Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zoetermeer gemiddeld met een

9,4
45 beoordelingen
97% beveelt Monuta Zoetermeer aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Omdat de uitvaart die we moesten organiseren een aantal ingewikkelde internationale aspecten had (waaronder repatriatie van het stoffelijk overschot) begonnen we al een tijd voor het overlijdensmoment aan de voorbereidingen. Toen het eenmaal zover was, hadden we de meeste zaken al in detail kunnen regelen, waarbij de steun en het advies en de persoonlijke inzet van onze uitvaartverzorgen Remi Korfage (en ongetwijfeld het team waarmee hij werkte) een grote positieve rol speelden. Pro-actief en professioneel. De feitelijke uitvaart bestond in hoofdzaak uit crematie en bijzetting urn en beide gebeurtenissen waren onvergetelijk goed en precies zoals we dat gewild hadden. Zelfs het weer werkte mee. Al met al dus een zeer positieve ervaring rond iets dat toch voor iedereen even moeilijk was, het afscheid nemen van een dierbare... Goed gedaan, Remi, goed gedaan, Monuta. Merci.

Meer lezen
Michiel Dominicus
Guildford, Verenigd Koninkrijk
02-12-2022
10

Alles werd helder en duidelijk uitgelegd. Anne had ook goed inzicht in de diverse emoties van de familie en wist hier goed op in te spelen, zodat alles harmonieus verliep.

Meer lezen
Carla
Nootdorp
16-11-2022
9

mijn moeder was plotseliing overleden, maar het respect wat wij mochten ondervinden, alles was tot in de kleinste puntjes geregeld, ik hoefde echt nergens over in te zitten, het was een prachtige dienst, waar we met zoveel dankbaarheid aan terug denken, het was echt meer dan super!

Meer lezen
Sylvia bontenbal
naaldwijk
16-11-2022
9

Alle regelzaken die bij een uitvaart spelen zijn mij als nabestaande uit handen genomen. Ik vond dat prettig want je hebt andere dingen aan je hoofd.

Meer lezen
Robert Nijhuis
ZOETERMEER
18-10-2022
10

Bij Monuta wordt de uitvaart fantastisch verzorgd, alles in overleg. Goede begeleiding en tot in de puntjes geregeld.

Meer lezen
Erica
Zoetermeer
16-08-2022
7

persoonlijk

Meer lezen
D.M.A. van Wijhe
Oegstgeest
02-08-2022
10

We kregen alle ruimte om eigen ideeën en wensen in te brengen. We werden niet gepusht tot (dure) keuzes oid. De verzorging van de overledene thuis, opbaren, vervoer naar t rouwcentrum, eigenlijk alles verliep zó goed. Een probleempje met het drukwerk werd naar volle tevredenheid opgelost. Het rouwcentrum in Zoetermeer heeft goede faciliteiten, we waren blij met het advies om een rouwkamer te nemen. We kijken terug op een prachtig afscheid mede dankzij Monuta.

Meer lezen
Nelini
Zevenhuizen
01-08-2022
9

Men is vriendelijk en luistert naar de nabestaanden hun wensen niets is te veel.

Meer lezen
Cees
Zoetermeer
24-07-2022
10

Wij zijn zeer tevreden over Monuta met name onze uitvaartverzorger, Overal aan gedacht alles was bespreekbaar. Echt een aanrader in zo'n moeilijke tijd

Meer lezen
Mandy
Den Haag
20-07-2022