Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Moeder kijkt naar zijkant oma en dochter op achtergrond in de keuken

Open over
premies

Bereken jouw premie

Vul je geboortedatum in en bereken jouw premie. 

Wat betaal je voor
de uitvaartverzekering?

Bij het oriënteren op een uitvaartverzekering spelen kosten vaak een rol. Bij Monuta ben je al verzekerd vanaf €4,13 per maand. Hoe hoog je maandbedrag is, verschilt per persoon. Maar waar worden die kosten eigenlijk op gebaseerd?

Elly van de Monuta klantenservice legt uit hoe het maandbedrag wordt bepaald en welke onderdelen daar invloed op hebben. Weet je nog niet wat je precies welk bedrag je moet verzekeren? Maak dan een berekening met de uitvaartkostenmeter. 

Voorkom financiële
verrassingen

Wil je zorgen dat jouw uitvaart alvast goed geregeld is? Sluit dan een Monuta uitvaartverzekering af. Dit voorkomt financiële zorgen bij jouw dierbaren, wanneer het zover is. Met deze uitvaartverzekering is ook de persoonlijke ondersteuning van de Monuta uitvaartverzorger meeverzekerd. Die zorgt ervoor dat alles goed geregeld wordt en nabestaanden zich kunnen richten op het belangrijkste: het afscheid. 

Bereken jouw
premie

Vul je geboortedatum, kies het verzekerd bedrag en bereken jouw premie.

Bereken
Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut kosten

Open over
de kosten

Wat voor uitvaart je ook kiest, er komen altijd kosten bij kijken. Wie die kosten precies betaalt hangt af van de situatie. Toch zijn er vaak nog misverstanden over waar de rekening precies naartoe gaat. René van de Monuta klantenservice legt uit wat er in verschillende gevallen gebeurt met de kosten. 

Bekijk video

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut polissen

Open over
polissen

Weet jouw omgeving waarvoor je allemaal verzekerd bent en wat je allemaal met die verzekering uitgekeerd krijgt? Bij een uitvaartverzekering is het extra belangrijk om dit te bespreken. Elly van de Monuta klantenservice legt uit waarom.

Bekijk video

Afbeelding
Thumbnail open in 1 minuut uitvaartverzorger

Open over
de uitvaartverzorger

Wie ooit bij een uitvaart is geweest, heeft vast de uitvaartverzorger weleens gezien. Maar wat regelt de uitvaartverzorger eigenlijk allemaal? Edward van Monuta legt uit wat de uitvaartverzorger doet van het eerste contact tot aan de nazorg.

Bekijk video