Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
033 - 461 8244

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Amersfoort

Na het overlijden van een dierbare kan het een prettig idee zijn dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te bezoeken. Bij het regelen van een begrafenis in Amersfoort, kiest u bijvoorbeeld een van de begraafplaatsen in (de omgeving van) Amersfoort om uw overleden dierbare te begraven. Waar u de begrafenis ook wilt regelen in Amersfoort, wij staan u bij. Als u het prettig vindt gaan wij ook met u mee om een graf uit te zoeken. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

033 - 461 8244
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Crematie regelen in Amersfoort

Bij het regelen van een crematie in Amersfoort (en omgeving) kunt u terecht bij verschillende crematoria in de omgeving. Zo kunt u terecht bij Crematorium Noorderveld, op een half uur rijden van Amersfoort. Het crematorium heeft een aula met 140 zitplaatsen, een aparte ontvangstruimte voor familie en belangstellenden, twee condoleanceruimten en een ruimte voor opbaring. Wilt u gebruikmaken van een crematorium ergens anders in ons land, dan is dat geen probleem. Wij laten de keuze aan u. Voor de crematie in Amersfoort regelen wij een locatie waar de afscheidsdienst plaatsvindt. Dit hoeft niet per se in het crematorium te zijn. U kunt ook thuis afscheid nemen, in een kerk of op een andere locatie in Amersfoort en omgeving. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie in Amersfoort? Neem dan gerust contact met ons op.

033 - 461 8244
Kistdragers lopen met kist

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Amersfoort en omgeving? Dan helpen wij u graag verder. Wij kunnen een uitvaart regelen in Midden-Nederland, en met name in de plaatsen, Achterveld, Amersfoort, Bunschoten-Spakenburg, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Stoutenburg en Stoutenburg Noord.

033 - 461 8244