Recensies

Op afstand maar wel persoonlijk

Er is zo respectvol gehandeld en ondanks de nare omstandigheden meegegaan in de wensen van de familie hoe de uitvaart eruit zou gaan zien. Er is op geen enkel verzoek van onze kant een nee antwoord gegeven, de uitvaartverzorgster heeft met ons meegedacht en tips gegeven, op deze manier Is het een prachtige uitvaart geworden. Nogmaals namens de hele familie onze dank hiervoor.

Goed bereikbaar

Goede bereikbaarheid, goede voorzieningen en uitvoerige documentatie.

Goede begeleiding

Wij hebben een heel goede begeleiding gehad. Het was heel ontspannen maar ook concreet.

Goed begeleid

Ondanks de Corona maatregelen is alles goed begeleid

Luisterend oor

Er werd goed naar onze wensen geluisterd, advies gegeven en meegedacht

Respectvol

Respectvol handelen en duidelijk, met een persoonlijke aanpak.

Van A tot Z

Mevrouw Y. Buitendijk heeft mij ontzettend goed geholpen van stap 1 tot 10. Zij heeft met namens Monuta alles gedaan voor mij en mijn familie dat wij niet hoeven te zorgen. Alles was ontzettend goed geregeld! Ik ben heel tevreden van Monuta.

Liefdevol en respect

Onze uitvaartverzorgster Yvonne, heeft mijn broer en ikzelf goed geholpen. Nu drie maanden geleden kijk ik er met een fijn gevoel op terug. Het was een mooi liefdevol afscheid. Ook de zorg door de andere dames, die de koffie verzorgde waren fijn. Plus een rustige mooie omgeving. Yvonne en Monuta bedankt hiervoor.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, vriendelijk en meelevend. En bijgestaan met advies.

Dhr.

Lief, zorgvuldig en met veel geduld zijn wij door Yvonne Buitendijk begeleid in deze voor mij en onze kinderen zo moeilijke dagen. Ook op de dag van de crematie van mijn echtgenote Marina mochten wij dat weer ervaren. Een hele troost dat wij het allemaal aan haar mochten overlaten. De plechtigheid gaf ons een warm gevoel. Alles is tot in de puntjes geregeld. Ook bij het horen van de geluidsopname thuis op een schijfje gaf mij weer een fijn en betrokken gevoel. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. Roy Utermark