Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0317 - 424 024

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jansen en Welgraven gemiddeld met een

9.6
9 beoordelingen
100% beveelt Monuta Jansen en Welgraven aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles uitstekend

Meer lezen
Rina
Wageningen
20-10-2021
10

Wij (mijn zussen en ik) zijn zeer tevreden over jou/jullie. Luisterend, meedenkend en zeer vriendelijk. ofwel voor, tijdens en na de plechtigheid. Voor ons was alles bij elkaar een waardig afscheid.

Meer lezen
Ziena
Wageningen
06-10-2021
10

Uitstekende begeleiding

Meer lezen
mevrouw g lodder van den bovenkamp
Rhenen
06-10-2021
7

onduidelijk over condoleanceregister, die zou er liggen er na de condoleance kwamen we erachter dat het er toch niet lag. werden uit de familiekamer gehaald vlak voor de crematie om te vragen waar we wilden zitten. Dat had naar mijn mening eerder gevraagd kunnen worden.

Meer lezen
mevrouw H. Jacobs van Brakel
wageningen
10-08-2021
10

Ze weten wat ze doen om het jou gemakkelijker te maken. Ook al ben jezelf totaal de weg kwijt.

Meer lezen
mevrouw lindy
Tiel
22-05-2021
10

Het is fijn om een uitvaartverzorger te hebben die op dezelfde golflengte kan meedenken en communiceren als de opdrachtgever

Meer lezen
Milène Keim
Ede
07-04-2021
9

Erg prettig dat onze uitvaartverzorger de situatie goed kon inschatten en het handelen en de communicatie daarop aanpaste. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en stelde ons op ons gemak.

Meer lezen
Miranda
Driel
12-03-2021
10

Niets dan lof voor Ilze Jansen van Monuta Wageningen. Met gepaste afstand en bescheidenheid verzorgde ze het afscheid van onze moeder en oma alsof ze één van ons was. We zijn haar daar enorm dankbaar voor.

Meer lezen
Mariël Ruinard
Randwijk
20-12-2020
10

In de moeilijke tijd super goed geholpen en bijgestaan. Niet wat je vaak hoort dat er misbruik van mensen gemaakt wordt. Uiterst correcte uitvaart begeleiding die alles voor ons tot in de puntjes had geregeld!

Meer lezen
meneer
Purmerend
16-12-2020

Ilze heeft ons enorm ontzorgd na het overlijden van mijn moeder. Van het eerste tot het laatste contact met haar is het hele proces perfect doorlopen. Alles klopte en haar fijne persoonlijkheid gaf veel vertrouwen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Meer lezen

EG Bosman

Ik ben vooral tevreden over de medewerkers/uitvaartverzorgers. Ze begrepen beiden wat onze wensen waren en hebben dit bijzonder goed gedaan. Bescheiden toch toch aanwezig en vooral ontzorgend. Het ging mij meer om de personen dan om Monuta.

Meer lezen

Mevrouw Dulos van Swaaij

Overtroffen
Ilze En Erik hebben onze verwachtingen overtroffen in hun service, medeleven, betrokkenheid en persoonlijke touch. Echt al onze wensen zijn gehonoreerd, zo fijn!!

Meer lezen

de heer Ruinaard

Zeer tevreden over de wijze waarop de uitvaart verzorgd is. Zeer prettige contacten met uitvaartverzorgster. We kunnen met een goed gevoel aan het afscheid terugdenken.

Meer lezen

mevrouw Wigman-Van Brakel

Super geregeld
Eric, je hebt ons geweldig bijgestaan na het overlijden van mijn vader en mede dankzij jou heeft hij een uitvaart en laatste rustplaats gekregen die hij verdiende!!! Dank je wel !

Meer lezen

Susan Reijnders

De uitvaartverzorger was zeer betrokken, warme persoonlijkheid. goede communicatie , snelle reactie op vragen

Meer lezen

De heer Baljet

Er werd respectvol en met aandacht gewerkt.

Meer lezen

mevrouw Kranendonk