Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0317 - 424 024
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Jansen en Welgraven gemiddeld met een 9.6

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 9 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Wageningen en Rhenen

Overlijdt een dierbare, dan wilt u graag dat iemand u bij staat met warmte en begrip. Monuta Jansen en Welgraven snapt dit. In de dagen tot de uitvaart in Wageningen, Rhenen of de gemeente Overbetuwe bieden we u rust en ruimte, maar zijn we tegelijkertijd altijd dichtbij om u bij te staan met raad en daad. Persoonlijk contact staat hierin voorop. We nemen u stap voor stap mee in het proces. In de roerige dagen helpen wij u met onze nuchterheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt. Monuta Jansen en Welgraven in Wageningen is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Uitvaartcentrum Monuta Jansen en Welgraven
Bezoekadres
Buissteeg 2
6704 AG Wageningen
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Eric Janzen Monuta
Uitvaartverzorger

Eric

Welgraven

Lees meer over Eric
Image
Ilze Jansen Monuta
Uitvaartverzorger

Ilze

Jansen

Lees meer over Ilze
Image
Jansen en Welgraven uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Wageningen

Onze uitvaartverzorgers Ilze Jansen en Eric Welgraven hebben jarenlange ervaring in het uitvaartvak. Wij verzorgen de uitvaart of opbaring in ons uitvaartcentrum in Wageningen voor u. Of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Ook als u in Rhenen of gemeente Overbetuwe woont, kunt u in ons uitvaartcentrum in Wageningen terecht. Is een andere locatie passender? Dan staan wij u vanzelfsprekend ook bij met het regelen van de uitvaart in Wageningen en omgeving. Omdat wij persoonlijke betrokkenheid belangrijk vinden, heeft u altijd een vast aanspreekpunt. Wij staan iedere dag voor u klaar.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Jansen en Welgraven in Wageningen?
U kunt terecht bij Monuta Jansen en Welgraven in Wageningen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Rhenen, Elst Ut, Maurik, Rijswijk Gld, Eck en Wiel, Ingen, Ommeren, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, IJzendoorn, Echteld, Heteren, Randwijk, Dodewaard, Zetten, Hemmen, Andelst, Herveld, Valburg, Homoet en Wageningen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Wageningen, waar kan ik terecht?
Als uitvaartonderneming in Wageningen hebben wij een uitvaartcentrum aan de Buissteeg in Wageningen. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Ook kunt u hier de afscheidsdienst regelen. Wij verzorgen het afscheid van begin tot eind. 
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta Jansen en Welgraven kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.