Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 65 beoordelingen.
98% beveelt ons aan.

PJ
16-05-2024

Uitvaart wordt keurig geregeld door Monuta

Lees meer

Alijda Zaalberg
02-05-2024

Het was helemaal goed

Lees meer

Jan
17-04-2024

Mijn ervaring met Monuta is nu de 2e keer. Eerste keer met mijn moeder, dat was zeer goed. Nu de tweede keer met mijn vrouw en dat vonden wij uitstekend. De begeleidster was al voor het overlijden bij ons geweest en dat schepte een band, die tijdens de dagen daarna door ons als zeer positief werd ervaren. Ook tijdens de nazorg was ze bereid vragen te beantwoorden. Al met al een zeer positieve ervaring.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Zoetermeer

Uw leven staat even stil wanneer u afscheid neemt van een dierbare. Maar er moeten veel praktische zaken geregeld worden wanneer er iemand overlijdt. Monuta in Zoetermeer neemt u graag de zorgen uit handen bij het regelen van een passend afscheid. Wij weten precies wat mogelijk is en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt, want een uitvaart is net zo persoonlijk als iemands leven. Monuta is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart in Zoetermeer. Ook als u elders of niet verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Ogier Zoetermeer uitvaartcentrum
Monuta Ogier
Buytenparklaan 2
2717 AX Zoetermeer
Image
Monuta Ogier Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer
Crematorium Meerbloemhof
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Remi Korfage uvv
Uitvaartverzorger

Remi

Korfage

Lees meer over Remi

Image
Anne van der Zee
Uitvaartverzorger

Anne

van der Zee

Lees meer over Anne

Image
Birgit van Nispen uvv
Uitvaartverzorger

Birgit

van Nispen

Lees meer over Birgit

Image
Uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer gebouw

Uitvaartcentrum in Zoetermeer

Als u een uitvaartcentrum in Zoetermeer zoekt, dan kunt u terecht bij Monuta Meerbloemhof. Het uitvaartcentrum en het crematorium zijn gelegen aan de Buytenparklaan, naast de gemeentelijke begraafplaats Hoflaan. In ons uitvaartcentrum in Zoetermeer kunnen wij uw overleden dierbare opbaren. Daarnaast kunt u ook de plechtigheid, dienst of het informele afscheid en condoleance in Meerbloemhof laten plaatsvinden. Samen met u zorgen wij ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Bloemen
Topbloemen
Gedenktekens
West Gedenktekens
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Ogier in Zoetermeer?
U kunt terecht bij Monuta Ogier voor het regelen van een uitvaart in de regio Zoetermeer.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Zoetermeer, waar kan ik terecht?
Monuta Ogier is gelegen aan de Buytenparklaan in Zoetermeer. Het uitvaartcentrum en crematorium bevinden zich in hetzelfde pand. Ons uitvaartcentrum biedt een huiselijke sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Zo kunt u uw overleden dierbare op ieder gewenst moment bezoeken in de 24-uurskamer, en kunt u de herdenkingsdienst in onze aula houden. U kunt bij ons ook een condoleance organiseren, met een uitgebreide koffietafel. Bel gerust met één van onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta in Zoetermeer via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.