Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ogier gemiddeld met een

9.5
30 beoordelingen
96% beveelt Monuta Ogier aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Met Richard Willemse hebben we een hele fijne ervaring gehad ,als begeleider van de uitvaart van mijn moeder .een beteren begeleider hadden we ons niet kunnen wensen .

Meer lezen
Andrea de koning
Leiden
04-01-2022
10

Het is allemaal zo netjes verlopen. De uitvaartverzorger hadden wij veel steun aan. Hij heeft ons goed geholpen.

Meer lezen
Marga
Zoetermeer
03-01-2022
8

Na het overlijden in het verzorgingshuis (in de avond) hebben wij zelf Monuta gebeld. Vanaf dat telefoongesprek is alles gelijk door Monuta opgepakt. De volgende dag werd er contact met ons opgenomen en hebben we een hele goede uitleg ontvangen hoe verder. Wij hebben onze wensen besproken en alles is uitgevoerd. Tevens hebben wij verzekeringspapieren meegegeven en alles is door Monuta bij de Maatschappijen opgevraagd . Eigenlijk is alles door Monuta geregeld. Juist waar je tegenop ziet regelde Monuta voor ons.

Meer lezen
Sonja
MOERKAPELLE
03-01-2022
9

De uitvaartverzorger kwam op mij over als zowel praktisch als perfectionist die een strak proces organiseert. Dat gaf mij veel rust en vertrouwen.

Meer lezen
Theo
Leiden
16-12-2021
10

Heel fijn hoe alles werd begeleid en geregeld. Alles verliep zoals wij het hadden aangegeven en Anne was zeer behulpzaam, goed bereikbaar en zeer ongedwongen. Echt heel fijn in zo'n tijd dat je echt geleefd wordt!

Meer lezen
Linda
Leidschendam
24-11-2021
9

Professionele begeleiding met aandacht voor de persoonlijke wensen.

Meer lezen
Petra Krumpelman
Alphen aan den Rijn
31-10-2021
10

Vanaf het eerste contact na het overlijden tot aan het laatste moment werden wij meer dan uitstekend begeleid door de medewerker Richard Willemsen. Zowel familie als vrienden waren vol lof hoe alles is verlopen. Door de goede verzekering van onze moeder, heel belangrijk, kon alles prima worden geregeld. Voor ons was er een waardig afscheid van onze moeder.

Meer lezen
Theo
Zoetermeer
20-10-2021
9

Richard willemse was onze uitvaartverzorger heeft ons met raad en daad beigestaan heel betrokken met vragen direct antwoord gaf ons een heel goed gevoel . De uitvaard zelf heeft hij ontzettend goed geregeld . Het was niet zwaar maar respectvol precies zo als wij het graag wilde . Ik heb hem ook gezegd jongen blijf dit werk doen je bent hiervoor geboren . Terug kijkend op deze dag geeft ons een goed gevoel en helpt zeer zeker bij het verwerken van ons verdriet. VERDER wil ik alle medewerkers van Monuta hartelijk danken voor hun inzet en toewijding ik weet zeker dat mijn man het zeer gewaardeerd zou hebben.met vriendelijke groeten Ingrid Sijthoff.

Meer lezen
INGRID
Zoetermeer
20-10-2021
9

Ik ben fantastisch geholpen bij de voorbereiding van de crematie van mijn man en erna. Zeer aan te bevelen!

Meer lezen
Saida
Den Haag
19-10-2021

Bijzonder tevreden
Nu al zeker 8 maal een uitvaart bij Monuta meegemaakt en steeds bijzonder tevreden! Alles in de puntjes geregeld.

Meer lezen

heer Van Den Berg

Uitstekende begeleiding
In alles een goede begeleiding en een luisterend oor hebben voor de situatie. In mw Yvonne Buitendijk hadden we een uitstekende begeleidster.

Meer lezen

heer De Koning

Op afstand maar wel persoonlijk
Er is zo respectvol gehandeld en ondanks de nare omstandigheden meegegaan in de wensen van de familie hoe de uitvaart eruit zou gaan zien. Er is op geen enkel verzoek van onze kant een nee antwoord gegeven, de uitvaartverzorgster heeft met ons meegedacht en tips gegeven, op deze manier Is het een prachtige uitvaart geworden. Nogmaals namens de hele familie onze dank hiervoor.

Meer lezen

mevrouw Somboon

Goed bereikbaar
Goede bereikbaarheid, goede voorzieningen en uitvoerige documentatie.

Meer lezen

heer Vos

Van A tot Z
Mevrouw Y. Buitendijk heeft mij ontzettend goed geholpen van stap 1 tot 10. Zij heeft met namens Monuta alles gedaan voor mij en mijn familie dat wij niet hoeven te zorgen. Alles was ontzettend goed geregeld! Ik ben heel tevreden van Monuta.

Meer lezen

mevrouw Bangay

Liefdevol en respect
Onze uitvaartverzorgster Yvonne, heeft mijn broer en ikzelf goed geholpen. Nu drie maanden geleden kijk ik er met een fijn gevoel op terug. Het was een mooi liefdevol afscheid. Ook de zorg door de andere dames, die de koffie verzorgde waren fijn. Plus een rustige mooie omgeving. Yvonne en Monuta bedankt hiervoor.

Meer lezen

Marlies van den Broek