Recensies

Goede begeleiding

Goede begeleiding en niet proberen je iets op te dringen

Goede zorgen en rust

Goede zorgen voor de overledene en voor ons als Familie. Aandacht,en rust, goede en snelle communicatie

Goed geluisterd

Het was heel fijn dat er naar al onze wensen werd geluisterd en heel bijzonder dat we alles zo hebben kunnen uitvoeren.

Zorg uit handen

Maike heeft alle zorg uit handen genomen zodat wij ons volledig konden richten op het afscheid en rouwproces

Gepast afscheid dankzij Maike

Wij zijn door Maike ontzettend goed begeleid en hebben ondanks de omstandigheden (Corona) op een zeer prettige manier afscheid kunnen nemen.

Een passend afscheid

Na het leggen van het telefonisch contact werd er gelijk gereageerd en werden we verder geholpen. We hadden een erg vriendelijke uitvaartbegeleidster die ons eigenlijk aan de hand heeft genomen om alles perfect zoals mijn moeder dat gehad had willen hebben te regelen en te organiseren.

Uitstekend en super fijne begeleiding

De uitvaart van mijn vader Henk Pampiernole werd begeleid door Erica samen met haar collega's van Monuta. Erica en haar collega's doen hun werk met veel passie, liefde, vol overgave en met heel veel respect. De gastvrijheid, behulpzaamheid, het vertrouwen en het mee denken was een erg prettig gevoel en wat was het fijn alle vragen te kunnen stellen die we hadden maar ook de angsten aan te kunnen geven en daar steun in te krijgen van hen, voor mij als persoon was dit erg belangrijk en het heeft mij heel veel gedaan maar ook het feit dat hier echt de tijd voor genomen word en erop in word gespeeld daar ben ik erg dankbaar voor, ik denk er heel vaak aan terug, dankjewel Erica, ik ben dankbaar hoe fijn de begeleiding ging in het regelen van de uitvaart, tijdens de condoleance en de begravenis van mijn vader. Erica en Iedere medewerker van Monuta Winterswijk verdienen een dikke 10 namens mij en mijn familie.

Altijd goed bereikbaar

Afspraken worden nagekomen. Je kunt altijd bellen / mailen, er wordt dan z.s.m. contact opgenomen.

Fijne begeleiding

Wij zijn als familie heel fijn begeleid in deze gekke en nare tijd

Persoonlijk

De persoonlijke aandacht middels de contactpersoon