Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 - 72 90 01

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Begrafenis regelen in Aa en Hunze

Een begrafenis regelen in Aa en Hunze kan op verschillende begraafplaatsen. Op elke begraafplaats gelden andere grafkosten. U kunt in de regio bijvoorbeeld terecht bij de Algemene Begraafplaatsen in Gieten, Rolde en Borger. Past een natuurbegraafplaats beter bij wie de overleden dierbare was? Dan is dat ook mogelijk. U kunt dan terecht bij Natuurbegraafplaats Hillig Meer in Exter. Gelegen op een oud Drents landgoed, is Hillig Meer één van de grootste natuurbegraafplaatsen van Nederland. Midden in een prachtig bosgebied is het mogelijk zelf een plek te kiezen om begraven te worden in de natuur. Wanneer u ervoor kiest om een begrafenis te regelen op Hillig Meer, dan geldt hier eeuwig grafrust. Voor de afscheidsdienst kunt u terecht in het ontvangsthuis of in de openlucht boskapel. Als uitvaartverzorger van Monuta Hollander helpen wij u graag met het regelen van een bijzondere begrafenis. Wij staan u graag bij in het maken van de keuzes wanneer u een begrafenis wilt regelen in Aa en Hunze en omgeving.

0599 - 72 90 01
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Aa en Hunze

Als uitvaartverzorger in Gieten, Rolde, Annen, Borger en omgeving helpen wij u graag bij het regelen van een crematie in de gemeente Aa en Hunze en Borger. U bent uiteraard niet gebonden aan een bepaald uitvaartcentrum. U kunt terecht op de locatie die het beste bij uw wensen en die van de overledene past. Zo kunt u de afscheidsdienst bijvoorbeeld ook in een kerk, thuis of in de stamkroeg laten plaatsvinden. Wilt u de crematie het liefst op één plek regelen in de omgeving Aa en Hunze? Dat kan in uitvaartcentrum en crematorium Cereshof. In het lichte en moderne pand kunt u gebruik maken van de aula, koffiekamer, familiekamer en één van de vier 24-uurskamers waar u op elk gewenst moment uw overleden dierbare kunt bezoeken. Alle ruimtes zijn stijlvol ingericht. De aula biedt plaats aan 170 personen. En of u nu een simpele koffietafel wilt, of een uitgebreid buffet met een borrel, alles is mogelijk. Wij staan u graag bij wanneer u de crematie wilt regelen in de regio Aa en Hunze.

0599 - 72 90 01
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van de uitvaart in de gemeente Aa en Hunze, Borger Gasselte , Gieten, Rolde, Annen, Schipborg, Eext of Gieterveen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

0599 - 72 90 01