Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zoetermeer gemiddeld met een

9,5
52 beoordelingen
98% beveelt Monuta Zoetermeer aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Waren als gezin zeer onder de indruk van alle faciliteiten o.a. het mooie scherm in de aula. Ook de persoonlijke benadering van alle medewerkers sprak ons aan. Kortom wij bevelen Monuta aan.

Meer lezen
Karin
Zoetermeer
15-05-2023
10

Na het overlijden van onze vader, heeft Monuta alle zorg uit handen genomen. Alle afspraken werden keurig op tijd nageleefd. Alles werd keurig geregeld met heel veel ruimte voor persoonlijke betrokkenheid. Niks moet, alles kan was het motto. Er komt zoveel op je af en het is dan zo fijn als er iemand is die op een professionele wijze de moeilijke dingen voor je regelt. Dit heeft mijn zus en ik veel steun gegeven.

Meer lezen
Patrick Kools
's-Gravenhage
17-04-2023
10

Super begeleiding.

Meer lezen
Raymond
Zoetermeer
15-03-2023
10

uitstekend

Meer lezen
Mathieu
Zoetermeer
03-03-2023
10

We hebben de uitvaart van mijn vader echt kunnen uitvoeren zoals we dat wilden. Door de drukte van het aantal uitvaarten hebben we de plechtigheid en de crematie gesplitst en dat was voor ons heel fijn. Ook de ruimte was erg prettig omdat deze niet te groot was voor het beperkte gezelschap omdat mijn vader weinig familie overhad op zijn hoge leeftijd.

Meer lezen
Karin
Rotterdam
13-02-2023
9

Prettige en persoonlijk contact. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht . Empathisch met aandacht voor ervaringen uit het verleden met betrekking tot het verliezen van een dierbaar persoon. Snel en goed contact bij vragen en de uitvoering van de uitvaart. Respectvol naar de overledene en de naaste familie. Uitvaart was mooi verzorgd. Alle lof voor de uitvaartverzorger.

Meer lezen
Ellen
Zoetermeer
03-01-2023
9

Volgende keer weer.

Meer lezen
Paul
Leidschendam
03-01-2023
10

Omdat de uitvaart die we moesten organiseren een aantal ingewikkelde internationale aspecten had (waaronder repatriatie van het stoffelijk overschot) begonnen we al een tijd voor het overlijdensmoment aan de voorbereidingen. Toen het eenmaal zover was, hadden we de meeste zaken al in detail kunnen regelen, waarbij de steun en het advies en de persoonlijke inzet van onze uitvaartverzorgen Remi Korfage (en ongetwijfeld het team waarmee hij werkte) een grote positieve rol speelden. Pro-actief en professioneel. De feitelijke uitvaart bestond in hoofdzaak uit crematie en bijzetting urn en beide gebeurtenissen waren onvergetelijk goed en precies zoals we dat gewild hadden. Zelfs het weer werkte mee. Al met al dus een zeer positieve ervaring rond iets dat toch voor iedereen even moeilijk was, het afscheid nemen van een dierbare... Goed gedaan, Remi, goed gedaan, Monuta. Merci.

Meer lezen
Michiel Dominicus
Guildford, Verenigd Koninkrijk
02-12-2022
10

Alles werd helder en duidelijk uitgelegd. Anne had ook goed inzicht in de diverse emoties van de familie en wist hier goed op in te spelen, zodat alles harmonieus verliep.

Meer lezen
Carla
Nootdorp
16-11-2022