Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0317 - 424 024

Recente beoordelingen

9,6

Gebaseerd op 30 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Edwin
06-12-2023

Vanaf het moment dat ik belde, tot aan de crematie echt ongelofelijk goed geholpen door Ilze met al onze wensen. Aangezien wij niets geen ervaring hadden heeft Ilze ons de hele weg begeleid met diverse ideeën. Wat een super warme en professionele vrouw.

Lees meer

Robbert
02-11-2023

We zijn met veel gevoel voor ons professioneel begeleid bij en ondersteund in het afscheid van onze dierbare zoon en broer.

Lees meer

dhr van Lent
21-09-2023

Alles is naar wens gegaan en het contact met Ilze Jansen verliep ook goed.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Wageningen en Rhenen

Overlijdt een dierbare, dan wilt u graag dat iemand u bij staat met warmte en begrip. Monuta Jansen en Welgraven snapt dit. In de dagen tot de uitvaart in Wageningen, Rhenen of de gemeente Overbetuwe bieden we u rust en ruimte, maar zijn we tegelijkertijd altijd dichtbij om u bij te staan met raad en daad. Persoonlijk contact staat hierin voorop. We nemen u stap voor stap mee in het proces. In de roerige dagen helpen wij u met onze nuchterheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt. Monuta Jansen en Welgraven in Wageningen is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Uitvaartcentrum Monuta Jansen en Welgraven
Bezoekadres
Buissteeg 2
6704 AG Wageningen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Eric Welgraven
Uitvaartverzorger

Eric

Welgraven

Lees meer over Eric

Image
Ilze Jansen
Uitvaartverzorger

Ilze

Jansen

Lees meer over Ilze

Image
Jansen en Welgraven uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Wageningen

Onze uitvaartverzorgers Ilze Jansen en Eric Welgraven hebben jarenlange ervaring in het uitvaartvak. Wij verzorgen de uitvaart of opbaring in ons uitvaartcentrum in Wageningen voor u. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Ook als u in Rhenen of gemeente Overbetuwe woont, kunt u terecht in het uitvaartcentrum van Monuta Wageningen. Is een andere locatie passender? Dan staan wij u vanzelfsprekend ook bij met het regelen van de uitvaart in Wageningen en omgeving. Omdat wij persoonlijke betrokkenheid belangrijk vinden, heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Wij staan iedere dag voor u klaar.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Jansen en Welgraven in Wageningen?
U kunt terecht bij Monuta Jansen en Welgraven in Wageningen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Rhenen, Elst Ut, Maurik, Rijswijk Gld, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, IJzendoorn, Echteld, Heteren, Randwijk, Dodewaard, Zetten, Hemmen, Andelst, Herveld, Valburg, Homoet en Wageningen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Wageningen, waar kan ik terecht?
Als uitvaartonderneming in Wageningen hebben wij een uitvaartcentrum aan de Buissteeg in Wageningen. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Ook kunt u hier de afscheidsdienst regelen. Wij verzorgen het afscheid van begin tot eind. 
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta Jansen en Welgraven kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.