Recensies

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om nabestaanden te helpen met een heel eigen afscheid. Niets is bij ons teveel. Vaak krijgen wij hele positieve reacties op onze dienstverlening. Een aantal voorbeelden hiervan leest u in de recensies over Monuta Jansen en Welgraven in Wageningen.

Wilt u ook iets delen?

Heeft u zelf ook een verhaal dat u graag wilt delen? Dan kunt u ook een recensie achterlaten over onze dienstverlening in Wageningen, Rhenen en gemeente Overbetuwe.

Prima geregeld

Ilze heeft ons enorm ontzorgd na het overlijden van mijn moeder. Van het eerste tot het laatste contact met haar is het hele proces perfect doorlopen. Alles klopte en haar fijne persoonlijkheid gaf veel vertrouwen. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Bescheiden en toch aanwezig

Ik ben vooral tevreden over de medewerkers/uitvaartverzorgers. Ze begrepen beiden wat onze wensen waren en hebben dit bijzonder goed gedaan. Bescheiden toch toch aanwezig en vooral ontzorgend. Het ging mij meer om de personen dan om Monuta.

Overtroffen

Ilze En Erik hebben onze verwachtingen overtroffen in hun service, medeleven, betrokkenheid en persoonlijke touch. Echt al onze wensen zijn gehonoreerd, zo fijn!!

Goede service

Zeer tevreden over de wijze waarop de uitvaart verzorgd is. Zeer prettige contacten met uitvaartverzorgster. We kunnen met een goed gevoel aan het afscheid terugdenken.

Super geregeld!

Eric ,je hebt ons geweldig bijgestaan na het overlijden van mijn vader en mede dankzij jou heeft hij een uitvaart en laatste rustplaats gekregen die hij verdiende!!! Dank je wel !

Fijne begeleiding

Buitengewoon persoonlijke en prettige samenwerking.

Bedankt Ilze!

Ilze Jansen luisterde goed naar de wensen en gaf ook goede adviezen. Ze is een heel prettig persoon die weet wat ze doet.

Zeer betrokken en goede communicatie

De uitvaarverzorger was zeer betrokken, warme persoonlijkheid. goede communicatie , snelle reactie op vragen

Begeleiding

De begeleiding en het meedenken.

Met aandacht

Er werd respectvol en met aandacht gewerkt.