Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta in Waalwijk.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Waalwijk. Klik hier om naar de recensiepagina te gaan. 

Verwachtingen overtroffen

De manier waarop de gehele voorbereiding samen met ons door Bram Heijnens is gedaan overtreft alle verwachtingen. Hij dacht mee en nam zoveel mogelijk zaken uit onze handen.

Bedachtzaam en meelevend.

Goede en bedachtzame communicatie. Vriendelijk en meelevend. Bram doet wat is afgesproken en wat hij heeft beloofd. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen!

Goed

Goede communicatie, slimme uitvaartverzorger.

Alles naar wens

Fijne gesprekken, goed advies, alles naar wens geregeld. Ook belangstellend contact na de crematie.

Goed begeleid

Aandacht voor de nabestaanden. Werd goed begeleid en ontzorgt.

Heel aardige mensen

Heel aardige mensen die heel goed mee denken. Locatie Tilburg was ook heel mooi.

Buitegewoon empatisch

De dames die na het overlijden van mijn moeder haar kwamen afleggen en verzorgen waren buitengewoon professioneel maar ook buitengewoon empathisch. De heer Heijnens (begeleider) heeft zonder zich op de voorgrond te plaatsen ongelooflijk veel tussen neus en lippen door geregeld. Ik gun hem iedereen in een degelijke situatie. Kortom een bijzonder prettige ervaring ondanks de trieste aangelegenheid.

Effici?nt

Respectvolle en zeer efficiente begeleiding. Bereikbaarheid begeleider perfect.

Ervaring was top

Mijn ervaring was TOP, alles was zeer goed geregeld. Bram en Margretta hebben hun best gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen en het ging allemaal als we gehoopt hadden.

Super geregeld

Heel warm ontvangen, alles super goed geregeld met hele lieve mensen.