Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0599 - 72 90 01

Team Monuta
Hollander

Onze uitvaartverzorgers

Carola Hollander

Als uitvaartverzorger van Monuta Hollander in de gemeenten Aa en Hunze en Borger, sta ik dag en nacht voor u klaar. Ik ben geboren en getogen in deze omgeving en heb jarenlang als persoonlijk begeleider gewerkt met mensen met een verstandelijke handicap. Tijdens dit werk ben ik vaak in aanraking gekomen met het overlijden van één van onze cliënten. Het organiseren van de uitvaart vond ik altijd mooi om te kunnen doen, voor familie, collega’s en mede cliënten. Dus besloot ik mij hierin te specialiseren. Ik krijg een goed gevoel als de familie achteraf zegt zeer tevreden te zijn. Daar doe ik het als uitvaartverzorger voor. Daar ligt mijn passie. Ik ben er voor u en verzorg de uitvaart in Gieten, Rolde, Gasselte, Borger en omgeving met liefde. Ook als u niet of ergens anders verzekerd bent. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn rondom een uitvaart of eens persoonlijk kennismaken? Neem dan contact met mij op via 0599 – 72 90 01.