Overslaan en naar de inhoud gaan
Afbeelding
Livestream uitvaart volgen - Monuta

Uitvaart
livestream

Wensen vastleggen

Heeft u al eens nagedacht over uw wensen rondom een uitvaart? Leg vrijblijvend uw wensen vast. 

Een afscheidsdienst is vaak fysiek op een locatie bijvoorbeeld in een uitvaartcentrum of crematorium. Soms is het voor nabestaanden of andere gasten niet mogelijk om aanwezig te zijn bij een afscheidsdienst. Een uitkomst is hierbij een livestream van de uitvaart. Via een speciale url kunt u dan live de uitvaart online volgen.

Livestream uitvaart
volgen

Door een uitvaart via een livestream te volgen kan iedereen de uitvaart meebeleven. Ook de gasten die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. U kunt de livestream volgen via elk apparaat dat in verbinding staat met internet zoals een laptop, tablet of mobiele telefoon.

Livestream uitvaart
Monuta

In alle crematoria van Monuta zijn livestreamfaciliteiten aanwezig. Op de locaties waar dit niet mogelijk is werkt Monuta samen met een professionele partij die een livestream kan verzorgen. Wij willen graag een hoge kwaliteit bieden, omdat net als bij een uitvaart ook een livestream maar één keer gedaan kan worden. Daarom hebben we een partij gekozen die de kwaliteit kan garanderen en de livestream ook meteen op kan nemen.  Onze uitvaartverzorgers kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden bij u in de buurt. Bel ons vrijblijvend op het gratis nummer 0800 023 05 50 of vraag een gesprek aan met een uitvaartverzorger. Of sla direct uw wensen voor een livestream uitvaart op in Monuta Uitvaartwensen.

Wensen opslaan

Hoe werkt een
uitvaart livestream?

De opdrachtgever van de uitvaart ontvangt van de uitvaartverzorger een e-mail met een link naar de live uitvaartdienst. Deze e-mail kan vervolgens gedeeld worden met familieleden en vrienden om hen uit te nodigen om online de uitvaart mee te kijken. Het is aan de opdrachtgever om te bepalen wie deze e-mail ontvangt en dus kan meekijken.

Livestream uitvaart terugkijken Monuta

Het is mogelijk om de livestream van een uitvaart ook op te nemen zodat deze later teruggekeken kan worden. De uitvaartverzorger bespreekt van te voren met de opdrachtgever wat hierin de wensen zijn. Alleen de opdrachtgever krijgt de video-opnames van de uitvaart en kan dan zelf bepalen of deze gedeeld worden.

Blog over een bijzondere
livestream uitvaart

“Wat kunnen we wél doen? Dat is nu de vraag.” We wilden de uitvaart in kleine kring houden. Maar gelukkig zijn we met zijn allen heel flexibel, innovatief en inventief. En zetten we nieuwe mogelijkheden in waar mogelijk. Zoals de livestream. Uitvaartverzorger Hans Scheel vertelt over de livestream tijdens de uitvaart van zijn schoonvader. 

Lees het blog

Veelgestelde vragen over een livestream uitvaart volgen

Livestream uitvaart

Kan ik een livestream uitvaart terugkijken van Monuta?

Een livestream is online live te volgen. Soms worden er ook opnames gemaakt van de livestream zodat deze later teruggekeken kunnen worden. Dit wordt altijd gedaan in overleg met de opdrachtgever van de uitvaart. 

Wat zijn de kosten voor een livestream van een uitvaart?

In alle crematoria van Monuta zijn livestreamfaciliteiten aanwezig. Op de locaties waar dit niet mogelijk is werkt Monuta samen met een professionele partij die een livestream kan verzorgen. Onze uitvaartverzorger vertelt u graag meer over de mogelijkheden en kosten voor een livestream in een vrijblijvend gesprek.

Gesprek aanvragen

Keurmerk uitvaartzorg