Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Man en vrouw lopen arm in arm over heide

Open over
de kosten

Bereken jouw premie

Vul je geboortedatum in en bereken jouw premie. 

Wie betaalt de
uitvaartkosten?

Wat voor uitvaart je ook kiest, er komen altijd kosten bij kijken. Wie die kosten precies betaalt hangt af van de situatie. Toch zijn er vaak nog misverstanden over waar de rekening precies naartoe gaat. 

René van de Monuta klantenservice legt uit wat er in verschillende gevallen gebeurt met de kosten. Bijvoorbeeld hoe de financiële zorgen worden opgevangen met een uitvaartverzekering. Ook legt hij uit waarom een gemeentelijke uitvaart niet zo voor de hand liggend is als de meeste mensen denken. 

Voorkom financiële
verrassingen

Wil je zorgen dat jouw uitvaart alvast goed geregeld is? Sluit dan een Monuta uitvaartverzekering af. Dit voorkomt financiële zorgen bij jouw dierbaren, wanneer het zover is. Met deze uitvaartverzekering is ook de persoonlijke ondersteuning van de Monuta uitvaartverzorger meeverzekerd. Die zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt en nabestaanden zich kunnen richten op het belangrijkste: het afscheid. 

Bereken jouw
premie

Vul je geboortedatum, kies het verzekerd bedrag en bereken jouw premie.

Bereken
Keurmerk uitvaartzorg
Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut premies

Open over
premies

Bij het oriënteren op een uitvaartverzekering spelen kosten vaak een rol. Maar waar worden die kosten eigenlijk op gebaseerd? Elly van Monuta legt uit hoe het maandbedrag wordt bepaald en waarom dit per persoon anders kan zijn.

Bekijk video

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut polissen

Open over
polissen

Weet jouw omgeving waarvoor je allemaal verzekerd bent? Bij een uitvaartverzekering is het extra belangrijk om dit te bespreken. Elly van Monuta legt uit waarom.

Bekijk video

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut cliches

Open over
uitvaarclichés

De meeste mensen krijgen een uitvaart zoals we die kennen. Maar wat gebeurt er als de overledene niets wil, of als er niemand is om het te regelen? Edward van Monuta legt uit hoe dat zit.

Bekijk video