinden het belangrijk dat alles rondom de uitvaart gaat zoals u dit als familie wilt of zoals de wens van uw overleden dierbare was. Samen met u zorgen wij voor een passend afscheid met een persoonlijke tint. En daarvoor zetten we graag nét dat stapje extra. Om een uitvaart in Voorschoten zo passend mogelijk te kunnen maken, vinden we het belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen is. Onze persoonlijke benadering en de betrokkenheid die wij voelen bij de naasten, maken al snel dat wij alles met elkaar kunnen bespreken. En dat is fijn. Zo kunnen we er voor, tijdens en na de uitvaart ook echt voor u zijn. Neem contact met ons op voor een begrafenis of crematie in Voorschoten.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta in Leiden
Uitvaartcentrum 't Leidse Huys
Gitstraat 1
2332 RB Leiden
Image
 Name begrafenis-regelen-uitvaartondernemer.jpg
Monuta Voorschoten postadres
Wilem de Zwijgerlaan 179
2316 CZ Leiden
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Joke Warmerdam
Uitvaartverzorger

Joke

Warmerdam

Lees meer over Joke

Image
Rob van der Kraan
Uitvaartverzorger

Rob

van der Kraan

Lees meer over Rob

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Executeur
Partiar B.V.
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Voorschoten?
U kunt terecht bij Monuta in Voorschoten voor het regelen van een uitvaart in Voorschoten en omgeving.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Voorschoten, waar kan ik terecht?
In Leiden beschikken wij over twee locaties: Van der Luit en ’t Leidse Huys. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Ook kunt u hier de afscheidsdienst laten plaatsvinden. Wij verzorgen het afscheid van begin tot eind.