Monuta Ogier Zoetermeer

Uitvaart Zoetermeer

Voor het verzorgen van een uitvaart in Zoetermeer, kunt u uitstekend terecht bij Monuta. In Zoetermeer is zowel een uitvaartcentrum als een crematorium van Monuta gevestigd. Het uitvaartcentrum is gelegen aan de Buytenparklaan 2. Een prachtig gebouw waar alle voorzieningen voor handen zijn. Zo is er een 24-uurskamer en een stijlvolle aula die geschikt is voor kleine en grote groepen mensen.

Een bekend Crematorium in Zoetermeer is Crematorium Meerbloemhof aan de Buytenparklaan 1. Gelegen in een prachtige groene omgeving in de buurt van Snowworld. Het gebouw is zowel van de buiten- als binnenkant fraai vorm gegeven. Zo is er een moderne ovenruimte die geschikt is om nabestaanden te ontvangen. U kunt het zelf ervaren met onze virtuele rondleiding door het crematorium.

Het crematorium kan ook gebruikt worden voor begrafenisplechtigheden. Een brug verbindt het crematorium met de begraafplaats. Het crematorium is ook prima toegankelijk voor minder validen.

Het team met uitvaartverzorgers heeft veel ervaring met organiseren van uitvaarten, ook voor een multiculturele uitvaart bent u bij hen aan het juiste adres.

Monuta Ogier
Buytenparklaan 2
2717 AX Zoetermeer
(079) 3412323

Crematorium Meerbloemhof
Buitenparklaan 1
2717 AX Zoetermeer
(079) 322 9311