Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
079 - 341 23 23

Recente beoordelingen

9,5

Gebaseerd op 32 beoordelingen.
96% beveelt ons aan.

Aart
29-04-2022

Correcte behandeling voor en tijdens de uitvaart, Veel steun ondervonden.

Lees meer

Joyce
16-02-2022

Anne van der Zee was een hele fijne uitvaartverzorger. Ze luisterde goed, was een rustpunt in deze hectische tijd en heeft alles prima geregeld. Verder was de locatie in Leiderdorp heel fijn en waren de broodjes en petit fours van hele goede kwaliteit. Kortom, wij zijn heel tevreden.

Lees meer

Andrea de koning
04-01-2022

Met Richard Willemse hebben we een hele fijne ervaring gehad ,als begeleider van de uitvaart van mijn moeder .een beteren begeleider hadden we ons niet kunnen wensen .

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Zoetermeer

Uw leven staat even stil wanneer u afscheid neemt van een dierbare. Maar er moeten veel praktische zaken geregeld worden wanneer er iemand overlijdt. Monuta in Zoetermeer neemt u graag de zorgen uit handen bij het regelen van een passend afscheid. Wij weten precies wat mogelijk is en bieden u daarbij alle ruimte om zelf invulling te geven aan de uitvaartplechtigheid. Door te luisteren naar ieders wens, zorgen wij voor een afscheidsdienst op maat en neemt u afscheid zoals u dat wilt, want een uitvaart is net zo persoonlijk als iemands leven. Monuta is er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart in Zoetermeer. Ook als u elders of niet verzekerd bent.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta Ogier Zoetermeer uitvaartcentrum
Monuta Ogier
Buytenparklaan 2
2717 AX Zoetermeer
Image
Monuta Ogier Crematorium Meerbloemhof Zoetermeer
Crematorium Meerbloemhof
Buytenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Remi Korfage
Uitvaartverzorger

Remi

Korfage

Lees meer over Remi

Image
Anne van der Zee
Uitvaartverzorger

Anne

van der Zee

Lees meer over Anne

Image
Birgit van Nispen
Uitvaartverzorger

Birgit

van Nispen

Lees meer over Birgit

Image
Uitvaartcentrum Ogier Zoetermeer gebouw

Uitvaartcentrum in Zoetermeer

Als u een uitvaartcentrum in Zoetermeer zoekt, dan kunt u terecht bij Monuta Ogier. Het uitvaartcentrum en het crematorium zijn gelegen aan de Buytenparklaan. Vanuit ons uitvaartcentrum in Zoetermeer kunnen wij uw overleden dierbare opbaren, en kunt u hem of haar bezoeken in onze 24-uurskamer. Daarnaast kunt u ook de herdenkingsdienst en condoleance in ons uitvaartcentrum laten plaatsvinden. Samen met u zorgen wij ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Bloemen
Topbloemen
Gedenktekens
West Gedenktekens
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Ogier in Zoetermeer?
U kunt terecht bij Monuta Ogier voor het regelen van een uitvaart in de regio Zoetermeer.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Zoetermeer, waar kan ik terecht?
Monuta Ogier is gelegen aan de Buytenparklaan in Zoetermeer. Het uitvaartcentrum en crematorium bevinden zich in hetzelfde pand. Ons uitvaartcentrum biedt een huiselijke sfeer die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Zo kunt u uw overleden dierbare op ieder gewenst moment bezoeken in de 24-uurskamer, en kunt u de herdenkingsdienst in onze aula houden. U kunt bij ons ook een condoleance organiseren, met een uitgebreide koffietafel. Bel gerust met één van onze uitvaartverzorgers voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta in Zoetermeer via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.