Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zoetermeer gemiddeld met een

9,5
34 beoordelingen
97% beveelt Monuta Zoetermeer aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Goede, persoonlijke begeleiding met een warm gevoel

Meer lezen
Harry
Alphen aan den Rijn
28-06-2022
10

Wij hebben dankzij Monuta en onze uitvaartondernemer op een mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder en vrouw. We zijn tijdens een verdrietige en onwerkelijke periode goed en fijn begeleid tot de dag van het afscheid. Maar zelfs daarna heeft onze uitvaartondernemer nog veel tijd voor ons gehad. Ontzettend dankbaar.

Meer lezen
Martine
Leiden
07-06-2022
8

Correcte behandeling voor en tijdens de uitvaart, Veel steun ondervonden.

Meer lezen
Aart
Wassenaar
29-04-2022
9

Anne van der Zee was een hele fijne uitvaartverzorger. Ze luisterde goed, was een rustpunt in deze hectische tijd en heeft alles prima geregeld. Verder was de locatie in Leiderdorp heel fijn en waren de broodjes en petit fours van hele goede kwaliteit. Kortom, wij zijn heel tevreden.

Meer lezen
Joyce
Leiden
16-02-2022
10

Met Richard Willemse hebben we een hele fijne ervaring gehad ,als begeleider van de uitvaart van mijn moeder .een beteren begeleider hadden we ons niet kunnen wensen .

Meer lezen
Andrea de koning
Leiden
04-01-2022
10

Het is allemaal zo netjes verlopen. De uitvaartverzorger hadden wij veel steun aan. Hij heeft ons goed geholpen.

Meer lezen
Marga
Zoetermeer
03-01-2022
8

Na het overlijden in het verzorgingshuis (in de avond) hebben wij zelf Monuta gebeld. Vanaf dat telefoongesprek is alles gelijk door Monuta opgepakt. De volgende dag werd er contact met ons opgenomen en hebben we een hele goede uitleg ontvangen hoe verder. Wij hebben onze wensen besproken en alles is uitgevoerd. Tevens hebben wij verzekeringspapieren meegegeven en alles is door Monuta bij de Maatschappijen opgevraagd . Eigenlijk is alles door Monuta geregeld. Juist waar je tegenop ziet regelde Monuta voor ons.

Meer lezen
Sonja
MOERKAPELLE
03-01-2022
9

De uitvaartverzorger kwam op mij over als zowel praktisch als perfectionist die een strak proces organiseert. Dat gaf mij veel rust en vertrouwen.

Meer lezen
Theo
Leiden
16-12-2021
10

Heel fijn hoe alles werd begeleid en geregeld. Alles verliep zoals wij het hadden aangegeven en Anne was zeer behulpzaam, goed bereikbaar en zeer ongedwongen. Echt heel fijn in zo'n tijd dat je echt geleefd wordt!

Meer lezen
Linda
Leidschendam
24-11-2021