Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ogier gemiddeld met een

9.6
20 beoordelingen
95% beveelt Monuta Ogier aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Richard was onze uitvaartverzorger en we waren heel blij met hem. Professioneel maar heel persoonlijk. Luisterde goed naar onze wensen. Alles was goed geregeld, bedankt Richard.

Meer lezen
Petra
Alphen aan den Rijn
09-09-2021
10

Alles gegaan zoals wij voor ogen hadden, mede dankzij Richard Willemsen.

Meer lezen
mevrouw spakman de haan
Amsterdam
10-08-2021
9

Als nabestaande heb je genoeg aan je hoofd. Het is prettig als je gehoord wordt en uit de wind gehouden wordt.

Meer lezen
Tina Witveld
DELFT
12-07-2021
10

onze ervaring met monuta en de hulp van Anne van der zee bij het regelen van alles en van remy bij de crematie waren erg goed was voor ons perfect

Meer lezen
Andre
Zoetermeer onze ervaring
23-05-2021
10

Anne heeft ons van begin tot eind op een zeer bekwame- en persoonlijke wijze begeleid en geadviseerd. Mede hierdoor op een zeer waardevolle manier afscheid kunnen nemen, daar zijn we dankbaar voor.

Meer lezen
Rob
Den Haag
05-05-2021
10

Ik heb het zeer gewaardeerd dat juist in deze tijd, Anne gewoon bij ons thuis is geweest en dat er 100% rekening is gehouden met onze wensen.

Meer lezen
Nancy
Den Haag
05-05-2021
9

Het meedenken van de uitvaartverzorger was erg goed, leefde zich goed in , in de wensen van ons gezin, zelf de broodjes Pindakaas met hagelslag voor de kleine mannen, werd geregeld. De gesprekken waren erg gemakkelijk (informeel), dank aan Remi Korfage

Meer lezen
Rudolf Jan
Zoetermeer
28-04-2021
10

De conclusie na afloop van de plechtigheid was het was goed, geheel naar onze wensen met voldoende tijd en ruimte om op een mooie manier afscheid te nemen. Je hebt zelf de regie en waar nodig stuurt Monuta bij op de achtergrond.

Meer lezen
John v Diepen
Zoetermeer
24-03-2021
8

Verzorging: Ivm met corona, hadden wij toch, een mooie afscheid kunnen nemen, hoop dat het zonder corona, uitmuntend zou zijn. Financieel: Zou ik niet aanbevelen, geld dat overblijft, wordt niet uitgekeerd ondanks, dat men voor verzekerd bent, men vraag bewijs stukken om te declareren, dat vind ik niet relevant, men zijn voor een bebaalde bedrag verzekerd voor de uutvaart, als men onder blijft, vind ik dat de rest gestort moet worden naar de nabestaande, vorderingen die open staan van de overledene in zijn geheel moeten toch door de nabestaande afgelost worden.

Meer lezen
AFM Regales
Zoetermeer
24-03-2021

Bijzonder tevreden
Nu al zeker 8 maal een uitvaart bij Monuta meegemaakt en steeds bijzonder tevreden! Alles in de puntjes geregeld.

Meer lezen

heer Van Den Berg

Uitstekende begeleiding
In alles een goede begeleiding en een luisterend oor hebben voor de situatie. In mw Yvonne Buitendijk hadden we een uitstekende begeleidster.

Meer lezen

heer De Koning

Op afstand maar wel persoonlijk
Er is zo respectvol gehandeld en ondanks de nare omstandigheden meegegaan in de wensen van de familie hoe de uitvaart eruit zou gaan zien. Er is op geen enkel verzoek van onze kant een nee antwoord gegeven, de uitvaartverzorgster heeft met ons meegedacht en tips gegeven, op deze manier Is het een prachtige uitvaart geworden. Nogmaals namens de hele familie onze dank hiervoor.

Meer lezen

mevrouw Somboon

Goed bereikbaar
Goede bereikbaarheid, goede voorzieningen en uitvoerige documentatie.

Meer lezen

heer Vos

Van A tot Z
Mevrouw Y. Buitendijk heeft mij ontzettend goed geholpen van stap 1 tot 10. Zij heeft met namens Monuta alles gedaan voor mij en mijn familie dat wij niet hoeven te zorgen. Alles was ontzettend goed geregeld! Ik ben heel tevreden van Monuta.

Meer lezen

mevrouw Bangay

Liefdevol en respect
Onze uitvaartverzorgster Yvonne, heeft mijn broer en ikzelf goed geholpen. Nu drie maanden geleden kijk ik er met een fijn gevoel op terug. Het was een mooi liefdevol afscheid. Ook de zorg door de andere dames, die de koffie verzorgde waren fijn. Plus een rustige mooie omgeving. Yvonne en Monuta bedankt hiervoor.

Meer lezen

Marlies van den Broek