Waarom Monuta Jansen & Welgraven?

  • Professioneel, zorgzaam en meelevend
  • Bekend met lokale gebruiken
  • Voor persoonlijke uitvaartdiensten
  • Uitvaartcentrum in een bosrijke en landelijke omgeving
  • Voor, tijdens en na de uitvaart

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,1
Gebaseerd op 56 recensies

Welkom bij Monuta Jansen en Welgraven - Uitvaart Wageningen

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. In de dagen tot de uitvaart in Wageningen, Rhenen of de gemeente Overbetuwe bieden we u rust en ruimte, maar zijn we tegelijkertijd altijd dichtbij om u bij te staan met raad en daad. Informaliteit in de ruimste zin van het woord staat hierin voorop. We leggen u alles laagdrempelig uit. In de roerige dagen helpen wij u met onze nuchterheid.

Uitvaartcentrum in Wageningen

Wij, uitvaartverzorgers Ilze Jansen en Eric Welgraven, hebben jarenlange ervaring in het uitvaartvak. Wij verzorgen de uitvaart of opbaring in ons uitvaartcentrum in Wageningen voor u. Of dit nu een begrafenis of crematie betreft. Ook als u in Rhenen of gemeente Overbetuwe woont, kunt u in ons uitvaartcentrum in Wageningen terecht. Omdat wij persoonlijke betrokkenheid belangrijk vinden, heeft u altijd in ons, Ilze of Eric, een vast aanspreekpunt.  Wij staan iedere dag voor u klaar.

Andere locaties

Naast een uitvaart in het uitvaartcentrum in Wageningen, verzorgen we uiteraard op elke andere mogelijke locatie een uitvaart. Wij wonen in de regio van Wageningen en zijn onderdeel van de gemeenschap. Daarom kennen wij Wageningen, en alle mogelijkheden en gebruiken op het gebied van een uitvaart.

Bel of mail gerust

Kijk eens rond op onze website en bel of mail ons gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over onze werkwijze en de mogelijkheden voor uitvaartverzorging in Wageningen, Rhenen of de gemeente Overbetuwe. Ons werkgebied bestaat uit Wageningen, Rhenen en de plaatsen Herveld, Andelst, Zetten, Hemmen, Heteren, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg, Wely, Hien, Dodewaard en Homoet. Bij een overlijden kunt u ons 24 uur per dag bereiken via 0317 - 424 024.

Meer informatie