Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 695 14 44

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Nijenheim in Zeist gemiddeld met een

9.3
11 beoordelingen
100% beveelt Monuta Nijenheim in Zeist aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Ondanks het intense verdriet. Kreeg ik voldoende advies ,en liep alles zoals wij het als familie wilde. Wij zijn erg tevreden

Meer lezen
Corrie versluis
Utrecht
07-01-2022
10

Ik kan iedereen monuta aanbevelen je wordt hier in goed in begeleid. En de uitvaart is ook heel mooi en netjes gegaan. Ze leven ook met je mee de wensen van de overleden worden zeer na keurig gedaan.

Meer lezen
Jolanda
La Cruz
16-11-2021
10

Hele prettige week mee gemaakt na het overlijden van mijn vrouw tot en met de crematie .

Meer lezen
Gert
Barneveld
02-11-2021
9

Attent en correct

Meer lezen
mevr j vos Langras
Amersfoort
28-09-2021
9

Ik was heel te vrede over de verzorging

Meer lezen
Nel van van Klooster
BARNEVELD
17-06-2021
9

Ik heb het hele proces met Monuta als bijzonder ervaren. Erg betrokken, empathie voor de ervaring van het overlijden. Ruimte voor eigen betrokkenheid, bedoel ik de wensen van de overledene, evt spreken, muziek ed. Kortom, erg fijn! Toevallig vandaag de as opgehaald van mijn man, ook bijzonder, maar hij is weer "even" thuis. Verdriet blijft, maar de herinneringen zijn fijn. Het leven gaat door, is ook goed, maar het was heel fijn om met Monuta "even" stil te staan bij het leven van de overledene en de achterblijver. Klasse!!!

Meer lezen
M.Vermeer-van Leeuwen
Leusden
02-06-2021
8

In lastige omstandigheden - mijn moeder overleed in een verpleeghuis aan corona, terwijl er veel besmettingen waren - heeft Berna me goed geholpen en geadviseerd. Ze dacht mee en gaf goed advies

Meer lezen
heer Gerhard
Leusden
05-04-2021
9

Klantvriendelijk

Meer lezen
mevrouw hulsdouw
Lopikerkapel
24-03-2021
10

Na het overlijden van mijn moeder werden alle zaken waarmee je plotseling te maken krijgt uit handen genomen. De begeleiding door Natalie van Eijndthoven hebben wij als zeer meelevend en plezierig ervaren.

Meer lezen
Hans
Houten
08-03-2021

In augustus 2016 overleed mijn vader. Zijn uitvaart en de wensen daaromheen, waren al met Maurits besproken, en vervolgens zeer naar wens uitgevoerd. Ook mijn moeder had alles vooraf met hem besproken..., zij overleed op 18 oktober jl.. Wat waren wij blij dat Maurits haar uitvaart ook wilde regelen! Het was zo vertrouwd, en naar omstandigheden, zo fijn! Vanaf het moment van overlijden tot aan de dag van vandaag ervaren we professionaliteit, vakkundigheid, vertrouwen en lieve woorden. Er wordt over alles meegedacht, en voor zover wij dat willen, wordt ons alles uit handen genomen. Lieve Maurits, ik wil je graag nogmaals bedanken voor alles wat jij samen met je team, voor ons betekend hebt. Wij hebben twee keer een prachtig afscheid gehad, en dat pakt niemand ons meer af! Liefs Marjolein.

Meer lezen

Marjolein Tollenaar-van Halteren

Na het onverwacht overlijden van mijn vader waren Maurits en Ans een baken van rust en professionaliteit. Zij namen ons alles uit handen zonder ons het gevoel te geven de regie kwijt te raken. Aan alle wensen kon worden voldaan en zij wezen ons op mogelijkheden welke wij nooit voor mogelijk hadden geacht. Tussen het overlijden van mijn vader en de uitvaart vormden zij de spil van ons bestaan, altijd aanwezig, altijd bereikbaar, maar nooit op de voorgrond. Meedenkend, ons coachend en steunend. Voor de plechtigheid, tijdens de plechtigheid en zeker ook na de plechtigheid. Wij , als nabestaanden, vrouw, dochter, schoonzoon en kleinkinderen kregen allemaal onze ruimte om op onze eigen manier met de situatie om te gaan, ze bewogen mee op onze emoties. Zij gaven ons de ruimte te beslissen wat wij werkelijk wilden zonder oordeel en zonder enige commerciële gedachte. Maurits en Ans hebben ons de mogelijkheid geboden afscheid te nemen in de geest van mijn vader, zonder hem ooit te hebben gekend. Respect voor deze twee kanjers die met zoveel toewijding en liefde ons hebben bijgestaan in de afgelopen weken en in de weken die nog gaan komen.

Meer lezen

Rolinka Kiburg-Altena

Maurits Altena Van Neerbos heeft de uitvaart (begrafenis) van onze moeder begeleid. Het overlijden was onverwacht en er kwam in korte tijd veel op ons af. Maurits was in de periode van overlijden tot afscheid (en daarna) onze 'rots in de branding'. Met zijn hele fijne, warme en oprechte aanwezigheid gaf hij ons steun en vertrouwen. We hadden ons geen betere begeleiding kunnen wensen. Ook de rest van het team deed er alles om er een mooie dienst van te maken (incl. de medewerkers voor de laatste verzorging). Niets was hen te veel (meedenken met foto's, muziek & beeld nog maar een keer in de zaal testen, etc.). Zoveel geduld, persoonlijke aandacht en waardigheid is een groot goed bij dergelijke omstandigheden. De locatie (Nijenheim) is modern en stijlvol, ook de familie/rouw suite vonden wij erg prettig. Alle aanwezigen vonden het een erg mooi samenzijn. Daar een goed gevoel aan overhouden helpt echt in het rouwproces. Nogmaals dank, respect en een hele diepe buiging.

Meer lezen

Roel Bakels & Saskia Bakels