Recensies

Dhr.

Lief, zorgvuldig en met veel geduld zijn wij door Yvonne Buitendijk begeleid in deze voor mij en onze kinderen zo moeilijke dagen. Ook op de dag van de crematie van mijn echtgenote Marina mochten wij dat weer ervaren. Een hele troost dat wij het allemaal aan haar mochten overlaten. De plechtigheid gaf ons een warm gevoel. Alles is tot in de puntjes geregeld. Ook bij het horen van de geluidsopname thuis op een schijfje gaf mij weer een fijn en betrokken gevoel. Nogmaals hartelijk dank daarvoor. Roy Utermark

Dankbaar

Dat zijn we voor de manier waarop Ferry van der Horst ons als familie heeft begeleid rond de uitvaart van mijn moeder. Het prettige contact vanaf het eerste moment, zijn openheid en betrokkenheid, het steeds benaderbaar zijn voor welke vraag dan ook, zijn heldere uitleg, zijn meedenken in mogelijkheden en het uitgebreid de tijd nemen voor ons, hebben we als erg waardevol ervaren. Het is te merken dat hij dit vak verstaat - professioneel en met liefde. Hierdoor kregen wij een tot in detail verzorgde, bijzondere uitvaart, wat ons en zeker mij zo heeft geholpen in het verwerken van het verlies van onze geliefde mam. Ferry - dank.

Niets is teveel, heel netjes en mooi gedaan!

Ik vind dat de mensen die bij Monuta werken met heel veel liefde hun werk doen en dat ze zich ook erg betrokken voelen.

Ferry bedankt

Alle medewerkers zijn respectvol met mijn schoonzus Patty omgegaan. Patty kon worden opgebaard op haar woonlocatie en dit werd goed begeleidt door Monuta. Maar ik wil graag Ferry van der Horst bedanken, omdat hij van het begin tot het eind alles perfect heeft geregeld. Hij was altijd bereikbaar en dacht altijd mee. Hij heeft Monuta fantastisch vertegenwoordigd en wij zullen altijd goede herinneringen aan hem hebben, omdat hij heeft bijgedragen aan het verwerken van het verlies van onze Patty. Wij willen ook een compliment geven aan zijn vrouw, omdat zij indirect ook een bijdrage heeft geleverd, doordat zij Ferry de gelegenheid geeft zijn werk naar behoren uit te voeren.

Goede ervaring met Monuta

Nadat mijn vrouw heel snel achteruit ging en binnen enkele dagen zou gaan overlijden heb ik met Monuta contact gezocht. Het voorgesprek met uw medewerker was heel plezierig, open en met alle medeleven die wij op dat moment nodig hadden. Uw medewerker heeft zich heel rustig opgesteld en zich dienstbaar ingezet met alle mogelijkheden die Monuta kan bieden. Ondanks dat wij geen enkele eerdere ervaring hebben gehad met een te regelen uitvaart, was dit een geweldige ervaring.

Uitstekende begeleiding

Vanaf het begin tot het einde van deze moeilijke periode zijn wij heel fijn begeleid. Wij hebben bijna geen zorgen gehad om dingen die geregeld moesten worden, dit werd allemaal fijn door jullie opgepakt.

Naar wens

Alles naar onze wens netjes verzorgt.

Heel fijn

Het respect waarmee alle medewerkers met ons als familie om gingen. De betrokkenheid. De ruimte die werd geboden om te doen waar wij ons goed bij voelden, maar ook te adviseren over de keuzes die misschien wat minder handig waren of waar wij over twijfelden.

Fantastisch!

Omdat ik een fantastische uitvaartverzorger had !

Perfect

Perfect geregeld , goed begeleid .