Waarom crematorium Terneuzen?

  • Prachtige groenrijke omgeving
  • Sfeervolle 24-uurs kamers

Agenda

Er zijn op dit moment geen activiteiten gepland

Welkom bij crematorium Terneuzen

In een groenrijke omgeving, midden in het hart van Zeeuws-Vlaanderen, ligt het Monuta crematorium Terneuzen. In januari 2010 is het crematorium grondig verbouwd. Crematorium Terneuzen biedt volledige dienstverlening aan vanaf het moment van overlijden tot aan de plechtigheid voor crematie of begrafenis. Dankzij onze 24-uurs kamers is het mogelijk de overledene te bezoeken op de momenten dat daar behoefte aan is. 

Elke 2e dinsdag van de maand bent u van harte welkom tijdens onze informatieavond van 19:00 uur tot 20:00 uur. Daarnaast organiseren wij regelmatig thema-avonden en een open dag waarbij u een kijkje kunt nemen in ons crematorium en uitvaartcentrum. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen.

Er is volop parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen aan de voorzijde van het crematorium. Minder validen en mensen met een invaliden parkeerkaart kunnen vooraan parkeren.

Onze dienstverlening

Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Als u gebruik wilt maken van crematorium Terneuzen, dan bent u volkomen vrij in de keuze voor de uitvaartverzorger. Iedere uitvaartondernemer kan bij ons gebruik maken van de rouwkamers en de mogelijkheden voor de plechtigheid.