Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 695 14 44
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Nijenheim in Zeist gemiddeld met een 9.3

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 11 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Zeist

Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart, staat Monuta Nijenheim voor u klaar om een uitvaart in Zeist en omgeving voor u te regelen. Samen met uw uitvaartverzorger regelt u in alle rust een afscheid dat past bij wie uw overleden dierbare was. Zodat het afscheid een dierbare herinnering wordt. Onze uitvaartverzorgers helpen en ontzorgen u bij alles dat komt kijken bij het regelen van een uitvaart in Zeist. Zodat u zich in alle rust kunt richten op het nemen van afscheid. En of u nu kiest voor een begrafenis of crematie, wij luisteren naar uw wensen.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Uitvaartcentrum Zeist
Uitvaartcentrum
Kroostweg 33
3704 EA Zeist
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Monuta Amersfoort Johan Sienema
Uitvaartverzorger

Johan

Sienema

Lees meer over Johan
Image
Uitvaartverzorger Sander Groeneveld
Uitvaartverzorger

Sander

Groeneveld

Lees meer over Sander
Image
Anneke Schaap Monuta
Uitvaartverzorger

Anneke

Schaap

Lees meer over Anneke
Image
Uitvaartverzorger Berna Hofmans
Uitvaartverzorger

Berna

Hofmans

Lees meer over Berna
Image
Bas Scholten Monuta
Uitvaartverzorger

Bas

Scholten

Lees meer over Bas
Image
Uitvaartcentrum Zeist

Uitvaartcentrum in Zeist

Voor een uitvaart in Zeist staan de medewerkers van Monuta Nijenheim voor u klaar. Het uitvaartcentrum is een statig wit pand aan de Kroostweg. Het bijzondere gebouw heeft de sfeer van een woonhuis zodat nabestaanden zich er makkelijker thuis kunnen voelen. Het uitvaartcentrum beschikt over meerdere stijlvol ingerichte opbaarkamers en 24-uurskamers, en biedt uitgebreide cateringmogelijkheden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Nijenheim in Zeist werkt samen met de volgende lokale partners.
Bloemist
Margriet Bloembinders
Vervoer
Meijers Rouwvervoer
Uitvaartmuziek
Memories Uitvaartmuziek
Notaris
Van Rhijn Notarissen
Fotograaf
Herinnering in Beeld
Steenhouwer
Steenhouwerij Jongerius
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Nijenheim in Zeist?
U kunt terecht bij Monuta Nijenheim in Zeist voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Nieuw Lekkerland, Streefkerk, Groot Ammers, Nieuwpoort, Langerak Zh, Waal, Woerden, Kamerik, Zegveld, Harmelen, Utrecht, Westbroek, Breukeleveen, Zeist, Huis ter Heide Ut, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin, Groenekan, Maartensdijk, Hollandsche Rading, Ammerzoden, Well Gld, Hurwenen, Rossum Gld, Kerkdriel, Hoenzadriel, Velddriel, Alem, Cothen, Wijk Bij Duurstede, Driebergen-Rijsenburg, Bunnik, Odijk, Werkhoven en Ossenwaard UT.
Ik zoek een Monuta Nijenheim uitvaartcentrum in Zeist, waar kan ik terecht?
Monuta Nijenheim heeft in Zeist een eigen uitvaartcentrum. U kunt vanuit ons historische pand in Zeist in alle rust afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Dit kan in één van onze traditionele rouwkamers of in de 24-uurskamers in ons uitvaartcentrum. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Van opbaring tot de afscheidsdienst, en de nazit achteraf vanuit ons Grand Café.