Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0317 - 424 024

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jansen en Welgraven gemiddeld met een

9,6
30 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jansen en Welgraven aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Vanaf het moment dat ik belde, tot aan de crematie echt ongelofelijk goed geholpen door Ilze met al onze wensen. Aangezien wij niets geen ervaring hadden heeft Ilze ons de hele weg begeleid met diverse ideeën. Wat een super warme en professionele vrouw.

Meer lezen
Edwin
Zetten
06-12-2023
10

We zijn met veel gevoel voor ons professioneel begeleid bij en ondersteund in het afscheid van onze dierbare zoon en broer.

Meer lezen
Robbert
Wageningen
02-11-2023
10

Alles is naar wens gegaan en het contact met Ilze Jansen verliep ook goed.

Meer lezen
dhr van Lent
Wageningen
21-09-2023
10

Ilze Jansen die de uitvaart verzorgde leefde zeer goed mee, gaf ons de tijd en zorgde ervoor dat het zeer goed geregeld was.

Meer lezen
Jerry
Zetten
28-06-2023
10

Van het begin tot het eind en zelfs na de uitvaart uitstekend begeleid en geregeld. Vooral de empathie en warmte waarmee Ilze Jansen alles doet is hartverwarmend. Een aanrader !!

Meer lezen
Jolanda
Heelsum
21-04-2023
10

Keurig verzorgd, mede natuurlijk door Ilze Jansen, soepel omgegaan met wensen.

Meer lezen
dhr. van den Broek
Slijk-Ewijk
04-04-2023
10

Ik heb Ilze ervaren als een heel fijn mens die precies goed aanvoelde wat wij nodig hadden. Ilze dacht mee, is heel praktisch en heeft heel veel ervaring. Ze drong ons niets op maar opperde dingen waar we zelf op dat moment niet aan hadden gedacht. Op de uitvaart zelf begeleide ze het proces professioneel maar ook heel warm. Ik zou haar zeker aanbevelen.

Meer lezen
Martin Ruiter
Nijmegen
17-03-2023
10

in een periode dat alles emotioneel open lag en er van alles geregeld moest worden waar wij nooit eerder iets mee van doen hadden was Ilse er vanaf het begin heel proffesioneel maar ook empatisch betrokken. haar warme maar tegelijkertijd doortastende manier van handelen was heel fijn.

Meer lezen
irene ruiter
Wolfheze
16-03-2023
10

Alles vanaf het melden van het overlijden van mijn moeder t/m het laatste contact bij de uitvaart (en ook in de periode van nazorg) is in een bijzonder fijne sfeer verlopen. ‘Professioneel’ en ‘empathisch’ zijn de termen die me als eerste te binnen schieten.

Meer lezen
dhr. Haffmans
Ede
14-03-2023