Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0543 - 51 46 07

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 12 beoordelingen.
91% beveelt ons aan.

Sylvia van Breemen Rits
29-12-2023

Ik als dochter stond er ineens voor woon zelf al 30 jaar niet meer in Nederland en was echt verrast .ben vanaf het melden van overlijden van mijn vader perfekt begeleid ,het opbaren thuis, het overplaatsen familiekamer,de organisatie ,de uitvaart alles werd heel fijn en goed begeleid er was niks van te voren besproken en er kwamen vele beslissingen opeens om te maken alles werd liefdevol ondersteund en georganiseerd tot in het kleinste detail dit heeft ervoor gezorgd dat het afscheid mooi liefdevol en met vele mooie herinneringen plaatsgevonden heeft .

Lees meer

Emile Van Koot
27-11-2023

Zeer tevreden .

Lees meer

Gerrit Keen
16-10-2023

Zeer tevreden over de dienstverlening van Monuta en met name door mevr. Erica Ubbink met hulp van mevr. Stortelder.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Winterswijk

Winterswijk en haar omgeving is onderdeel van het Nationaal Landschap. Het wordt dan ook wel de Parel van de Achterhoek genoemd. Winterswijk en haar buurtschappen zijn prachtige plekken om een mooie begrafenis of crematie te verzorgen. Wij komen uit deze omgeving en kennen daardoor de plaatselijke gebruiken. Ook weten wij wat er mogelijk is wanneer wij een uitvaart regelen in Winterswijk en omgeving. Dit doen we met de mentaliteit van de regio, want wij weten nog écht wat naoberschap betekent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-winterswijk.jpg
Uitvaartcentrum Monuta in Winterswijk
Weeninkpad 49
7101 MX Winterswijk
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Ellen Wezendonk
Uitvaartverzorger

Ellen

Wezendonk

Lees meer over Ellen

Image
Erica Ubbink
Uitvaartverzorger

Erica

Ubbink

Lees meer over Erica

Image
Uitvaartcentrum Winterswijk gebouw

Uitvaartcentrum Monuta in Winterswijk

Ons uitvaartcentrum in Winterswijk ligt op loopafstand van het centrum. U heeft bij ons een ruime keus in mogelijkheden. Zo kunt u uw dierbare bij ons opbaren in één van de 24-uurs kamers. De sfeervolle en lichte aula kunt u gebruiken voor condoleances, maar ook voor een afscheidsplechtigheid of koffietafel. Het uitvaartcentrum in Winterswijk straalt van binnen een enorme warmte uit. Onze gasten ervaren dit als zeer prettig.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Winterswijk werkt samen met de volgende lokale partners.
Fotograaf
Foto Francis
Fotograaf
Ron Rensink
Fotograaf
Frank Bosvelt
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Winterswijk?
U kunt terecht bij Monuta in Winterswijk voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Winterswijk, Aalten, Bredevoort, Lichtenvoorde, Vragender, Harreveld, Zieuwent, Lievelde, Groenlo, Mariënvelde, De Heurne en Dinxperlo.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Winterswijk, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Winterswijk een eigen uitvaartcentrum. U kunt hier afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. U kunt bij ons een condoleance, afscheidsplechtigheid en koffietafel houden.