Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Catering uitvaart

Catering
uitvaart

Meer informatie over catering?

U kunt uw wensen voor cateringvrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. Het is ook mogelijk direct uw wensen vrijblijvend vast te leggen in Monuta Uitvaartwensen. 

Na het overlijden van een dierbare moet er veel voor de uitvaart geregeld worden. Een onderdeel hiervan is de catering na de afscheidsdienst. Vaak wordt hierbij gekozen voor een standaard koffietafel met koffie en cake. Maar tegenwoordig is er veel mogelijk. Van regionale lekkernijen tot een luxe bittergarnituur.

Catering

Onze gastdames kunnen koffie en thee serveren bij de koffietafel, maar u kunt ook kiezen voor andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een lokale lekkernij zoals een Bosche bol of een Limburgse vlaai. Het is ook mogelijk te kiezen voor tapas , sushi of een high tea. Samen kijken wij graag met u naar de mogelijkheden in uw regio. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden. 

Afbeelding
Catering uitvaart voorbeeld

Koffietafel
uitvaart

De diverse uitvaartlocaties van Monuta beschikken over moderne en sfeervolle ruimtes om na het afscheid samen te komen voor een kopje koffie of thee. Hierbij is er veel mogelijk. Van een simpele koffietafel tot een uitgebreid buffet of borrel met hapjes. Ook als u speciale dieetwensen heeft kunnen onze uitvaartverzorgers hier rekening mee houden.  Weten wat er allemaal mogelijk is?  

Afbeelding
Catering uitvaart - Monuta koffietafel

Kosten
catering

Er is veel mogelijk rondom catering na de afscheidsdienst. De kosten zijn dan ook afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten dat aanwezig is bij de afscheidsdienst. In Monuta Uitvaartwensen kunt u een berekening maken van de kosten op basis van uw wensen. 

Wensen opslaan

Veelgestelde vragen over catering

Veelgestelde vragen catering

Hoelang duurt een koffietafel na een begrafenis?

Meestal duurt een koffie moment na een crematie of begrafenis ongeveer een uur. Het is ook mogelijk om dit moment in te korten of langer te laten duren. U kunt uw persoonlijke wensen afstemmen met de uitvaartverzorger.

Wat is een koffietafel na de uitvaart?

Na de uitvaartdienst is er tijd om even bij te praten tijdens de koffietafel. Dit is de catering na de afscheidsdienst. Vaak wordt hierbij gekozen voor een standaard koffietafel met koffie en cake. Maar tegenwoordig is er veel mogelijk. Van regionale lekkernijen tot een luxe bittergarnituur.

Keurmerk uitvaartzorg