Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zoetermeer gemiddeld met een

9,5
65 beoordelingen
98% beveelt Monuta Zoetermeer aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Uitvaart wordt keurig geregeld door Monuta

Meer lezen
PJ
Den Haag
16-05-2024
10

Het was helemaal goed

Meer lezen
Alijda Zaalberg
Leiden
02-05-2024
10

Mijn ervaring met Monuta is nu de 2e keer. Eerste keer met mijn moeder, dat was zeer goed. Nu de tweede keer met mijn vrouw en dat vonden wij uitstekend. De begeleidster was al voor het overlijden bij ons geweest en dat schepte een band, die tijdens de dagen daarna door ons als zeer positief werd ervaren. Ook tijdens de nazorg was ze bereid vragen te beantwoorden. Al met al een zeer positieve ervaring.

Meer lezen
Jan
Zoetermeer
17-04-2024
10

Mijn ervaring met Monuta heb ik goed ervaren Goed geholpen En ik zou monuta aanbevelen aan vrienden en familie!

Meer lezen
Jennifer van Eersel
Zoetermeer
26-03-2024
9

De uitvaartverzorger van Monuta ging integer en zeer respectvol met de nabestaanden om. In een periode waarin emoties de overhand nemen en de ratio ons regelmatig in de steek liet, toonde de uitvaartverzorger veel begrip en ging erg respectvol met ons en de situatie om. Natuurlijk is dat ook zijn werk maar het is ook een soort roeping. Denk niet dat dit vak voor iedereen is weggelegd. Daarnaast was de uitvaartverzorger zeer helder in de communicatie zodat iedereen wist wat hij/zij te doen stond en wanneer specifieke zaken (i.e. teksten voor de rouwkaart, muziek, foto's etc.) dienden te worden opgeleverd. De offerte voor de uitvaart was ook helder en duidelijk zodat we niet voor verrassingen zijn komen te staan. In de moeilijke periode na een overlijden, heeft de uitvaartverzorger heel veel zorg en stress uit handen genomen.

Meer lezen
Roderick
Breda
12-02-2024
10

We zijn zeer vriendelijk geholpen door birgit van nispen En daar zijn we dankbaar voor

Meer lezen
Christel
Zoetermeer
01-02-2024
8

Zeer prettige uitvaart verzorging door Birgit geregeld

Meer lezen
Marleen Lina
Voorburg
09-01-2024
10

Ik ben heel erg tevreden met de uitvaart en verzorging van mijn vrouw in het voorgesprek wordt er goed de tijd genomen en meegedacht. Het was allemaal boven verwachting.

Meer lezen
Gerard
Zoetermeer
18-12-2023
10

Remi Korsage is een zeer professionele en toegewijde begeleider. Hij voelt goed aan welke impact het verlies bij de nabestaanden heeft en stemt zijn handelen en ondersteuning daar heel goed op aan. Als familie zijn we erg tevreden over zijn aanpak van begin tot en met de nazorg. Ik wens Monuta veel van dit soort medewerkers.

Meer lezen
Gerard Koch
Voorburg
18-12-2023