Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
030 - 695 14 44

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Zeist

Wij helpen u met het regelen van een passende begrafenis in Zeist en omgeving. Zo gaan wij bijvoorbeeld mee een graf uitzoeken als u dat prettig vindt. Na de plechtigheid, in bijvoorbeeld een van de vele kerken in regio Zeist, gaat de rouwstoet naar de begraafplaats. Bij het regelen van een begrafenis in Zeist kiest u uit een van de gemeentelijke begraafplaatsen om uw overleden dierbare te begraven, of bijvoorbeeld op begraafplaats Rusthof in Leusden dat op tien minuten rijafstand van Zeist ligt. Een andere mogelijkheid is om uw overleden dierbare te begraven op de Gemeentelijke Begraafplaats aan de Woudenbergseweg in Zeist, een bosrijke plek. Maar vanzelfsprekend staan wij u ook buiten Zeist bij in het regelen van een begrafenis.

030 - 695 14 44
Roos op grafsteen

Crematie regelen in Zeist

Wanneer u kiest voor het regelen van een crematie in Zeist en omgeving, dan helpen wij u graag bij het verzorgen van een passende locatie om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Zoekt u een crematorium die klein van opzet is, en een huiselijke sfeer heeft, dan is crematorium Noorderveld een goede optie. Dit crematorium bevindt zich in Nieuwegein, op twintig minuten rijafstand van Zeist. De aula van dit crematorium is geschikt voor grote en kleine gezelschappen en het is ook mogelijk om uw overleden dierbare hier op te baren. Na de crematie en wettelijke termijn is het mogelijk om de urn met de as van uw overleden dierbare voor twee of vijf jaar bij te plaatsen in de urnenmuur of urnentuin. Andere mogelijkheden in de regio zijn Crematorium Amersfoort in Leusden, crematorium Den en Rust in Bilthoven en crematorium Daelwijck in Utrecht.

030 - 695 14 44
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Zeist, Bilthoven, De Bilt, Bosch en Duin, Huis ter Heide, Driebergen, Wijk bij Duurstede of omgeving? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

030 - 695 14 44