Recensies

Lees onze recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta in Waalwijk.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Waalwijk. Klik hier om naar de recensiepagina te gaan. 

Ondanks Corona

Uitvaart was goed geregeld ondanks de corona

Professioneel!

Alles zeer professioneel geregeld!

Prettig

Vooral Bram Heijnens. Prettig betrokken (en niet zo formeel!) contact. Zeer zorgvuldig en meedenkend. Ook de collega waarmee we het lichaam van mijn moeder in de lijkwade hebben gewikkeld. Het was heel mooi dat ze ook niet(meer) wist hoe dat ging. Het werd daardoor zo menselijk!

Keurig

Ondanks de moeilijke situatie met het corinavirus, is er alles aan gedaan om ons keurig te woord te staan. Zeker de bereikbaarheid en de nagekomen afspraken spraken ons erg aan.

Fantastishc

Nou alles was fantastisch geregeld met alle log voor Bram

Keurig

Alles was prima verzorgd. Afspraken werden nagekomen.

Goed geregeld

Prima verzorgd afscheid van onze zus.

Verwachtingen overtroffen

De manier waarop de gehele voorbereiding samen met ons door Bram Heijnens is gedaan overtreft alle verwachtingen. Hij dacht mee en nam zoveel mogelijk zaken uit onze handen.

Bedachtzaam en meelevend.

Goede en bedachtzame communicatie. Vriendelijk en meelevend. Bram doet wat is afgesproken en wat hij heeft beloofd. We hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen!

Goed

Goede communicatie, slimme uitvaartverzorger.