Waarom Monuta Voorschoten?

  • Net dat stapje meer
  • Gericht op mogelijkheden
  • Open en vertrouwd

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,9

Voor een passende uitvaart in Voorschoten

Als uitvaartverzorger van Monuta Voorschoten wil ik u graag ontzorgen. Ik vind het belangrijk dat alles rondom de uitvaart gaat zoals u dit als familie wilt of zoals de wens van uw overleden dierbare was. Samen met u zorg ik voor een passend afscheid met een persoonlijke tint. En daarvoor zet ik graag nét dat stapje extra. Neem contact met mij op voor een uitvaart in Voorschoten.

Wederzijds vertrouwen

Om een uitvaart in Voorschoten zo passend mogelijk te maken, vind ik het belangrijk dat er een wederzijds vertrouwen is. Mijn persoonlijke benadering en de betrokkenheid die ik voel bij de naasten, maken al snel dat wij alles met elkaar kunnen bespreken. En dat is fijn. Zo kan ik er voor, tijdens en na de uitvaart ook echt voor u zijn.

Mogelijkheden kennen

Bij het nemen van afscheid kan vaak meer dan u denkt. Ik luister naar wat u wilt en wat belangrijk is binnen uw familie. Daarbij kan ik u goed adviseren, want ik ken de mogelijkheden voor een uitvaart in Voorschoten. Ook reik ik ideeën aan als ik het gevoel heb dat deze aansluiten bij u als familie of bij wie uw overleden dierbare was. Zo verzorgen wij samen een afscheid die passend is voor alle betrokkenen. Passend, met net dat extra persoonlijke tintje.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Voorschoten

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Voorschoten. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 071-573 08 30.

Meer informatie